Prodloužený víkend letecky a za dobrou cenu

Pokud se toužíte ještě trochu rozletět do světa, ale není možnost vzít si delší dovolenou a rozpočet je už tak našponovaný, existuje jednoduché řešení. Stačí na jednom místě šikovně zkombinovat několik faktorů – délku pobytu, ceny letenek a ubytování.

Prodloužený víkend letecky a za dobrou cenu Foto: Freepik

Jak ušetřit za cestování?

Cestování dnes už není jen výsadou bohatých, pokud se ale nechcete vydat ze všech peněz, vyplatí se spolehnout na levné letenky. Stačí vědět, kde na internetu nejlevnější letenky hledat. Praktickým pomocníkem jsou bezesporu online rezervační portály, které se specializují na rezervaci výhodných letenek. Jedním z nich je cestovní portál eSky.cz.

Díky vyhledávacímu nástroji tak můžete jednoduše a rychle vyhledat letenky, které odpovídají vašim finančním možnostem a ve výsledku výrazně ušetřit. Můžete porovnávat ceny, časy letů a vybírat z akčních letenek a výhodných časově omezených nabídek letů. Všechny letecké společnosti jsou navíc na jednom místě a na vás už pouze vybírat z nabídky nízkonákladových a komerčních leteckých společností.

Nákup letenek se nevyplatí nechávat na poslední chvíli, protože když si pospíšíte, budete mít šanci zaletět si po Evropě v řádu stokorun a po světě se značnou slevou. Raději tak objednávejte s více než měsíčním předstihem.

Eurovíkendy: Jaké jsou nejoblíbenější destinace Čechů?

Prodloužený víkend můžete strávit v některém z evropských velkoměst. Stačí si vytipovat místa, která vás lákají a zabookovat výhodnou letenku, hotel a vyrazit poznávat památky. A jaká města jsou vyhledávaná českými turisty?

Na prvním místě je romantikou opředená Paříž, druhé místo patří Římu, ze kterého historie dýchá na každém kroku. Turisty láká i Istanbul, turecké město ležící na evropském a asijském kontinentu, které propojuje obě části třemi mosty.

Londýn je místem, které přitahuje každý rok miliony turistů a oslní milovníky kultury, jídla i architektury. Když už jsme zmínili romantiku, byla by škoda nenavštívit italské Benátky protkané kanály a pověstnými gondolami.

Delší dovolená u moře: Co zkusit Dubaj?

V případě, že jste tento rok ještě nebyli u moře, nebo vám zbyla dovolená, pak by stálo za to navštívit Dubaj, jeden ze sedmi emirátů, které tvoří Spojené arabské emiráty. Sehnat letenky do Dubaje není totiž žádný problém.

Doporučuje se cestovat mimo sezónu a v termínech, které se nekryjí se žádným svátkem, nebo událostí v místě pobytu. Odměnou vám budou letenky za velmi příznivou cenu. A co víc, přímé lety dokonce netrvají více než tři hodiny.

Vše na jednom místě

V jednoduchosti je krása a to platí i v případě plánování krátké i dlouhé cesty do zahraničí. Cestování není jen o rezervaci letenek, ale i o zajištění hotelu, pronájmu auta a zařízení cestovního pojištění.

Jednoduchá rezervace letu a současně i ubytování včetně doplňkových služeb je ideální variantou, která se nabízí prostřednictví srovnávacího portálu eSky.cz. Při vyhledávání ubytování budete mít možnost volit z 1,3 milionu ubytovacích zařízení po celém světě (od hotelů, apartmánů, penziony po chaty a ubytovny).

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Let It Roll

Festival Let It Roll Open Air 2023: Vstupenky, program a interpreti

Jeden z největších drum & bassových festivalů světa proběhne i letos v areálu v Milovicích.☀️ Let It Roll oslaví již svůj 15. ročník, v...

Aplikace, která vám pomůže mít přehled

Aplikace, díky kterým budete mít finance pod kontrolou

Proč byste si měli vést přehled o svých financích? Protože díky tomu budete vědět na čem ušetřit, kolik peněz můžete spořit a zda si můžete...

Kam v zimě za sportem?

Kam v zimě za sportem?

Zima se blíží a mnoho lidí přestává běhat či jezdit na kole. I s ohledem na (před)vánoční přejídání tak není divu, že mnoho z nás během...