Love Island 2024: dá se v bizarní reality show najít láska?

Máme za sebou už třetí československou verzi světově oblíbené reality show Love Island, se kterou se přenesete na Kanárské ostrovy do luxusní vily plné lidí hledajících svůj poklad. Bude to láska, peníze nebo sláva? Sledujte Love Island na Voyo a přečtěte si vše o účastnících, jednotlivých dílech a další chystané řadě.

Love Island 2023Love Island 3: holky
Love Island 3 kluci 1. díl2. díl
3. díl – 4. díl5. díl6. díl
7. díl 8. díl9. díl10. díl
11. díl12. díl13. díl14. díl
15. díl16. díl17. díl
18. díl19. díl20. díl
21. díl22. díl23. díl
24. díl25. díl26. díl
27. díl28. díl29. díl
30. díl31. díl32. díl
33. díl 34. díl35. díl
36. díl37. díl 38. díl
39. díl 40. díl41. díl
42. díl43. díl44. díl
45. díl46. díl47. díl
48. díl a finále

Seznam vyřazených

Love Island 2023: dá se v bizarní reality show najít láska? Foto: Love Island TV Nova

Reality show Love Island 2024: pravidla

Love Island je soutěž, která účastníkům může přinést milionovou výhru, popularitu, ale také skutečnou lásku. Zásadním kritériem k tomu, jak najít správného partnera a udržet se v soutěži je, být neustále v páru. Další důležitou součástí je získat na svou stranu diváky, protože právě ti rozhodnou o vítězi.

Na konci soutěže čekají na vítězný pár dvě neoznačené obálky. Jen jedna z nich ale obsahuje výhru 70 000 Euro. Ten, kdo si vybere obálku s penězi, se bude moci rozhodnout, zda se o ně podělí s partnerem, nebo ne.

sipka KLIKNI SEM a získej 300 volných zatočení a bonus ke vkladu na Betanu

BETANO - založ si účet online a získej skvělý bonus

Zaregistruj se v online casinu Betano

Bonus až 600 Kč ke vkladu a 500 free spinů

Dokonči online registraci v online casinu Betano a užij si odměnu 500 free spinů a unikátní vkladový bonus až 600 Kč.

KLIKNI ZDE a začni hrát u Betana

Love Island 2024: casting

Termín nové řady zatím není znám, ale vy už teď můžete sledovat stránky TV Nova, kdy se objeví přihlášky na casting. Pokud jste zajímaví, extrovertní a hledáte lásku, třeba to bude vaše životní šance.

Love Island 3: účastníci

I v této sérii je vila na Kanárech plná mladých a krásných lidí. Love Island 2023 začíná s 10 účastníky a postupně přicházejí další tzv. "bombshells", aby pořádně zamíchali kartami.

Love Island 2023 –  holky
Adriana (21) studentka tropického zemědělství z Ústí nad Labem
Majka (27) učitelka, modelka a hráčka pokeru z Prešova
Rachel (22) módní novinářka a influencerka z Drienovské Nové Vsi
Mariam (21) moderátorka podcastů z Guinei
Venis (27) manažerka sociálních sítí z Ostravy
Natálie (22) studentka módního návrhářství z Brna
Sabine (27) influencerka původem z Třince
Paulína (27) office managerka z Bratislavy
Diana (25) asistentka stomatologa z Bratislavy/Bardějova
Petra (25) osobní bankéřka z Liberce
Tereza (26) modelka a hosteska z Teplic
Darina (27) farmakoložka z Čierneho Pole
Lenka (24) zpěvačka a modelka z Prahy
Sabrina (21) youtuberka z Rakoľub u Nového Mesta nad Váhom
Natálie (23) misska a účsastnice 2. řady Love Island z Karviné

sipka Sledujte všechny díly reality show Love Island 3 online na Voyo

Love Island 2023: Adriana

Krásná 21letá blondýnka pochází z Ústí nad Labem, ale už 2 roky bydlí v Praze, kde studuje Českou zemědělskou univerzitu a působí jako fitness trenérka. V Love Islandu hledá spřízněnou duši v podobě inteligentního a cílevědomého sportovně založeného kluka, který bude chtít budovat plnohodnotný vztah. Adriana se narodila ve znamení Býka, má spíš klidnější povahu a měří 165 cm.

Love Island 2023: Majka

Učitelka z mateřské školky, která se věnuje modelingu a ve volném čase hraje poker s přáteli. Majce je 27 let a bydlí v Bratislavě. Zaujme ji vysoký světlovlasý muž se smyslem pro rodinu, který ví, co chce. Má milou klidnou povahu a smysl pro romantiku. Narodila se ve znamení Vah a měří 174 cm.

Love Island 2023: Rachel

Kreativní a energická Rachel miluje módu, a proto se se věnuje návrhářství. Ve svých pouhých 22 letech má za sebou zkušenost s domácím násilím a v Love Islandu by chtěla překonat své hranice a možná i najít podporujícího, laskavého partnera. Narodila se ve znamení Ryb a měří 162 cm.

Love Island 2023: Mariam

Exotická kráska, která se živí nahráváním podcastů, miluje cestování a jógu. Má vyrovnanou povahu a přála by si konečně zažít zdravý vztah. Osloví ji vysoký a upřímný muž, který bude sdílet její koníčky. Mariam je 21 let, má vyrovnanou povahu, měří 170 cm a narodila se ve znamení Berana.

Love Island 2023: Venis

Přátelská a usměvavá dívka s vietnamskými kořeny pochází z Ostravy a živí se jako managerka sociálních sítí. Má bezprostřední povahu a za celých 27 let nikdy neuznávala autority. Narodila se ve znamení Vah, měří 160 cm, má ráda tanec a líbí se jí tmaví, starší muži.

