MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. Každý souboj má vysokou úroveň i zajímavý příběh. V tomto článku se dozvíte, kde a jak se na to podívat v přímém přenosu. Sledujte napínavé MMA zápasy živě i vy.

Šampion David Kozma Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Hodnocení organizace Oktagon: 9,8/10

  • Datum konání: Turnaje se většinou konají každý měsíc
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy galavečerů Oktagon si lze vsadit u Sázkových kanceláří

Oktagon MMA live - smíšené bojové umění živě

Díky turnajům Organizace Oktagon MMA dostanete neopakovatelný zážitek. Každý jeden moment v kleci je originální a jedinečný. Byť jde o dlouhou cestu, v samotném zápase často rozhodují detaily a vteřiny. V Oktagonu se píše historie domácího i evropského MMA. Souboje novodobých gladiátorů vyvolávají emoce. Vtáhnou vás do děje. A vy to budete chtít sledovat zas a znovu. Jak na to, se dozvíte právě tady.

MMA online stream Oktagon zdarma živě Tipsport TV + PPV

Pro online sledování galavečerů organizace Oktagon jsou v současnosti k dispozici dva způsoby. Oba si v tomto článku blíže rozebereme.

OKTAGON ŽIVĚ ONLINE
Tipsport TV (zdarma)
PPV stream

Díky spolupráci organizace Oktagon a Sázkové kanceláře Tipsport je možné se na všechny zápasy jednotlivých turnajů podívat živě v livestreamu na Tipsport TV. Podmínkou je mít vytvořený účet a v posledních 14 dnech vsazený tiket za alespoň 30 Kč. Po registraci dostanete od Tipsportu pěkný vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit a snadno tak tento požadavek splnit.

Jednotlivé MMA zápasy je potřeba si rozkliknout v nabídce LIVE. Výhodou je kromě možnosti sledování všech duelů také nejlepší možný přehled o sázkových live kurzech během střetnutí, což vám dává možnost včas zareagovat na vývoj v kleci a užít si tak ještě více zábavy i adrenalinu se vsazeným tiketem.

Oktagon pay-per-view: PPV cena + Oktagon TV

Oficiální variantou pro sledování online zápasů organizace Oktagon je i placený PPV stream. Na všechny galavečery se můžete podívat na Oktagon TV, kde vás registrační formulář nejprve vyzve k zadání vašich údajů (registraci) a následně k uhrazení poplatku za přenos. Ten činí 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání turnaje, což je zpravidla sobota.

sipka PŘEHLED TURNAJŮ ORGANIZACE OKTAGON NAJDETE ZDE

Na Oktagon.tv máte přehrávání všech turnajů k dispozici až 7 dní zpětně. Při opakovaném sledování si můžete jednotlivé momenty turnaje přetočit, zastavit, nebo naopak je přeskočit. To vše ve Full HD obrazu a s nejlepší možnou kvalitou zvuku.

Další možnosti, jak sledovat Oktagon turnaje živě na internetu nejsou. S volně dostupnými streamy nepočítejte, organizace nelegální přenosy v minulosti hodně řešila a díky tvrdým krokům je postupně prakticky vymýtila. Stejně tak se už definitivně odladila kvalitu PPV streamu, který v současné době běží plynule.

Oktagon v televizi živě neběží a stejně tak momentálně nejsou k dispozici v TV ani Oktagon záznamy. Před časem se sice mluvilo o navázání spolupráce s Českou televizí, momentálně je však ke konkrétní dohodě poměrně daleko. Ani spolupráce s O2 TV, se kterou dříve Oktagon spolupracoval, není aktuálně na pořadu dne.

Oktagon live stream YouTube (Oktagon sestřihy)

Oktagon si během několika let dokázal vybudovat velmi silný kanál na YouTube, jehož obsah odebírá přes 300 tisíc fanoušků. Na tomto místě organizace zveřejňuje s několikadenním odstupem všechny zápasy v plné délce.

Pro zajímavost nejvíce zhlédnutí má titulový zápas velterové váhy z roku 2019 mezi Davidem Kozmou a Samuelem Krištofičem. Na Oktagon YouTube kanálu ho vidělo téměř 6 milionů lidí. Mezi nejsledovanějšími bitvami se drží i Zápas století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem.

Kromě toho na tomto kanálu najdete také doprovodné materiály ze série Na dohled, či pořad Bez rukavic, ve kterém si moderátor Oliver Sálus povídá s jednotlivými MMA bojovníky. Sluší se dodat, že celkové promo a videoobsah k jednotlivým turnajům má Oktagon na vynikající úrovni.

1️⃣ Kde je možné sledovat online Oktagon na internetu?

Na všechny turnaje organizace Oktagon se můžete podívat živě online. Konkrétní varianty a jejich výhody najdete popsané uvnitř článku.

2️⃣ Jsou turnaje organizace Oktagon v televizi živě?

V současné době není možné se na MMA turnaje organizace Oktagon dívat živě v TV. Oktagon nespolupracuje aktuálně s žádnou veřejnoprávní, ani soukromou televizí. Samozřejmě se ale dá internetové vysílání propojit na vaši televizi a sledovat zápasy na tímto způsobem v TV. Jak je možné sledovat turnaje online na internetu se dočtete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kde můžu sledovat zdarma Oktagon free prelims (zahajovací zápas)?

Organizace Oktagon pracuje už nějakou dobu s modelem, kdy úvodní (chte-li zahajovací) zápas každého turnaje vysílá živě zdarma na YouTube kanálu a oficiálním Facebooku. Pro sledování dalších zápasů je následně nutné využít jednu z možností, které popisujeme v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola je velkým milovníkem zvířat

MMA bojovník Karlos Terminátor Vémola - Vémoland a zvířata

Karlos Vémola ⭐ přitahuje obrovskou pozornost médií a fanoušků nejen svými sportovními výkony, ale i mimo klec.✔️ Pořád se kolem něj něco...