Které online stírací losy nejvíce vyhrávají

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Není los jako los. Víte, jak vybrat ten pravý? Máme pro vás přehled stíracích losů, které nejvíce vyhrávají. Některé z nich koupíte už za 10 nebo 20 Kč.

Fortuna losy, které vyhrávají Foto: Fortuna

Které stírací losy nejvíce vyhrávají 2023

Je rok 2023 a stíracích losů existují bezmála stovky. Nabízí je Sazka, Fortuna, nebo i Tipsport (potažmo Korunka). Stírací losy se liší v mnoha faktorech – počínaje vzhledem, konče cenami a výhrami. Některé jsou klasicky papírové, jiné losy se již dají koupit a stírat online.

Jak si z velkého množství stíracích losů vybrat ten správný? Které losy vyhrávají nejvíce a které nejčastěji? Jaká je pravděpodobnost výhry na vašem losu? Po přečtení tohoto článku budete znát odpověď na všechny tyto otázky. Pokud se chcete rovnou pustit do zábavy, můžete vyzkoušet online losy od Fortuny – koupíte a setřete je třeba přímo ze svého mobilu.

sipka KLIKNĚTE ZDE a stírejte Fortuna losy online

  • Dokončete registraci a získejte bonus zdarma
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli
  • Objevujte pravidelné bonusové nabídky a účastněte se soutěží

Zaregistruj se u Fortuny a stírej losy online

Jak vyhrát na stíracím losu?

Než se pustíte do výběru, je třeba nejprve pochopit, jak výherní losy vlastně fungují, a ujasnit si, co od jejich stírání očekáváte. Pokud zatím nemáte s losy zkušenosti, doporučujeme si ze všeho nejdříve přečíst tento článek. V něm najdete odpovědi na nejčastější otázky související se stíráním losů.

Stírací losy jsou takzvanou pasivní okamžitou loterií (pasivní proto, že nemusíte tipovat žádná čísla, okamžitou proto, že není třeba čekat na slosování – výsledky znáte ihned) a jako v každé loterii jde i ve stíracích losech o zábavu založenou na náhodě. Zaručený návod, jak vyhrát, neexistuje. I tak ale může hrát volba správného losu velkou roli. Každý stírací los je totiž jinak nastavený, má jinou pravděpodobnost výhry a samozřejmě i jiné výše výher. (Tyto informace jsou vždy veřejně dostupné například v herních plánech.)

NEJLEPŠÍ ONLINE STRÍRACÍ LOSY - PŘEHLED BONUSŮ:
Mega lodě Maximální výhra 1 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Smaragdová7 Maximální výhra 3 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zlatý Měšec Maximální výhra 1 500 000 Kč SETŘI NYNÍ
Štěstíčko Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Amore Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Velký hráč Maximální výhra 10 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Apollo Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zodiac Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pravděpodobnost výhry: losy s výherností nad 40 %

Zatímco u některých sérií losů je mnohem více těch nevýherních, u jiných je poměr mezi výherními a nevýherními losy relativně vyrovnaný. Čím lepší poměr mezi losy je, tím vyšší existuje šance, že při koupi narazíte právě na ten obsahující výhru.

U těch nejlepších stíracích losů můžeme mluvit o šanci na výhru kolem 40 %, přičemž občas se najdou i výjimky s šancí na výhru ještě vyšší. Nejvýhernější losy bývají často ty online (proto jsou také obecně oblíbenější), anebo se jedná o speciální emise vydané například na Vánoce (v roce 2022 vydala Sazka los Adventní kalendář s šancí na výhru 99 %, prodával se ale jen do března).

sipka Aktuálně lze pořídit tyto losy s vysokou pravděpodobností výhry:

Stírací los Hlavní výhra Šance na výhru
Tutovka (Sazka)* 1 000 000 Kč 100,00 %
Perfektní dárek (Korunka) 5 000 000 Kč 99,99 %
Výherní věnec (Korunka) 1 000 000 Kč 50,01 %
Premium černá perla – online (Sazka) 15 000 000 Kč 47,67 %
Premium černá perla – papírová (Sazka) 15 000 000 Kč 44,30 %
Milionové přání (Sazka) 1 000 000 Kč 44,10 %

* Tutovka se prodává v balíčcích po 4, z nichž minimálně 1 je vždy výherní.

Jak vidíte, existují stírací losy, na kterých je šance na výhru relativně vysoká. Například u losů Perfektní dárek a Tutovka si můžete být skoro jistí, že po setření najdete nějakou z výher. Přesto se najde mnoho lidí, kteří po žádném z losů s vysokou šancí na výhru nesáhnou. Proč? Vysoká šance na výhru je sice pěkná, jenže ve skutečnosti se může jednat o docela malé výhry – někdy dokonce nižší než je pořizovací cena losu. Někteří hráči proto dávají přednost losům s opravdu vysokými výhrami.