Love Island 2023: bombshell Natálie

22letá studentka z Brna vás překvapí podobou se známou herečkou Jennifer Coolidge. Právě proto dostala přezdívku "Stiflerova máma". Miluje módu a styling. U budoucího partnera je pro ni zásadní chemie, ale líbí se jí tmavší typy. Měří 170 cm a narodila se ve znamení Raka.

Love Island 2023: bombshell Sabine

Tahle pozitivní a energií nabitá kráska momentálně žije v Dubaji a živí se přidáváním obsahu na sociální sítě. Mluví plyně anglicky, německy a španělsky. Přitahují ji tmavší, vysocí muži s dominantní povahou. Sabine se narodila ve znamení Berana a měří 160 cm. Nikdy neměla vztah s Čechem.

Love Island 2023: bombshell Paulína

Kráska s uhrančivýma očima miluje sport a pravdomluvnost. Sama o sobě říká, že je trochu "mimo" a svou pozornost zaměřuje na italské typy mužů s hnědýma očima, galantní povahou a smyslem pro humor. Narodila se ve znamení Berana a měří 165 cm.

Love Island 2023: bombshell Diana

Sebevědomá asistentka stomatologa s andělským vzhledem rozhodně ví, co chce. Vystudovala herectví a baví ji fitness, plavání i brusle. Její ideální partner by měl být ramenatý s klidnější povahou, který by ji uměl zkrotit. Diana měří 162 cm a narodila se ve znamení Vodnáře.

Love Island 2023: bombshell Petra

Přímočará Petra miluje tanec a přiznává svou dřívější slabost pro hokejisty. Sportovci i nadále zaujímají první místo na jejím hledáčku ideálního partnera, avšak bude si už vybírat jen takového, pro kterého bude ona přednější před jeho tréninky.

Love Island 2023: bombshell Tereza

Cílevědomá a akční Tereza klame tělem, které připomíná dokonalost panenky Barbie. Rozhodně nestojí o nějakého pecivála, ale o muže, který s ní udrží akční krok. Pokud bude pozorný a sportovně založený, tím lépe.

Love Island 2023: bombshell Lenka

Pozitivní a cílevědomá blondýnka měla doposud velkou slabost pro fotbalisty, kteří tvořili všechny její dosavadní vztahy. Ráda sportuje a věnuje se seberozvojovým aktivitám. Hledá sportovce se sexy mozkem.

Love Island 2023: bombshell Sabrina

Divokou Sabrinu rozhodně nezaujmou muži s uhlazeným chováním nebo vousy. Má ráda párty a přiznává, že do nedávna dost kalila. Teď už ji potkáte i ve fitku nebo přírodě. Nezaleknou se kluci její upřímnosti?

Love Island 2023: bombshell Darina

Pozitivní a upřímná Darina hledá charismatického muže, který s ní bude chodit na procházky do přírody. Ráda cvičí a muže zaujme svoji lví hřívou i svůdným pohledem a intelektem.

Love Island 2023: bombshell Natálie

Natálii si diváci můžou pamatovat z předchozí řady Love Islandu, kde
tvořila pár
s velmi kontroverzním Davidem Vitáskem. Její půvaby jsou
do očí bijící a zaujme ji extrovertní vysoký muž s věrnou povahou.
Natálie měří 175 cm a narodila se ve znamení Kozoroha.

Love Island 2023 –  kluci
Sandro (32) osobní trenér z Brna
Honza (26) student z Prahy
Chris (21) tenista z Floridy
​Claude (22) obchodník s drahými kovy z Brna
Lu (25) animátor a tvůrce vizuálních efektů z Nitry
Adam (29) model ze Sydney
Lukáš (22) rybář z Ostravy
Lukáš (28) osobní trenér z Prešova
Martin (27) profesionální crossfit sportovec z Konojed
Bruno (28) kondiční trenér původem z Hodonína
Oliver (21) model z Prahy
Mike (27) IT technologický leader z Košic
Majlo (31) profesionální tanečník z Košic
Matěj (25) fotbalista z Českých Budějovic

Love Island 2023: Sandro

Přímočarý alfa samec původem z Itálie rozhodně ví, co chce. Živí se jako osobní trenér a bodyguard, což s jeho výškou 191 cm a svalnatou postavou zní jako ideální práce. Ženy loví na Instagramu a zaujme ho krásná žena, která se o sebe stará, ale nevadí jí ani domácí práce. Sandro se narodil ve znamení Raka.

Love Island 2023: Honza

Komunikativní sportovec a dobrodruh Honza zaujme vtipem nebo tancem. Měří 191 cm a narodil se ve znamení Vah. Má dva bakalářské tituly a za chvíli přibude i titul inženýra. Líbí se mu drobnější ženy s velkýma očima a láskou ke sportu, které s ním udrží krok.

Love Island 2023: Chris

Tenista z Floridy doufá, že v Love Islandu najde životní lásku, o kterou je ochoten bojovat. Zaujme vás svým andělským vzhledem i roztomilostí. Měří 187 cm a narodil se ve znamení Střelce. Bude se dívat po laskavé blondýnce s krásnýma očima.

Love Island 2023: Claude

Sebevědomý pohodář z Brna obchoduje se zlatem a hledá samostatnou ženu, která ho nebude omezovat. Možná i proto dosud neměl vážný vztah. Má rád svoji svobodu a budování kariéry. Měří 186 cm a narodil se ve znamení Ryb. Líbí se mu sportovně založené blondýnky a nevadí mu chirugické úpravy.

Love Island 2023: Lu

Beznadějný romantik Laco pochází z Nitry, má rád humor a rád by své vysněné ženě složil píseň. Miluje audiovizuální tvorbu a živí se jako produktový manažer. Ženám se snaží naslouchat a hledá drobnou, milou blondýnku. Měří 178 cm a narodil se ve znamení Štíra.

