Oktagon 39: Mnichov ▶️ Jungwirth vs. De Oliveira sledujte živě stream zdarma

Už 11. 2. nás čeká další, v pořadí 39. turnaj Oktagonu, a tentokrát krev poteče v Mnichově. Jak vypadá karta turnaje a kde ho sledovat?

Christian Jungwirth Foto: facebook.com/oktagonvyzva

Hodnocení události Oktagon 39: 8,9/10

  • termín konání: 11. 2. 2023
  • místo konání: Mnichov, hala Audi Dome

Oktagon 39 kde sledovat zdarma online – live stream Tipsport

Nadcházející turnaj, první v roce 2023, se poprvé odehraje v Mnichově v hale Audi Dome, která pojme až 7 200 návštěvníků. Je to už v pořadí třetí akce, kterou organizace Oktagon pořádá v Německu. Už dvakrát se číslovaný turnaj konal ve Frankfurtu a pokaždé se setkal s úspěchem v podobě vyprodané haly. Program je pořádně nabitý - těšit se můžeme například na šampiona lehké váhy Losenea Keitu, s brazilským bijcem De Oliveirou si to rozdá Christian Jungwirth a budeme moci fandit Vladimíru Lengálovi. KLIKNĚTE ZDE A SLEDUJTE ZDARMA OKTAGON 39

Jestliže si turnaj chcete užít v pohodlí domova, stačí si založit účet u Tipsportu a můžete sledovat zápas živě, navíc dostanete od Tipsportu bonus 300 Kč, které můžete vsadit, na cokoli chcete, třeba právě na tento turnaj nebo jiný MMA zápas. Jedinou podmínkou sledování živých přenosů na Tipsportu je měsíční sázka za 30 Kč, což je, uznejte, malá cena za takovou porci zábavy.

Sledujte živě Oktagon v Mnichově

Oktagon 39 PPV – živý přenos na Oktagon TV

Můžete si také zaplatit jednorázové zhlédnutí, takzvané pay-per-view. Jednoduše si zaplatíte částku za sledování konkrétního turnaje. To se vyplatí hlavně těm fanouškům, kteří nepotřebují vidět všechny turnaje, ale jen vybrané; pro skutečně oddané fanoušky, kteří nevynechají jediný zápas, je výhodnější výše zmíněná varianta. Pokud si však zaplatíte PPV, podpoříte tak přímo organizaci Oktagon.

MMA Oktagon 39 program, karta a výsledky

Hlavním zápasem večera bude souboj ve velterové váze Christiana „The Kelt“ Jugwirtha – německého bojovníka, který se považuje za posledního žijícího kelta (odtud jeho přezdívka) a jenž si z frankfurtského šestatřicátého turnaje Oktagonu odnesl prohru – a Brazilce De Oliveiry, který ve Frankfurtu dopadl dost podobně a už podruhé se mu nepodařilo porazit Christiana Eckerlina. Oba si budou jistě chtít poslední neúspěch vynahradit a dají do zápasu všechno. České sázkové kanceláře každopádně favorizují Christiana Jungwirtha.

Christian Jungwirth vs. Neves Denilson De Oliveira - základní info
Christian Jungwirth Neves Denilson De Oliveira
věk 35 věk 27
výška 181 výška 177
váhová kategorie velterová váha váhová kategorie velterová váha
gym KongsGym Stuttgart / Dima‘s Gym Boxen Nördlingen gym RD Champions
bilance (v-p-r) 12-6-0 bilance (v-p-r) 17-9-0

Zajímavé bude také sledovat Losenea Keitu, jenž má neuvěřitelnou bilanci, která nečítá jedinou prohru. Belgičan a světový šampion WFL si naposledy připsal výhru během předsilvestrovského Oktagonu v Praze, když na body udolal slovenského šampiona pyramidy OKTAGON Underground: Last Man Standing Milana Paleše. Proti Keitovi nastoupí švédský MMA zápasník a šampion Švédska v thaiboxu Samuel Bark. Ten má na rozdíl od svého protivníka na kontě jednu prohru, ale také osm vítězství, takže to vypadá na velmi vyrovnaný souboj.

