MMA zápasník Michal Martínek a Angel Piaff si řekli své ano

Michal Martínek je známý český MMA bojovník. Svým vztahem se pyšnil na sociálních sítích, stejně tak zasnoubením a nyní i svatbou. Kdo je jeho manželka a kde byla svatba se dočtete v tomto článku.

Michal Blackbeard Martínek je jeden z nejznámějších českých MMA bijců Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Michal Blackbeard Martínek - MMA zápasník

Michal Martínek patří mezi nejznámější české MMA zápasníky. S výškou 188 cm a váhou 104 kg se řadí do kategorie těžké váhy. Jelikož se pohybuje spíše na spodní hranici této kategorie, řadí se mezi menší ve své váze. Přesto dosahuje skvělých výsledků a fanoušci tohoto bojového sportu u nás si ho velmi oblíbili.

Mezi jeho největší úspěchy určitě patří titulový pás těžké váhy organizace Oktagon. Velmi diskutovaným zápasem byl například souboj s Viktorem Peštou v roce 2019, kde Martínek dokázal vyhrát hned v prvním kole během necelých tří minut. Odborníci přitom Martínkovu výhru příliš neočekávali, natož takhle rychlou.

Michal Martínek - základní informace

Jméno Michal Martínek
Přezdívka Blackbeard
Datum narození 19. dubna 1990
Výška 188 cm
Váha 104 kg
Váhová kategorie Těžká váha
Tým Reinders MMA
Hlavní trenér André Reinders
Manželka Lenka Martínková
Přezdívka/umělecké jméno Angel Piaff

Michal Martínek - bojovníka v něm probudil hokej

Lásku k bojovému umění našel Michal Martínek na ledě. Začínal totiž jako hokejista a dařilo se mu i tam. Zahrál si extraligu juniorů a nosil dresy Sparty, Slavie a Mladé Boleslavi. Ostré střety na ledě mu ovšem nestačily, a tak odhodil chrániče a vlezl do klece MMA. Přesto si hokej ve volném čase stále rád zahraje a občas se objeví na různých hokejových exhibicích.

Michal Martínek a přítelkyně, snoubenka a nyní už manželka Lenka

Láska ke sportu a bojovému umění je nedílná součást Michalova života. Lásku ale našel i v soukromém životě, když potkal Lenku, kterou veřejnost může znát z filmů pro dospělé. Tam vystupovala jako Angel Piaff a stejné jméno má i na svém Instagramu.

Vztah křehké blondýnky a drsného zápasníka MMA se vyvíjel skvěle. Netrvalo dlouho a přišla i žádost o ruku. Svatba se měla konat v průběhu světové pandemie, ale pár se rozhodl vše odložit. Nešlo ovšem o žádné spory mezi nimi, Michal jen nechtěl mít na svatebních fotografiích všechny hosty v rouškách. Nyní, když už se roušky i respirátory používat nemusí, svatbě nic nebránilo a Lenka s Michalem si konečně mohli říct své ANO!

Svatba - Angel Piaff a Michal Blackbeard Martínek jsou manželé

Životním krokem se Michal Blackbeard Martínek pochlubil na svém Instagramu, kde také prozradil podrobnosti. “Ahoj všem, Dovoluji si oznamit vam, že dne 18.3. 22 proběhla naše svatba na Staroměstské radnici a následná oslava na Václavském náměstí. Už není já a ona, ale my. Pan a Paní Martínkovi,” připsal ke svatební fotografii ženich. Novomanželé působí velmi šťastně a spokojeně. Do kompletní rodiny už snad chybí jen ratolesti. Dočkají se fanoušci obou těchto celebrit z různých světů a hlavně sami novomanželé přírůstku do rodiny? To ukáže jen čas.

Michal Martínek a jeho manželka Lenka - Instagram

Jak už bylo řečeno, Michal si díky své kariéře v bojových sportech získal spoustu fanoušků a obdivovatelů. S komunitou, která se kolem něj vytvořila, komunikuje zejména přes Instagram. Nasbíral už téměř 47 tisíc followerů. To sice nemá na "kolegu" Karlose Vémolu, který má fanoušků na Instagramu více než 350 tisíc, ale i tak je to vysoké číslo.

Jeho manželka nezůstává pozadu a její účet na Instagramu sleduje skoro 13 tisíc lidí. Oba jsou na sociálních sítích aktivní a vy se tedy můžete podívat na fotky z jejich soukromí i kariéry. Nechybí ani svatební fotografie, na kterým to oběma moc sluší.

  • Michal Martínek - @michal_blackbeard_martinek
  • Lenka Martínková - @angellenulepiaff

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lela Ceterová s Karlosem Vémolou a dcerou Lili

Lela Ceterová - životopis, vztah a děti s Karlosem Vémolou

Kdo je to Lela Ceterová a jak se dostala do pozice celebrity? Jak vypadá její rodina? Co víme o její historii? Čtěte dál a dozvíte se o...

Kandidát na prezidenta České republiky - Karel Janeček

Životopis miliardáře Karla Janečka - ženy, rodina a majetek

Karel Janeček kandiduje na prezidenta České republiky. Více informací o úspěšném českém matematikovi se dočtete v tomto článku.

Nová online casina s licencí pro české hráče a bonusy

Nová online casina s licencí pro české hráče & bonusy

Pojďte se bavit do nových online casin, která jsou určena českým hráčům. Poradíme vám, jak využít všechny nabízené bonusy. Více informací v...