Love Island 2023: bombshell Adam

Charismatický a výřečný model ze Sydney si to v Love Islandu chce hlavně užít. Pokud najde lásku, bude to příjemný bonus. Není zvyklý balit holky, protože většinou ony balí jeho. Měří 183 cm a narodil se ve znamení Vah.

Love Island 2023: bombshell Lukáš

Klidný pohodář z Ostravy spíš než party miluje pobyt v přírodě. Rybaření se věnuje už od 5 let a rád by tento koníček sdílel i se svou budoucí přítelkyní. Líbí se mu vysoké, tmavší ženy, které vědí, co chtějí. Měří 182 cm a narodil se ve znamení Vah.

Love Island 2023: bombshell Bruno

Trenér s exotickým vzhledem už několik let žije v Praze. Má rád basketbal, trávení času s rodinou a hudbu. Hledá lásku do konce života a jeho snem je mít hromadu dětí. Bruno měří 180 cm a narodil se ve znamení Vodnáře.

Love Island 2023: bombshell Lukáš

Osobní trenér Lukáš je sice zvyklý na práci s lidmi, která ho baví, ale má rád i klid a samotu při procházkách přírodou. Na vztahy neměl příliš štěstí a doufá, že se to v Love Islandu podaří změnit. Na ženě se dívá hlavně na oči a úsměv. Lukáš se narodil ve znamení Vodnáře a měří 184 cm.

Love Island 2023: bombshell Martin

Kluk s drsným vzhledem a přemýšlivou povahou, jehož život se točí kolem sportu. Ve volném čase se rád věnuje běhu a motocrossu. S ideální partnerkou to podle něj musí hlavně jiskřit po všech stránkách a na ženě ho zaujmou především oči. Měří 193 cm a je ve znamení Střelce.

Love Island 2023: bombshell Oliver

Energický Oliver rozhodně překvapí, vzhledem ke svému mladému věku, charismatickým a vyspělým projevem. Zaujmou ho blondýnky, které jsou živé a rády sportují. Jeho velkou vášní je tenis. Narodil se ve znamení Střelce a měří 190 cm.

Love Island 2023: bombshell Mike

Mike je optimistický a přemýšlivý typ, který je rád ve středu pozornosti, ale zároveň si užívá čas o samotě v přírodě. Má rád cílevědomé a vášnivé jižanské typy žen. Měří 186 cm a narodil se ve znamení Berana.

Love Island 2023: bombshell Majlo

Profesionální tanečník vystupující na Ibize rozhodně ví, co chce. Přišel do vily s cílem získat zpět svou bývalou přítelkyni Dianu. Měří 183 cm a narodil se ve znamení Vodnáře. On sám je velmi charismatický a i u žen právě charisma hledá.

Love Island 2023: bombshell Matěj

Fotbalista a student s milou a výřečnou povahou přišel do vily hledat lásku a duševní souznění. Má rád přírodu, lezení a jakýkoliv sport. Narodil se ve znamení Ryb a měří 181 cm. Zaujme ho dívka s modrýma očima a skromnou povahou.

Love Island 3. série: všechny díly online zdarma

Pokud ještě službu Voyo nemáte, můžete využít nabídku pro nové zákazníky a sledovat filmy i pořady 7 dní zcela zdarma. Právě na Voyo totiž uvidíte nové díly s předstihem. Love Island poté můžete sledovat i na TV Nova nebo Markíza.

Love Island 2023: moderátoři

3. sérii moderuje, stejně jako tu předchozí, oblíbená Zorka Hejdová. Tu doplnil pár z první série Gábina (Gábina Gášpárová) a Pítr (Petr Havránek) a také hlas moderátora a herce Vaška Matějovského, který soutěžící rozhodně nešetří, a přidává k jejich počínání vtipné komentáře.

Love Island 2023: všechny epizody, coupling, kdo vypadl

Zde najdete stručný přehled zásadních událostí posledních dílů.

1. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E01)

V prvním dílu se sešli všichni účastníci ve vile a Rachel se svěřila, že se jí líbí muži i ženy, což otevírá prostor pro ženské páry. Soutěžící postupně vytvořili dvojice, popovídali si a užili si party s hrou Pravda nebo úkol. Závěrem moderátorka Zorka oznámila, že tento rok bude mít soutěž jiná pravidla, a poslala do vily všechny mimo Adrianu.

Párování v 1. dílu Love Islandu
Chris Majka
Sandro Venis
Lu Rachel
Claude Adriana
Honza Mariam

2. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E02)

Hned na začátku se páry promíchaly na základě hlasování diváků. Jen co se s tím všichni vyrovnali, přišla první bombshell Natálie. Ta se během hry na myčku nalepila na Clauda, což se samozřejmě nelíbilo Venis. Začaly se projevovat první sympatie, které možná zamíchají celou hrou.

Párování ve 2. dílu Love Islandu
Chris Adriana
Claude Venis
Lu Majka
Honza Mariam
Sandro Rachel

3. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E03)

V tomto dílu proběhlo první rande, které ukořistila Natálie. Ta si vybrala Clauda a jako pár si užili romantickou večeři i polibky. V dalším párování si právě Natálie mohla vybírat jako první a další výběr už byl na mužích. Sama zůstala Rachel. Vypadne v dalším dílu?

Párování ve 3. dílu Love Islandu
Claude Natálie
Chris Majka
Lu Adriana
Sandro Venis
Honza Mariam

4. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E04)

Rachel si může vydechnout, protože zatím v soutěži zůstává, ale bude se muset víc snažit. Kluci měli za úkol holkám připravit snídani a večer přišli do soutěže dva noví účastníci – Lukáš a Adam. Ti si mohli zvolit partnerku a přebrali je tak původním klukům z vily. Single nakonec zůstali Lu, Sandro a Mariam. Zorka oznámila ostatním, že díky hlasování mohou jednou z nich zachránit. Jak to dopadlo?

