Kdo je Martin Mikyska alias Mikýř a kolik vydělává?

Kde je bizár, tam je i Martin Mikyska známý pod přezdívkou Mikýř. Kdo to vlastně je a co víme o jeho účasti v reality show Survivor 2024?

Kdo je Martin Mikyska alias Mikýř a kolik vydělává? Foto: Voyo Facebook

Co dělá Mikýř a kolik vydělává?

Martin Mikyska se narodil 4. února 1994 v Chrudimi a vystudoval fakultu financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze. Budete ho znát primárně jako baviče, komika, moderátorayoutubera, ale nenechte se zmást. Pod jeho celkem často nošeným oblekem totiž bije srdce sportovce. Mikyska je bývalým snowboardistou a několikanásobným držitelem titulu mistra České republiky ve slopestylu.

V dubnu 2022 moderoval Ceny Anděl 2021. Dle odhadů časopisu Forbes z roku 2023 si Mikýř přijde na zhruba 9 milionů ročně, čímž mu doslova o pár milionů unikla desátá příčka nejlépe placených youtuberů v Čechách.

Mikýř v Survivoru 2024

Martin Mikyska je jedním z vůbec nejoblíbenějších účastníků 3. řady Survivoru 2024. Jeho inteligence, pověstný humor i fyzická kondice divákům rozhodně zaručí kvalitní zábavu. Uvidíme, jestli mu úsměv a nadsázka vydrží i v pekelných podmínkách boje o přežití. Dokáže přelstít a přehrát ostatní soutěžící?

Video, jak se Mikýř připravoval na Survivora

Mikýřova pouť internetem (MÚPI)

Mikýře jste mohli zaregistrovat v roce 2020 prostřednictvím zábavního pořadu s názvem Mikýřova pouť internetem od MALL.TV a možná i v Mikýřovu prkenném přehledu, který byl jeho předchůdcem. Pořad je postavený na kritice nějaké známé osobnosti, situace nebo kauzy, která je doplněná o vtipné animace.

Nejnovější díly Mikýřovy pouti internetem můžete sledovat na YouTube kanálu se stejnojmenným názvem, který má aktuálně přes 350 tisíc sledujících.

Mikýř a Shopaholic Adel

Tenhle díl MÚPI Talks vzbudil velkou vlnu kritiky právě směrem k Mikýřovi za to, jak nevybíravě se do Adel strefoval. V něčích očích určitě klesl, na druhou stranu Adel se tohoto rozhovoru účastnila zcela dobrovolně a její přirozené vystupování je i běžně velmi kontroverzní až bizarní. Kdo je Shopaholic Adel a proč je tak slavná se dozvíte v tomto článku.

Mikýř (Martin Mikyska): přítelkyně

Dle posledních informací má Mikýř více než dvouletý vztah s přítelkyní Nikolou, se kterou si dokonce pořídili jezevčici Julinu. Martin uvedl, že nerad ztrácí čas, a proto spolu bydlí téměř od začátku vztahu. Protože jak jinak prý poznat, že to má cenu, než tak, že se vidíte každý den?

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kdo je Eva Adamczyková? Olympijská sportovkyně i žena mnoha talentů

Kdo je Eva Adamczyková? Olympijská sportovkyně i žena mnoha talentů

Evu Adamczykovou budete znát zejména pod příjmením Samková a díky jejím sportovním úspěchům. Co ale o této multitalentované ženě ještě...

Kdo je Darija Pavlovičová a proč vyhrála Stardance?

Kdo je Darija Pavlovičová a proč vyhrála Stardance?

Tato mladá nadějná herečka se stala vítězkou Stardance a oslovila i ty, kteří ji doposud neznali. Kdo je vlastně Darija Pavlovičová?

Hodně budeš někde, aneb Výklad budoucnosti podle Jolandy

Hodně budeš někde, aneb Výklad budoucnosti podle Jolandy

Jolanda už sice není mezi živými, ale její legendární hlášky nám stále ještě spouští bezprostřední záchvaty smíchu. Jaké jsou ty nejlepší?