Jak vyhrát v losu co nejvíce – losy s výhrou nad 10 milionů Kč

Další kritérium, podle kterého si můžeme vybírat, je nejvyšší možná výhra. Je důležité si uvědomit, že šance na získání hlavních výher je vždycky nižší než uváděná obecná šance na výhru. Hlavních výher se většinou v sérii (emisi) nachází jen několik, velmi často jen jedna. Pokud se na nás ale usměje štěstí a daný los si vytáhneme, můžeme vyhrát i mnoho milionů – a právě šance na velké výhry je pro některé sázkaře to, co je na stírání losů baví.

Nevýhodou losů s velmi vysokými výhrami bývá cena. Takovéto losy obvykle patří mezi ty dražší. Pokud tedy chcete kupovat losy za 10 Kč nebo 20 Kč, velký los s výhrou nad 10 milionů Kč pravděpodobně neseženete.

sipka Nejlepší losy, které vyhrávají miliony:

Stírací los Výrobce Hlavní výhra Cena
50X VÍCE Korunka 20 000 000 Kč 500 Kč
Premium černá perla Sazka Hry 15 000 000 Kč 500 Kč
CASH 500 Sazka Hry 15 000 000 Kč 500 Kč
Modrý diamant Sazka Hry 13 000 000 Kč 300 Kč
Královská 7 Korunka 10 000 000 Kč 200 Kč
Zlatá koruna Fortuna 10 000 000 Kč 200 Kč
Maxi Černá perla Sazka Hry 10 000 000 Kč 200 Kč

Co se týče poměru ceny za los a možné výhry, nejlépe vychází Fortuna online los Zlatá koruna. Stojí 200 Kč a vyhrát na něm lze až 10 000 000 Kč. Šance na výhru (jakoukoli) tu je rovných 40 %. Hlavní výhra se navíc v emisi nachází 2x, a ne jen jednou. Los Královská 7 od Korunky (Tipsportu) stojí sice stejně, avšak nabízí menší šanci na výhru (30,74 %), a hlavní výhra je mezi losy jen 1x. Maxi Černá perla od Sazky obsahuje 2 hlavní výhry, šance na výhru tu je nicméně také menší (36,43 %).

Existují také další stírací losy s hlavní výhrou minimálně 10 000 000 Kč. Patří mezi ně třeba online losy Poklad, Mega Cash 200 nebo Velký hráč. Všechny mají šanci na výhru nižší než 35 %.

Nejlepší stírací losy za 10 Kč a losy za 20 Kč

Stírací losy, které jsme až dosud zmiňovaly, patří převážně mezi ty dražší, za které zaplatíte minimálně 100 korun (nejlevnější z nich byl los Milionové přání, který nabízí se svou cenou 100 Kč šanci na výhru 44,01 %).

Losy se dají sehnat i za mnohem méně, ty nejlevnější stojí třeba i 5 Kč. Obecně ale platí, že ty dražší losy jsou lepší. Spousta lidí, kteří si chtějí losy vyzkoušet, za ně nicméně tak velké částky dávat nechce. Pojďme se proto podívat, jaké z levných losů jsou nejlepší.

  • Stírací losy za 5 Kč: Takto levné losy jsou pouze ty online. Nabízí je Sazka a Korunka. Nečekejte na nich žádné velké výhry –⁠ hlavní ceny tu jsou na všech 50 000 Kč a výhernost se pohybuje kolem 30 %. Z řady vybočuje los Zodiac od Korunky, který nabízí šanci na výhru 52,63 %. To je u losu za pár korun opravdu hodně.
  • Stírací losy za 10 Kč: Opět je najdete pouze v online podobě. Nabízí je Fortuna (los Neonový svět), Korunka (například los Geisha nebo Champion) i Sazka (například Hokejový duel nebo Zlaté rouno). Hlavní ceny tu jsou různé, nejvyšší najdete na Hokejovém duelu: vyhrát tu lze až 200 000 Kč a výhernost je přibližně 32 %.
  • Stírací losy za 20 Kč: Za tuto cenu pořídíte už i papírové losy. Papírový stírací los za 20 Kč nabízí Sazka a Korunka (Výplata Edice 5, Veselá zvířátka, Malý Mates, Čtyřlístek a Chlupaté štěstí). Online losy za 20 Kč nabízí Fortuna (Boží zásah, Hvězdné výhry a Zlatá banka). Nejvyšší hlavní výhru nabízí Fortuna stírací los Zlatá banka: vyhrát tu lze až 250 000 Kč.

Milionové výhry na losech za pár korun nenajdete. Nicméně i tak se můžete s takovými losy dost pobavit. Chcete-li se pokusit vyhrát co nejvíc na levném losu za 20 Kč, sáhněte po Fortuna losu Zlatá banka. Pokud chcete spíš co nejvyšší šanci na výhru (byť menší), doporučujeme los Zodiac od Korunky za 5 Kč.

FORTUNA - založ si účet online a získej skvělý bonus

Online stírací losy od Fortuny

Stírej zábavné online losy s bonusem

Založ si účet u Fortuny a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a začni hrát u Fortuny

Výhry, pravděpodobnosti, ceny: Jak si vybírat výherní losy?