Párování ve 4. dílu Love Islandu
Lukáš Adriana
Adam Venis
Honza Rachel
Chris Majka
Claude Natálie

5. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E05)

Soutěžící zachránili Sandra a Lu s Mariam museli Love Island opustit. Další den byl ve znamení nováčků a vaření. Tentokrát dostaly holky za úkol připravit pro kluky tu nejlepší snídani v krajkových sexy outfitech. Další události se nesly v duchu hry, kdy páry musely komunikovat beze slov. Adam s Lukášem měli možnost položit holkám otázky na tělo a všichni se dozvěděli, že večer jim nic nehrozí.

6. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E06)

V šestém díle proběhla rekapitulace uplynulých událostí včetně zatím nezveřejněných scén včetně plačícího Clauda kvůli vyřazení Lua a Mariam nebo naštvaných holek při příchodu Natálie. Zorka soutěžící osobně vyzpovídala a dozvěděla se nové informace ohledně vztahů i sexuálních poloh.

7. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E07)

Soutěžící si měli užít růžový den v brýlích i speciálních outfitech, avšak pro holky to tak růžové nebylo. Dozvěděly se, že se do vily chystají další dívky, a samozřejmě se strhla vlna obav. Kluci nové protějšky naopak uvidí rádi. Nové bombshells Sabine a Paulína pozvaly na rande Honzu a Adama a u obou sklidily úspěch. Večer je nečekalo obávané ohniště, ale divoká party.

8. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E08)

Osmý díl byl přímo prosycený líbáním a doteky a ve vile se začíná dělat opravdu horko. Soutěžící hráli hru na úkoly, jako je například hodinové mlčení, sexy taneček, masáž, malování portrétu nebo ukázka oblíbených sexuálních poloh. Zorka večer vile oficiálně přivítala nové ženy Sabine a Paulínu a vyzvala je k výběru protějšku. Obě se však shodly na Honzovi a ten si teď bude muset vybrat.

9. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E09)

Honza si zvolil téměř bez rozmýšlení Paulínu a Sabine s Rachel zůstaly single. Zorka je však uklidnila, že tentokrát všichni zůstávají ve vile. Potom do Love Island přišel pravěk a speciální rande Rachel a Clauda. Nechyběla ani hra a večerní zvířecí party. Na té se objevili 3 noví bombshells Lukáš, Bruno a Martin. Claude a Lukáš zůstali kvůli jejich výběru dívek sami, ale Zorka k nim poslala i ostatní muže mimo Honzy a nových bombshells. Jak tohle dopadne?

10. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E10)

Na začátku dílu si holky vybraly svůj protějšek a soutěž bohužel skončila pro bodyguarda Sandra a rybáře Lukáše. Rozloučení bylo opět velmi dojemné a Sandro s Chrisem si dokonce vyměnili trička. A smutek je nejlepší rozhýbat, takže soutěžící ráno začali rozcvičkou a ve sportovním duchu pokračoval celý den. U Venis s Adamem byl na spadnutí rozchod, ale večer se situace změnila. Co přinesou další dny?

Párování v 10. dílu Love Islandu
Honza

Paulína

Bruno

Natálie

Martin

Adriana

Lukáš Sabine
Adam

Venis

Chris

Majka

Claude

Rachel

11. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E11)

Tento díl je sexuálním napětím prostoupený od začátku do konce. Ať už je to díky jasnému sexuálnímu sblížení Clauda a Rachel, smyslnými masážemi, hrou na policisty a neukázněné řidiče nebo hlasováním ohledně toho, čí láska je nejuvěřitelnější. Dva vítězné páry – Rachel + Claude a Majka + Chris, vyhrály chvíle o samotě bez zvědavých očí kamer.

12. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E12)

Zorka vyzpovídala zatím asi nejslavnější milostný trojúhelník ve vile – Clauda, Rachel a Natálii, nové bombshells a postupně i všechny ostatní páry. Noví bombshells Lukáš, Martin a Bruno se přiznali, že jejich volba partnerky zatím nebyla úplně šťastná a koukají se po jiné. Nechyběl ani rozhovor s vyřazenými soutěžícími z 10. dílu. Adriana se přiznala, že ji stále chybí Lu a vlastně se nemůže posunout z místa. Co nás čeká dál?

13. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E13)

V tomto dílu dostali kluci za úkol předvést sílu i svaly. Soutěž nakonec vyhrál Chris, ale bylo to spíš díky sympatiím, které u dívek v porotě vzbudil, než díky nejlepšímu výkonu. Poté do vily přišla věštkyně, která jednotlivým párům předpovídala jejich další budoucnost. Nejhůř asi dopadla Venis s Adamem. Večer u ohniště páry hlasovaly o tom, který z nich si nejméně rozumím. Nakonec byl zvolen Lukáš a Sabine, kteří soutěž museli opustit.

14. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E14)

Do vily přichází nová bombshell Diana, u které se hned dozvíme, že právě ona byla věštkyní, která tolik rozhodila Venis s Adamem. Její krok byl pravděpodobně plánovaný, protože to byl právě Adam, kterého si vybrala. Adam ale stále vypadá, že má oči jen pro Venis. Následovala hra s polibky, prsteny a palačinkami. Kluci si večer u ohniště vybírali partnerku a na konci nás čekalo velké překvapení a reakce Adri, která zůstala u ohniště sama, mluví za všechno. Vrátil se Lu do vily?

