Kdo to je Veronica Biasiol a jak je to s jejím původem?

Veronica Biasiol je známá česká influencerka. Přečtěte si, odkud pochází, čemu se v současnosti věnuje a s kým tvořila pár.

PůvodBývalí partneři a partnerkaMiss ČR
PlastikyNemoc Vitiligo

Veronica Biasiol v černých šatech Foto: Profimedia

Kdo to je Veronica Biasiol a kolik je jí let?

Veronica Biasiol (narozená jako Veronika Horáková) je 25letá známá influencerka, blogerka a podnikatelka. Narodila se 2. září 1998 v Liberci, kde také vyrůstala. Proslavila se díky několika kontroverzím.

Mezi ty nejznámější patří tvrzení o italském původu a nevydařené vztahy s muži i ženami. V současnosti je finalistkou soutěže Miss Czech Republic. Vlastní módní značku a věnuje se partnerským spolupracím (např. Disney+ nebo GymBeam).

Veronica Biasiol: původ – Má influencerka skutečně kořeny v Itálii?

Influencerka už několik let na internetu tvrdí, že její příjmení Biasiol je italského původu. Před nějakou dobou se však objevila na slavnostním otevření obchodu svého otce, kde vyšlo najevo, že se jmenuje Horák.

Spekulace o nepravdivém tvrzení blogerky proběhly na internetu už před pár lety, kdy se zúčastnila soutěže Miss Liberec. Už tehdy se u jejího medailonku objevilo české příjmení. Je záhadou, proč své pravé skrývala a uměleckou přezdívku „Biasiol“ používala místo něj.

Veronica Biasiol: rozchod se známou hráčkou pokeru

O Veronice se v současnosti píše na internetu také v souvislosti s jejím ukončeným vztahem s pokerovou hráčkou Bárou Mlejnkovou, se kterou se rozešla letos na jaře už podruhé. Poprvé se tak stalo poté, co Báru podváděla několik měsíců s jinou ženou.

Veronica Biasiol: přítel a bývalí partneři

Veronica se netají svojí bisexuální orientací. V minulosti randila s několika muži (například s fotbalistou Jakubem Yunisem, který v současnosti hraje v týmu Erbil SC Irácké Super lize nebo umělcem Mikim Goldym). Před pár dny proběhla bulvárem informace o jejím údajném poměru s hvězdou reality show Love IslandAdamem Sedrem. Ten však spekulace popřel.

Veronica Biasiol: MISS CZECH REPUBLIC?

Influencerka je také letošní finalistkou soutěže krásy MISS CZECH REPUBLIC. Vítězkou se chce stát, protože věří, že má ty správné kvality a zkušenosti, hodnoty a snahu, díky kterým může přispět k pozitivní změně. V soutěži vystupuje pod číslem 9.

Veronica Biasiol: plastiky – V kolika letech podstoupila operace?

Veronica patří mezi nejpikantnější influencerky české scény. Je však veřejným tajemstvím, že ve svém mladém věku absolvovala už několik plastických operací. Podle serveru eXtra.cz si nechala vyplnit rty a vytvořit umělé nehty a řasy. Posledním zákrokem, který podstoupila, bylo zvětšení prsou ve 20 letech.

Veronica Biasiol a nemoc Vitiligo

Blogerka trpí vzácným onemocněním kůže, které se projevuje bílými skvrnami na těle. Skvrny způsobuje chybějící pigment. Veronice trvalo odhalit nemoc na veřejnosti několik let. Bála se reakcí. Ty byly však pozitivní. Vitiligem trpí také známý moderátor Robert Záruba.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aiko během vystoupení

Jak se proslavila zpěvačka Aiko a kde letos vystoupí?

Aiko bude letos zastupovat ČR na mezinárodní soutěži Eurovize. Jak se proslavila a s jakou písničkou vystoupí, se dočtete v tomto článku.

Kdo je Martin Mikyska alias Mikýř a kolik vydělává?

Kdo je Martin Mikyska alias Mikýř a kolik vydělává?

Kde je bizár, tam je i Martin Mikyska známý pod přezdívkou Mikýř. Kdo to vlastně je a co víme o jeho účasti v reality show Survivor 2024?

Sofian Medjmedj na pódiu

Kdo je Sofian Medjmedj a kde letos vystoupí?

Kdo je Sofian Medjmedj? Přečtěte si, odkud mladý zpěvák pochází, jaké skladby ho proslavily nebo kde bude v roce 2024 vystupovat.