Oktagon 43: Vémola vs. Kincl 2 – návod na sledování zdarma

Co nevidět budeme svědky bitvy, na kterou čekáme už dlouho. Odveta Vémola vs. Kincl je za rohem, a zdá se, že tentokrát se opravdu uskuteční. Jak a kde zápas roku sledovat?

LIVESTREAMKARTAVÝSLEDKYKURZYVSTUPENKY

Karlos Vémola a Patrik Kincl se znovu utkají Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Hodnocení turnaje Oktagon 43: 9,8/10

  • datum: 20. 5. 2023
  • místo: O2 arena, Praha

Oktagon 43: Kincl uhájil pás šampióna, Vémolova taktika selhala

Dlouho očekávaná odveta mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem již zná svého vítěze. Kincl dokázal obhájit svůj titul v kategorii do 84 kg, když dokázal celých 5 kol odolávat Věmolově taktice, která jako vždy spočívala v dosažení rychlého takedownu. Celý zápas se tedy odehrával na jednom místě na pletivu klece, z čehož diváci rozhodně nebyli nadšeni.

Kincl sice čelil neustálému tlaku, přesto během něj stihl rozdávat "sadu" kladívek, která Vémolovi značně "upravila" obličej. Tento fakt také upřednostnili bodoví rozhodčí, kteří přiřkli vítězství Patriku Kinclovi.

V dalších zápasech sobotního galavečera v O2 areně mohli fanoušci vidět vítězství na body Davida Pink Pantera Kozmy, který ve všech kolech aplikoval svůj dominantní wrestling na francouze Alexe Lohorého. Favorizovaný Louis Glismann dokázal již v 1. kole ukončit submisí Melvina van Suijdama.

Výhry na Oktagonu 43 slavili také Robert BryczekMateusz Legierski či Miroslav Brož.

Oktagon 43: odveta Kincl vs. Vémola (20. května 2023, O2 arena)

Celá česká MMA scéna netrpělivě vyhlíží zápas roku, který se měl uskutečnit už minulý rok. Nevraživost mezi rivaly Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem nabírá na obrátkách a už je načase, aby si to pánové vyříkali pěstmi. To se s trochou štěstí stane už 20. května, kdy celá O2 arena bude svědkem velké odvety.

➤ Sledujte online zdarma průběh zápasu ZDE

📌 Karlos Vémola Patrik Kincl
⏰ věk 37 33
⚡ výška 183 180
🥊 bilance 34 - 6 - 0 26 - 10 - 0

Odveta byla původně naplánována na prosinec minulého roku. Bez nadsázky se tomuto souboji říkalo „zápas roku“ a těšil se na něj doslova každý fanoušek MMA. Zápas se však nakonec neuskutečnil, protože Karlose Vémolu skolily zdravotní komplikace, kvůli kterým dokonce skončil v nemocnici.

Jedna polovina národa s Karlosem soucítila, ta druhá ho osočovala ze srabáctví a podezřívala ho, že se snaží zápasu vyhnout. V každém případě celá česká veřejnost nedočkavě čekala na náhradní termín. Netrvalo dlouho a organizátoři Oktagonu oznámili, že se Kincl s Vémolou potkají v kleci 20. května 2023.

Oktagon 43: Vémola vs. Kincl? Live stream, přímý přenos zdarma online na Tipsport TV

Oktagon 43 – ostatně jako každý turnaj Oktagonu – můžete sledovat zdarma na Tipsport TV. Stačí, když se zaregistrujete, a kromě možnosti sledovat všechny přímé přenosy také získáte vstupní bonus v hodnotě 500 Kč. Jedinou podmínkou pro bezplatné pouštění přímých přenosů je vsadit tiket za alespoň 30 Kč v posledních sedmi dnech.

Veškeré livestreamy (kromě těch ze světa MMA také hokejové, fotbalové, tenisové a další) najdete pod záložkou Live a pustit si je můžete na jakémkoli zařízení, které je připojené k internetu.