OKTAGON 39 - HLAVNÍ KARTA
bojovník + bilance (v-p-r) váhová kategorie bojovník + bilance (v-p-r)

CHRISTIAN JUNGWIRTH (DEC)

12-6-0

welterweight

NEVES DENILSON DE OLIVEIRA

17-9-0

ALEXANDER POPPECK (DEC)

15-4-0

light heavyweight

MARTIN ZAWADA

29-17-1

LOSENE KEITA (TKO)

9-0-0

featherweight

SAMUEL BARK

8-1-0

RAFAEL XAVIER

11-6-0

light heavyweight

PAVOL LANGER (DEC)

10-9-0

RONALD PARADEISER (TKO)

15-8-0

lightweight

VLADO ŠIKIČ

12-1-1

HATEF MOEIL (DEC)

14-4-0

heavyweight

WALLYSON CARVALHO

 

VLASTO ČEPO (R)

11-2-0

96,5 Kg

HÉCTOR LOMBARD (R)

34-10-3

PRELIMS

VLADIMÍR LENGÁL (TKO)

4-1-0

featherweight

CEM KUYUMCUOGLU

0-0-0

MAREK BARTL (TKO)

11-12-0

welterweight

KEVIN HANGS

8-7-0

FREE PRELIMS

LUCAS CRUZ (DEC)

9-2-0

welterweight

TAYO ODUNJO

4-2-0

Můžeme se těšit také na Vladimíra Lengála, o němž Ondřej Novotný – promotér a moderátor soutěže Survivor – prohlásil, že pro něj osobně je zápasníkem roku 2022, a podobně zřejmě smýšlejí i bookmakeři sázkových kanceláří, kteří mu důvěřují víc než jeho protivníkovi Michaelu Deiga-Scheckovi, jehož začátek v Oktagonu byl jako vystřižený z filmu – Deiga-Scheck na jednatřicátý Oktagon přijel se svou svěřenkyní jako trenér, a protože zápasnice neprošla vážením, Deiga-Scheck se nabídl, že ztracený zápas vynahradí vlastní účastí. Tak se také stalo a porazil Radka Roušala. Deiga-Scheck tedy očividně umí překvapit.

Oktagon 39 – kurzy Tipsport

Pokud jde o hlavní zápas, sázkové kanceláře favorizují Christiana Jungwirtha. Vsadit si ale můžete na jakýkoli další zápas z karty. Podívejte se, jak vypadají kurzy na Tipsportu:

OKTAGON 39 - kurzy Tipsport
bojovník kurz bojovník

CHRISTIAN JUNGWIRTH

1,27 3,40

NEVES DENILSON DE OLIVEIRA

ALEXANDER POPPECK

1,27 3,40

MARTIN ZAWADA

LOSENE KEITA

1,13 5,10

SAMUEL BARK

JAMES LEWIS

4,73 1,15

NIKLAS STOLZE

VLADIMÍR LENGÁL

1,55 2,29

MICHAEL DEIGA-SCHECK

ROBERT PUKAČ

1,20 4,04

DOMINIC SCHOBER

RONALD PARADEISER

1,15 4,73

VLADO ŠIKIČ

MAREK BARTL

1,35 2,94

KEVIN HANGS

RAFAEL XAVIER

1,13 5,10

PAVOL LANGER

FRANCESCO BOCCA

2,55 1,45

TAYO ODUNJO

* zdroj - Tipsport - 27. 1. 2023 (10:56)

sipka Vsaďte si na svého favorita ZDE

Oktagon 39: vstupenky

Jestliže si nechcete nechat Oktagon 39 ujít a jste odhodlaní vážit za nabitým turnajem cestu do Mnichova, neváhejte a kupte si vstupenky. Už teď je údajně většina vstupenek prodaná a očekává se, že hala bude téměř plná. Vstupenky lze tradičně koupit na Ticketmaster.cz.

Připomeňte si De Oliveirův zápas s Christianem Eckerlinem v rámci Oktagonu 36:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Cverna je hlavní jednou z hlavních hvězd turnaje FIght Night Challenge 3

Fight Night Challenge 3: Čepo vs. Vičič – program a informace

Třetí ročník boxerského galavečeru Fight Night Challenge svede proti sobě v ringu známé tváře hudební i bojové scény. Do akce se chystá...

Trofej pro vítěze MS ve fotbale

Kdy a kde sledovat MS fotbal 2022 živě online a v TV

Mistrovství světa ve fotbale ✨ se v Kataru koná od 20. listopadu do 18. prosince 2022✔️. Radu, kde se podíváte na zápasy živě, najdete v...

Atmosféra derby S má vždy grády

Kd sledovat SPARTA vs. SLAVIA live stream zdarma

Obrovsky očekávané derby Sparta vs. Slavia ⚡ si nemůže nechat ujít žádný fotbalový fanoušek. ⏩ Podívejte se, kdy a kde se podívat na utkání...