Jak tedy los vlastně vybírat? Je lepší dívat se po šanci na výhru, nebo po maximální možné výhře? Záleží samozřejmě na vás a na vašem očekávání. Pokud například chcete dát los jako dárek, doporučujeme se dívat hlavně po pravděpodobnosti výhry u losu (vyhněte se ale online výherním losům, ty totiž darovat nelze). Jestli vám jde o zábavu s vidinou veliké výhry, sáhněte klidně po tom s milionovou hlavní cenou. Většina pravidelných sázkařů však přihlíží k oběma kritériím a snaží se najít losy s ideálním poměrem ceny, šance na výhru a velikostí výhry.

Vybrali jsme pro vás několik losů, které podle nás stojí za pozornost – nabízí totiž relativně vysoké výhry, cena se drží spíše na nižších částkách, a k tomu mají i zajímavou šanci na výhru.

sipka Zlatá střední cesta: losy za 50 Kč s dobrými výhrami:

Los Výrobce Hlavní výhra Cena
Zlaté srdce Korunka 1 000 000 Kč (v emisi 6x) 50 Kč
Milionová FORTUNA:LIGA Fortuna 1 000 000 Kč (v emisi 1x) 50 Kč
Mates Sazka 100 000 Kč (v emisi 100x) 50 Kč

Stírací los Zlaté srdce od Korunky stojí 50 Kč a vyhrát na něm lze až 1 milion Kč. Hlavní výhra je mezi losy navíc 6x, takže los má ve srovnání s jinými losy poměrně velkou šanci na její získání. Celková šance na výhru tu je zhruba 30,66 %, přičemž minimální výhra na výherním losu je 50 Kč (není tedy menší než cena losu).

Stírací los Mates sice nenabízí milionovou výhru, jeho výhoda ale je, že se na něm nachází hned 100 hlavních výher. Velmi slušná je přitom i celková cena na výhru, která činí 40,03 %. Nejnižší možná výhra je rovněž 50 Kč. Pokud byste se navíc rozhodli setřít los online, máte šanci na výhru ještě větší (50,10 %).

SAZKA online losy - založ si účet a získej skvělý bonus

Zaregistruj se a stírej Sazka losy online

Stírej online losy s bonusem 300 Kč

Zaregistruj se u Sazky a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem 300 Kč. Stírej kdekoli a kdykoli a účastni se soutěží o zajímavé ceny!

KLIKNI ZDE a stírej Sazka losy online

Jak vlastně probíhá výroba stíracích losů?

Výherní losy se vyrábí nejčastěji z papíru a speciální neprůhledné vrstvy, kterou je třeba seškrábnout. Výroba stíracích losů je složitý proces, který je pečlivě kontrolován. Jejich tisk většinou pobíhá v zahraničí a výhry jsou generovány náhodně. To znamená, že nikdo, dokonce ani sami pracovníci z loterijní společnosti, neví, které losy jsou výherní a které nikoli. Na každém losu je zároveň velké množství kontrolních prvků, pročež je téměř nemožné je zfalšovat. Více informací o tom, jak stírací losy fungují a jak poznat ty výherní, naleznete zde.

Kontrola losu: Jak poznat výherní los?

Před setřením výherní los nepoznáte. Často se šíří různé mýty, jako třeba návody, jak prosvítit los a podobně. Nic takového ale nefunguje – možná to fungovalo u prvních losů kdysi dávno, v dnešní době jsou ale stírací losy už velmi dobře technicky vyrobené a bez jejich setření není možné zjistit, zda jsou výherní či nikoli.

Po setření už ale samozřejmě poznáte, zda je váš los výherní, velmi snadno. První způsob, jak los zkontrolovat, je zkrátka samostatná kontrola podle pravidel losu (porovnání výherních a „vašich“ čísel a podobně), dalším pak je dát los ke kontrole některému z pracovníků na pobočce loterijní společnosti.

Co se týče online výherních losů, u těch není v podstatě kontrola losu ani nutná. Informace o výši výhry se objeví okamžitě na displeji a výhra se zároveň automaticky přičte na váš herní účet. Nemůže se tak stát, že byste los zkontrolovali špatně, nebo že byste třeba ztratili tiket a přišli tak o svou výhru. Losy můžete stírat přímo z mobilních zařízení – podporovány jsou systémy Android a iOS.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nová online casina s licencí pro české hráče a bonusy

Nová online casina s licencí pro české hráče & bonusy

Pojďte se bavit do nových online casin, která jsou určena českým hráčům. Poradíme vám, jak využít všechny nabízené bonusy. Více informací v...

Vyzvedněte si uvítací bonus bez nutnosti vkladu ZDE

Přehled uvítacích casino bonusů bez nutnosti vkladu

Registrací nezískáte jen možnost pobavit se u vašich oblíbených her, ale můžete využít i bonusy v podobě financí na toto vytvořené konto.

Betano casino - celá řada bonusů pro nové hráče.

Betano casino » recenze a hodnocení

Betano casino přináší možnost bavit se u celé plejády her. Podívejte se, jaké množství bonusů Betano nabízí novým i stávajícím hráčům.