Sledujte Oktagon 43 živě a zdarma

Oktagon 43: Vémola vs. Kincl: Cena PPV Oktagon TV, předplatné

Pokud jste fanoušci organizace Oktagon a chcete ji podpořit, můžete zvolit PPV (pay-per-view) na Oktagon TV. To znamená, že si zaplatíte jednorázové zhlédnutí. V případě turnaje Oktagon 43 půjde o poplatek 10.99 EUR (260 Kč) v předprodeji, v den konání turnaje bude cena o něco vyšší: 13.99 EUR (332 Kč).

Další možností je stát se členem Oktagon.tv klubu a zaplatit si předplatné. V nabídce je buď měsíční platba 2.99 EUR (71 Kč) nebo pak roční 39.99 EUR (948 Kč). Kromě přenosů předplatné zahrnuje:

  • Přednostní nákup lístků na OKTAGON
  • Bonusový obsah
  • Pokládejte hostům pořadů otázky
  • Bonus u Tipsportu
  • Zápasy OKTAGONu už 3 dny po turnaji
  • Soutěže o vstup do O2 areny
  • Možnost zrušení kdykoliv
  • OKTAGON.TV CLUB tričko (platí jen pro roční předplatné)

Oktagon 43 (Vémola/Kincl) v televizi a na internetu (free stream online)

Vzhledem k tomu, že veškeré turnaje Oktagonu vysílá samotná organizace a další přímý přenos ve stejně vysoké kvalitě poskytuje Tipsport TV, není důvod, aby se zápasy vysílaly v televizi. Obloukem se však vyhněte neoficiálním a nelegálním streamům, které se sem tam objeví na internetu a jež klamou sliby, že poskytují přímý přenos zcela zdarma.

Jak a kde sledovat Oktagon zdarma? První zápas a sestřihy free na YouTube

Téměř každá karta Oktagonu nabízí jeden zápas pod názvem Free Prelims, který je obvykle zdarma ke zhlédnutí na Youtube, na oficiálním kanále Oktagon MMA. Tentokrát půjde o duel Matěj Daněk a Endrit Brajshori. Na Youtube (také na oficiálním kanálu Oktagonu MMA) najdete po turnaji jednotlivé zápasy, sestřihy z turnaje a další bonusy.

Oktagon 43: program, karta, zápasy, výsledky

Květnový turnaj v O2 areně je obecně nabitý velkými jmény a neskutečnými duely, které otevřou další část milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Kromě hlavního zápasu se tedy můžeme těšit souboj Kozma vs. Lohoré nebo navrátivší Miroslav Brož vs. Robert Pukač. Podívejte se, jak vypadá celá karta:

OKTAGON 43 – PROGRAM, KARTA
Hlavní karta
Patrik Kincl middleweight Karlos Vémola Vítěz: Kincl, na body
David Kozma welterweight Alex Lohoré Vítěz: Kozma, na body
Louis Glismann welterweight Melvin van Suijdam Vítěz: Glismann, submise v 1. kole
Robert Bryczek middleweight Lee Chadwick Vítěz: Bryczek, TKO v 1. kole
Mateusz Legierski lightweight Matěj Kuzník Vítěz: Legierski, na body
Robert Pukač welterweight Miroslav Brož Vítěz: Brož, na body
Prelims
Giovanni Melillo middleweight Matěj Mazúch Vítěz: Mazúch, KO ve 2. kole
Liam Etebar welterweight Amiran Gogoladze Vítěz: Gogoladze, na body
Daniel Toledo light heavyweight Marc Doussis Vítěz: Doussis, submise v 1. kole
Ahmed Vila Featherweight Kim Thinghaugen Vítěz: Vila, submise v 1. kole
Free Prelims
Matěj Daněk middleweight Endrit Brajshori Vítěz: Daněk, submise ve 2. kole

Vémola vs Kincl 2 (Oktagon 43) kurzy – Jak sázet na Oktagon?