Párování v 14. dílu Love Islandu
Honza Paulína
Bruno Natálie
Martin Venis
Lu?? Adriana
Adam Diana
Chris Majka
Claude Rachel

15. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E15)

Na začátku dílu proběhlo srdceryvné znovushledání Lu a Adriany a moderátorka Zorka potvrdila, že Lu byl navrácen do vily skutečně kvůli hlasům diváků. Claude a Rachel se konečně dočkali soukromý a k překvapení všech čas pro sebe nevěnovali jen divokému sexu, ale intimnímu rozhovoru. Díky tomuto dílu možná změníte názor na sandály v ponožkách a určitě se budete skvěle bavit. Do vily navíc vpadla nová bombshell Petra.

16. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E16)

Petra vyráží se všemi kluky tancovat salsu a holky se začínají bát o svoje partnery. A oprávněně. Den zpestřil úkol pro Honzu, který měl nalíčit Paulínu, i další konflikt mezi Adamem a Venis. Všem se začala klepat kolena, když byli k ohništi pozvaní ještě odpoledne. Kluci si vybírali holky s výjimkou nejnovější bombshell. Ta potom dostala úkol vybrat jednoho kluka a vyměnit si místo s jeho partnerkou. Vybrala si Clauda. Rachel potom také dostala možnost jedné dívce přebrat partnera, a tak se zachránit. Zvolila Bruna a domů šla Natálie.

Párování v 16. dílu Love Islandu
Chris Majka
Martin Diana
Lu Adriana
Claude Petra
Honza Paulína
Adam Venis
Bruno Rachel

17. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E17)

Chris s Majkou konečně dostali svůj čas v soukromí a všichni řeší chování Clauda, který vyměnil Rachel za Petru lusknutím prstů. Odpoledne ovládla červená barva a hry ve stylu Pobřežní hlídky. Následovala hra na úkoly, kde se všichni dost utrhli ze řetězu. Asi ani jeden úkol nepostrádal sexuální podtext a na kluky dokonce padlo podezření ze zoofilie.

18. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E18)

Zorka vyzpovídala vypadlé i stále soutěžící. Začala s milostným trojúhelníkem Rachel, Clauda a Petrou a pokračovala ostatními páry. Mezi Venis a Adamem je aktuálně klidná atmosféra a láska Lu a Adriany jenom vzkvétá. Všechny následně nepříjemně překvapilo, že se u ohniště sejdou znovu. Diváci totiž hlasovali, který pár má nejmenší šanci na lásku. Vybrali Martina a Dianu. Soutěžící mohli jednoho z nich zachránit a vybrali Dianu. Martin tedy v soutěži končí.

19. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E19)

Soutěžící připravili pro Venis narozeninové překvapení a nechyběl ani dort, který vznikl pod taktovkou Bruna. Claude se omluvil Rachel, protože zjistil, že k ní pravděpodobně něco cítí. Rachel je však obezřetná a čeká, jak se bude Claude chovat. Kluci dostali zprávu, že mají nenápadně odejít z vily. Přesunuli se do Casa Amor a dostali společnost čtyř nových ženských bombshells. Holky dostaly jako cenu útěchy nové oblečení a možnost na módní spolupráci.

20. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E20)

Ráno opuštěné dívky u snídaně překvapili dva noví bombshells. Den se nesl v duchu poznávání nových tváří a odpoledne zpestřila soutěž, kdy mezi sebou soutěžící z jednotlivých vil soutěžili v předávání bonbonu z úst do úst a dalších úkolů se sexuálním podtextem. Soutěž vyhráli kluci a nové bombshellky. Další noc tráví soutěžící odděleně a spí buď sami, nebo s někým cizím. Co se bude dít dál?

21. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E21) – Chris opustil Majku

Kluci měli možnost vybrat si partnerku ze čtyř nových bombshellek v Casa Amor. Bruno si vybral Lenku a k překvapení všech si i Chris vybral Darinu. Sabrina a Tereza v soutěži končí. Stejně tak si i v původní vile noví kluci Mike a Oliver mohli vybírat dívku. Jejich volbou pak byla Diana a Petra, takže nerozbili žádný stávající pár. Ke konci dílu se kluci vrací do vily a Majka nemůže věřit svým očím.

Párování v 21. dílu Love Islandu
Chris Darina
Mike Diana
Lu Adriana
Claude Rachel
Honza Paulína
Adam Venis
Bruno Lenka
Oliver Petra

22. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E22)

Nejen, že Majku čekala bolestivá zrada od Chrise, ale také nekompromisní odchod z vily. Celá situace se neobešla bez slz a výčitek. Adam se potom snažil holkám vysvětlit, proč to Chris udělal, a ony ho i s Darinou vzaly na milost. Claude si stále sype popel na hlavu kvůli tomu, co předtím provedl Rachel. Snažil se to vyžehlit a spolu s klukama zazpívá Rachel milostnou píseň. Honza a Paulína můžou strávit noc v hideaway.

23. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E23)

Paulína s Honzou prý využili potenciál hideaway naplno, ale k překvapení všech ne k sexu. Pomalu na to chtějí jít i nové bombshellky Lenka s Darinou. Den se nese v duchu přípravy pizzy bez rukou, kufrů a nového drbu, který se Adri dozví od Lua. Paulínin plyšový lev je prý od jejího přítele, kterého má venku! Co je na tom pravdy? Dalšími šťastlivci, kteří si užijí soukromí, je Lu a Adri!

24. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E24)

Lu a Adri se vrátili z hideaway velice spokojení. Následovala hra ve dvojicích a Zorka postupně vyzpovídala všechny soutěžící. K vidění byly i dosud nezveřejněné záběry a rozhovor s Majkou. Zorka konfrontovala Honzu s Paulíniným tajemstvím ohledně přítele. Honza se Pauly zastal, že je to její věc a on po tom nepátrá. Stejnou otázku položila i Paule. Lvíček prý symbolizuje její dva pejsky, které si nechal bývalý přítel, a žádný vážný vztah mimo vilu nemá. Budou jí ostatní věřit?

25. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E25) – Paulína má přítele venku

Den se začal aktivní rozcvičkou a šokující zprávou o hlasování diváků, kteří označili za nejméně kompatibilní pár Bruna s Lenkou, a ti se musí okamžitě sbalit a opustit vilu. Diana s Mikem mohli vyrazit na rande, z něhož byli oba velmi nadšení, a večer všichni vyrazili na netradiční movie night, kde si promítali záběry, kteří ostatní neviděli. Pokud byste mysleli, že náladu zkazily záběry smutné Majky a Chrisovi výčitky svědomí, tak jsem na omylu. Tečkou celého promítání bylo to, když všichni slyšeli, jak se Paulína přiznává Honzovi, že má ještě někoho venku. Všem tedy oba lhali. Podívejte se na to, jaké to pro oba bude mít následky.

26. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E26)

Po skončení kina se čekalo na Paulínino vysvětlení, která stále tvrdí, že přítele nemá a že se jedná o jejího nejlepšího kamaráda. Chris stále myslí na Majku a s Darinou mají kvůli tomu neshody. Prý Darinu bere jen jako kamarádku. Další den dostaly holky tajné úkoly a kluci v čele s Oliverem jim to spolkli i s navijákem. Večer byl ve znamení obleků a sexy prádla. Dianě zmrzl úsměv na rtech, když se ve vile objevil její ex Majlem.

27. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E27)

Kdo by čekal nějakou nevraživost mezi Dianou a Majlem, nemohl by být dál od pravdy. Celá vila neřeší nic jiného a oni dva ze sebe nemohou spustit oči. Pro odlehčené atmosféry přišla na řadu hra v bazénu, kdy kluci soutěžili proti holkám. Těm sice chyběly podprsenky, ale rozhodně ne důvtip a celou soutěž drtivě vyhrály. Odměnou dostaly hromadné rande s Majlem. Večer u ohniště si kluci vybírali své partnerky. Všichni zůstali ve stejných párech až na Dianu, která nakonec musela volit mezi Majlem a Majkem. Zvolila Majla a Majk vyjádřil svoje přání z vily odejít. Ostatní ho přemluvili, aby zůstal.

Párování v 27. dílu Love Islandu
Honza Paulína
Claude Rachel
Lu Adriana
Oliver Petra
Adam Venis
Chris Darina
Majlo Diana

28. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E28)

Velkou část dílu se řeší trojúhelník Diana, Majk a Majlo a některým soutěžícím to přijde nefér. Odpoledne zpestří hra s latexovými oblečky a bičíky, kterou si zaručeně víc užily holky. Kluci se nejen necítili ve svých modelech dobře, ale také dostali pořádný výprask. Potom následovalo ohniště, kdy holky dostaly šanci zachrátni osamoceného Majka. Žádná toho bohužel nevyužila a Majk v soutěži končí. Venis a Adam konečně dostali prostor v hideaway. Posunou svůj vztah na další level?

29. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E29)

Kluci dostali šanci holkám vrátit pranky z 26. dílu tak, že jim neudělají snídani a na všechno budou říkat ne. Holky ale téměř ihned pojaly podezření a i když se to kluci snažili všemožně zamaskovat, tak v úkolu naprosto vyhořeli. Následovala hra na žáky a učitele, kde se testovalo, jak moc se kluci vyznají v ženském světě. Naprostý propadák byl k překvapení všech Lu. Mezi páry proběhlo spoustu rozhovorů ohledně vážnosti jejich vztahu.

30. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E30)

Zorka vyzpovídala vypadlé soutěžící a potom i Honzu s Paulínou, které zároveň upozornila na to, ať si dávají pozor na zakrývání portů, že tím porušují pravidla Love Islandu. Například Venis a Adama se Zorka ptala hlavně na to, jak prohlubují svůj vztah, Adri a Lua na problémy s důvěrou a Clauda a Rachel na jejich slib, že nebudou mít sex. Závěrem dílu Zorka naznačila, že by se Majka mohla vrátit do vily.

31. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E31)

Láska Lu a Adri možná nebude tak velká, jak jsme si všichni mysleli. Ostatní si začínají všímat, že možná nejsou tak šťastní. Výměna identit s partnerem může být velká zábava, ale i prostředek k pochopení toho druhého. Kluci i holky si tuhle hru užili na maximum, ale zábavu jim potom zkazila evakuace kvůli požáru. Kluci a holky museli odejít zvlášť a možná i to je dohnalo k zamyšlení nad tím, jak moc si toho druhého váží a jak by asi v takové situaci reagovali mimo vilu. Večer se odreagovali barmanskou show v gesci Honzy a Majla. Jak to bude s Adri a Luem? Nespletli se diváci, když vrátili Lua zpět do vily?

32. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E32) – Majka je zpět ve vile

Adri, Lu, Venis a Adam vyrazili na dvojité rande do zábavního parku. Všichni si ho opravdu užili a dokonce stihli probrat i nějaké vztahové otázky. Ostatní zatím ve vile řeší, že vztahu Lu a Adri nevěří. Odpoledne zase probíhalo v duchu hry a večer se všichni sešli u ohniště, kde Zorka oznámila, že se Majka vrací do vily. Ta si k překvapení všech vybrala místo Chrise Olivera. Petra zůstala sama, ale naštěstí může zůstat ve vile.

33. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E33) – Honza vypadl

Situace mezi trojúhelníkem Majka, Chris a Darina se urovnala a vyjasnila. Krize Lu a Adri se stále spíš prohlubuje a Oliver přišel na zajímavý nápad jak Luovi pomoct, kdy mu nabídl, aby si vybral u ohniště Petru místo Adri. To mělo jejich vztah posunout dál a postrčit Adri k činům. Sama nakonec zůstala Darina, která musí vilu opustit. Už tak šokující večer rozsekl další bombshell Matěj, který si vybral Paulínu, a Honzovi Zorka řekla, ať do 30 min opustí vilu.

34. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E34) – Natálie Kočendová je zpět

Všichni soutěžící u ohniště těžko zakrývali své překvapené výrazy a ještě překvapenější byl sám Honza, když při odchodu narazil na novou bombshell Natálii, která ho prý přišla zachránit, a společně se vrátili k ohništi. Další den šli bombshells s Honzou a Paulínou na rande. Ti se ale shodli, že spolu chtějí zůstat, takže bomshells budou muset hledat dál. Lu a Petra podezřívají Olivera, že měl celou dobu v plánu ulovit Adri místo toho, aby pomohl Luovi. Vztahy na vile za začínají rozpadat. Co se bude dít dál?

35. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E35)

Neustále se řeší vztahy mezi Petrou, Oliverem, Adri a Luem. Petra a Lu podezřívají Olivera z promyšlenosti jeho tahu, kdy se chtěl jen dostat k Adri a Adri neustále vinu svaluje na Lua. Ostatní moc neví, na jakou stranu se přikloní. Náladu ve vile měla trochu vylepšit hra s dotazníky na sexuální témata a soutěž ve stylu Velké pardubické, kde si kluci zkusili role koní. Večer si užili divokou party v kostýmech i dlouhou debatu mezi Petrou, Oliverem, Lu a Adri, která chvílemi přerůstala v hádku.

36. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E36)

Majlo s Dianou konečně dostali možnost užít si hideaway. Oliver se to s Luem snaží vyžehlit, ale spíš se jen přizná, že mu vrazil nůž do zad. Zorka postupně vyzpovídala všechny soutěžící u videí, které doteď neměli šanci vidět. Natálie prozradila, že je ve vile jako pokušení, a to si teď nejvíc zaslouží Oliver.

37. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E37)

Soutěžící dostali úkol se v párech různě proházet a svázat růžovou stužkou, což přineslo soustu vtipných okamžiků. Díky tomu měla Adri s Luem možnost si ještě promluvit a shodli se, že jejich vztah je pasé. Honza s Paulínou měli ve vile sex, což způsobilo u ostatních zvědavost. Stejně jako to, že Venis s Adamem se údajně domluvili, že spolu ve vile budou, a že Honza ani Oliver nejsou úplně upřímní. Následovala hra pravdu. Potom se vše vysvětlilo a následovalo ohniště. Lu oznámil, že z vily chce odejít a Natálie si tedy musela vybrat někoho jiného. Vybrala si Adama. Jak bude recoupling pokračovat?

38. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E38)

Při párování Venis zůstala sama a dostala možnost vybrat si jednoho muže a poslat tak domů jinou dívku. Nakonec logicky zvolila Petru a utvořila pár s Matějem. Neskončil bohužel tedy je Lu, ale i Petra. Venis si přestává být jistá Adamem a nevěří mu. Odpoledne zpestřila hra v bazénu a večer Majka s Chrisem vyrazili do hideaway.

39. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E39)

Adri s Oliverem se v noci velmi sblížili a všichni si užili skvělou snídaní opět v rukou kluků. Následovala soutěž v úklidu a žehlení, kterou k překvapení všech vyhráli kluci, velmi mokrá hra na pravdu a taneční soutěž. Večer se všichni v klidu vyspí, protože Rachel s Claudem dostali klíče od hideaway.

40. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E40)

Rachel ráno nadšeně hodnotí pobyt v hideaway i pozitivní změnu v chování Adriany, která si podle všech s Oliverem opravdu sedla. Všichni se pak vydali hledat poklad, který nakonec ukořistila Majka s Chrisem. Za odměnu se mohli vydat na zážitkové rande k moři. Natálie se otevřela Venis a přiznala, že jí chybí stará láska. Večer se nesl v žáru ohniště a recouplingu, na konci kterého všichni zůstali v šoku. Soutěž totiž neopustila jen Natálie s Matějem jakožto pár, který má nejmenší šanci na lásku, ale i Adriana s Oliverem, které Natka s Matějem vybrali. Finále se nezadržitelně blíží.

Párování ve 40. dílu Love Islandu
Honza Paulína
Claude Rachel
Oliver Adriana
Natálie Matěj
Adam Venis
Chris Majka
Majlo Diana

41. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E41)

Soutěžící jsou smutní, že je ve vile prázdno, a začíná jim docházet, že finále je za rohem. Na vítěze většinou tipují Majku s Chrisem. Odpoledne si zahráli flašku, kde se o sobě navzájem dozvěděli další zajímavosti, a večer zpestřilo karaoke a další rande Majky s Chrisem.

42. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E42)

Zorka vyzpovídala vypadlé soutěžící Petru, Lua, Natálii, Matěje, Adrianu a Olivera. Potom se vrhla i na ostatní páry. Honza a Paulína přiznali, že jsou do sebe zamilovaní. S Rachel a Claudem řešila jejich plány na otevřený vztah. Adam s Venis nechtěli prozradit své tajné místo na sex a shodli se, že se ve vile naučili komunikovat. Crisovi u Majky neustále stoupají body a Majlo s Dianou si myslí, že to mají těžší než ostatní. Zbývá poslední týden.

43. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E43): #roztoctosbetanem

Co prověří pravou lásku více než rodičovství? Naštěstí si to soutěžící mohou vyzkoušet nejprve nanečisto. Nejvíc uplakané dítě má zaručeně Claude a Rachel. Všem bylo líto, že Diana s Majlem ještě neměli rande, tak jim připravili malý piknik i s babysittingem. Večer si potom společně i s dětmi zpestřili hrou na kasino, kterou vyhráli Rachel s Claudem. Své dítě svěřili přes noc Adamovi a Venis a užili si další hideaway.

44. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E44)

Po probdělé noci v rolích rodičů se jednotlivé páry podívaly, jak by vypadalo jejich společné dítě. Nejhůř rozhodně dopadla Chajka Chrise a Majky. Adam slavil třicátiny, takže se celý den nesl v duchu jeho oslavy. Soutěžící ve vile navštívili příbuzní a diváci poslali domů Dianu s Majlem.

45. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E45)

Rachel a Claude mohli vyrazit na speciální rande v rukou Clauda a ostatní se zatím bavili rozcvičkou v rukou Honzy, který si na ně připravil výuku společenských tanců. Potom si speciální rande užila i Paula s Honzou a večer navíc dostali odměnou hideaway. V soutěži jsou 4 páry, ale do finále mohou jen 3. Kdo z nich vypadne těsně před cílovou rovinkou?

46. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E46)

Tentokrát vyrazili na pohádkové rande Chris s Majkou. Ostatní probírali, jaké rande by vymyslely holky klukům, a pak si zahráli hru na instrukce, kdy kluci měli skládat nábytek dle instrukcí holek. Následovalo rande Venis a Adama a ostatní mezitím hráli hru na reálné situace. Večer si užili u speciálního vzpomínkového ohniště.

47. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E47)

Diváci hlasovali, že Rachel udělá snídani. K překvapení všech to dopadlo skvěle. Adam je nachlazený, ale i tak si se všemi užil hru plnou smíchu a vtipných pohybů. Pak se páry měly poslepu obléct a nalíčit na potencionální svatbu. Následovalo poslední ohniště, ve kterém na základě hlasování diváků vypadli Honza s Paulínou. Ve finále jsou tedy Venis a Adam, Majka a Chris a Rachel a Claude. Poslední večer páry tráví odděleně. Kdo z nich vyhraje?

48. díl Love Island Česko a Slovensko (S03E48) – finále

Začátek finálového dílu se nesl v duchu Zorčiných oblíbených momentů postupujících párů. Holky vyrazily do salonu krásy a během zkrášlování vymyslely geniální nápad, že by se ta, která vyhraje, nerozdělila se svým partnerem, ale s ostatními dívkami. Samozřejmě to byla legrace, nebo ne? Pak se nad nejsilnějšími momenty z Love Islandu zamýšleli postupně všichni. Tradičně následovaly dopisy s vyznáním, které si páry přečetly u finálového večera u bazénu. Nechyběly ani vítězové první a druhé řady a rozhovory s rodinami.

Poté Zorka vyhlásila třetí místo, na kterém se umístili Rachel a Claude. Na druhém místě se umístili Adam a Venis a vítězové jsou Chris a Majka. Majka získala obálku s výhrou a rozhodla se s Chrisem rozdělit. Ať všechny páry i nadále provází láska.

Love Island 2023 – jak hlasovat?

Chcete se stát součástí Love Island i vy, a ovlivnit tak dění celé soutěže? Nemusíte se nutně stát jejím účastníkem. Stačí, když si stáhnete aplikaci a budete prostřednictvím ní hlasovat o dalších osudech jednotlivých účastníků. V aplikaci najdete také bonusová videa, fotky, novinky a záběry, které se nevešly do vysílání. Aplikace je dostupná v Google Play i v App Store.

Love Island 2023: petice Lu zpět do vily!

Sympaťák Lu zaujal diváky nejen svou milou povahou, ale i svou skutečnou touhou najít si v Love Islandu lásku. Mezi ním a Adrianou to navíc vypadalo nadějně a divákům tahle nenaplněná láska láme srdce. Oba dva si dokonce vyznali sympatie prostřednictvím osobních video vzkazů. Proto se stalo něco nevídaného a fanoušci sepsali petici za jeho návrat, která měla tisíce podpisů.

Love Island Betano: betanogame

Najít tu pravou lásku je taková sázka do loterie, a možná i proto našel Love Island spojení s online casinem Betano. Díky němu si soutěžící užívají her i občerstvení naplno.

Love Island 2023: kdo vypadl

  • Mariam
  • Sandro
  • Lukáš
  • Sabine
  • Lukáš
  • Natálie
  • Martin
  • Tereza
  • Sabrina
  • Majka
  • Lenka
  • Bruno
  • Majk
  • Darina
  • Lu (odstoupil)
  • Petra
  • Natálie
  • Matěj
  • Oliver
  • Adriana
  • Majlo
  • Diana
  • Honza
  • Paulína

Kdo vyhrál Love Island 2023?

Vítězové Love Island 2023 CZ
1. místo Majka a Chris
2. místo Venis a Adam
3. místo Rachel a Claude

Zdroje:

  • https://tv.nova.cz/

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Porota ČeskoSlovensko má talent

Česko Slovensko má talent 2023 online: porota, soutěžící, výsledky

V září začala nová, v pořadí už jedenáctá řada populární soutěže Česko Slovensko má talent a my se nemůžeme dočkat, komu budeme ve finále...

Sexy britský zpěvák Harry Styles vás naučí poslouchat pop

Sexy britský zpěvák Harry Styles vás naučí poslouchat pop

Tohohle týpka s neodolatelným úsměvem, bezprostřední povahou a skvělým hlasem miluje celý svět! Jaké je tajemství jeho kouzla?

MasterChef Česko porota

MasterChef Česko: Soutěžící a kdo vypadl

23. 8. odstartovala na Voyo 7. řada soutěže MasterChef Česko: 2023. Přečtěte si, jaké výzvy na soutěžící v dalším díle čekali a kdo vypadl.