České sázkové kanceláře samozřejmě na zápas roku (a na další zápasy turnaje Oktagon 43) vypsaly kurzy. Pokud jde o hlavní souboj Vémola / Kincl, vzhledem k výsledku jejch předchozího zápasu sázkové kanceláře buď favorizují Karlose Vémolu, nebo oběma zápasníkům přiznávají stejné šance.

VÉMOLA VS. KINCL – KURZY
Tipsport Fortuna Betano

Vémola

Kincl

1.80

2.01

Vémola

Kincl

1.85

1.95

Vémola

Kincl

1.87

1.87

údaje z 17. 5. 2023 (14:00)

Mnozí MMA zápasníci, jako například David Kozma, vidí šance obou zápasníků tak 50 na 50. Karlos Vémola je sice český Terminátor – který celkem nedávno udolal na submisi v kleci amerického zápasníka Ala Matavao –, avšak všichni, kdo se točí v okruhu Patrika Kincla, tvrdí, že se Patrik od minulého duelu značně posunul.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

I Karlos si je vědom kvalit svého soupeře, a navzdory svému neochvějnému sebevědomí a odhodlání nazval Kincla jedním z nejinteligentnějších zápasníků české MMA scény, zároveň tuto zdánlivou výhodu vypíchl i jako jeho slabinu: „Jeho hlava mu plno zápasů vyhrává, ale dokáže mu jich i spoustu prohrát,“ pronesl v nedávném rozhovoru pro Oktagon.

Kde koupit lístky na Oktagon 43 Praha? Vémola/Kincl vstupenky Ticketportal, Ticketmaster

Navzdory obrovské kapacitě pražské O2 areny se předpokládá, že bude tento turnaj vyprodaný do posledního lístku, koneckonců jde o jednu z největších událostí ve světě českého MMA. Není tedy radno příliš dlouho váhat a koupit si vstupenky co nejdříve. Lístky seženete v síti online prodejen Ticketportal a Ticketmaster, jako ostatně vždycky.

Vémola vs. Kincl – první zápas (2018), zrušená odveta a Vémolovy zdravotní komplikace

Dříve bývali přátelé, jakmile však Karlos Vémola veřejně prohlásil, že je šampionem ve všech váhových kategoriích, šlápl takzvaně Kinclovi na kuří oko a zřejmě nenapravitelný svár byl na světě. Protože chtěl Patrik Kincl, tehdejší držitel titulu ve velterové váze, dokázat, že Karlos Vémola nemá pravdu a že on je jediným šampionem ve své váhové kategorii, vyzval Terminátora na souboj.

Ten se uskutečnil v roce 2018, zápas po třech celých kolech vyhrál na body právě Karlos Vémola, což Patrik Kincl nenesl dobře. Časem však dle svých slov na celou záležitost zapomněl a zdálo se, že po odvetě nijak neprahne.

„Jeden čas jsem to pustil úplně z hlavy, pak přišla nabídka z Oktagonu na ten zápas s Pirátem o titul a najednou se tahleta cesta zase otevřela, tak jsem tím zase začal žít, propad jsem tomu... vynechal jsem Gamechanger kvůli tomu, takže už to nechci pustit z rukou,“ přiznal nedávno Patrik Kincl v Na dohled.

Připomeňte si první zápas Vémola vs. Kincl z roku 2018:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česko vs. Slovinsko

MS v hokeji 2023 Česko vs. Slovinsko: Kde sledovat přímý přenos zdarma

Zápas proti domácímu Lotyšsku pro českou reprezentaci rozhodně nedopadl podle představ.🏅 Výběr trenéra Jalonena si tak bude chtít spravit...

Riga Lotyšsko

Cestování na MS v hokeji 2023: Na kolik vyjde cesta na MS?

Chystáte se letos na hokejové mistrovství světa do Rigy či Tampere a chcete sport spojit s výletěním? Přečtěte si naše tipy, kam se vydat...

Fortuna liga

Fortuna liga nadstavbová část 2022/23: Kde sledovat zápasy o titul zdarma?

Základní část naší nejvyšší fotbalové ligy už je minulostí a v sobotu 6. května začala nadstavbová fáze soutěže. 🏆Hrát se bude o hodně. O...