Kdy a kde sledovat RFA 5: Hron vs. Bartek živě? Livestream

Organizace bojových sportů Real Fight Arena pořádá v sobotu 29. října galavečer v Brně. Hlavními hvězdami programu RFA 5 jsou domácí Tomáš Hron, nezastavitelný Václav Sivák, či oblíbený Leo Brichta. Jak se na turnaj podívat živě vám poradíme v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFONÁVOD NA LIVESTREAM
PROGRAM A VÝSLEDKY

Tomáš Hron se na turnaji RFA 5 v Brně utká s Ivanem Bartkem Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje RFA 5: 9,0/10

  • Datum a místo konání: 29. 10. 2022, Brno
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Turnaj RFA 5 v Brně: Hron vs. Bartek - informace a datum

Organizace RFA dala dohromady pro poslední říjnovou sobotu neskutečně nabitou kartu. V akci uvidíme to nejlepší z domácí scény a svoje schopnosti ukáží i kvalitní zahraniční bojovníci. V hlavním zápase večera dojde na souboj dvou generací mezi tituly ověnčeným Tomášem Hronem a slovenským bijcem Ivanem Bartkem. Turnaj, který si nemůže nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů, sledujte živě a zdarma na Tipsport TV ZDE

Sledujte RFA 5 živě ZDE

RFA 5 zápasy, program a preview

Brno v sobotu ožije bojovými sporty. Na jih Moravy se řítí to nejlepší, co může v současnosti organizace RFA nabídnout. Sivák, Brichta nebo Garba a další si jdou pro další výhru a posun v kariéře. Nenápadný Vojtěch Garba má po nečekaném skalpu Chorvata Reljiče v plánu přejet i brazilského soupeře Bruce Souta a poskočit do elitní světové stovky polotěžkých vah.

Nevyřízené účty má s českou scénou Tadeáš Mawar Růžička, který před lety zazářil v projektu Oktagon Underground. Nespoutaný rváč z pražského sídliště Řepy se zkoušel prosadit v MMA, nakonec se ale vrátil k postoji, který je jeho srdci nejbližší. Tentokrát si pro něj jde italská střela Andrea Mascia, který je nejen ve své domovině považován za obrovský talent. Jak dopadne tato válka dvou mladých pušek?

RFA 5 BRNO
✔️Kdy: Sobota 29. října, od 19:00
✔️Kde: Sportovní hala Vodova, Brno
✔️Karta: ZDE
✔️Livestream: Tipsport TV, PPV

Galavečer RFA 5 ozdobí bitva mezi Tomášem Hronem a Ivanem Bartkem. Právě slovenský borec je vůbec prvním šampionem nejlepší ryze postojářské CZ/SK organizace PML, a proto představuje pro zkušeného Hrona velkou výzvu.

Vsaďte si a sledujte turnaj RFA 5 ŽIVĚ

Kde sledovat RFA živě online? Live stream zdarma Tipsport TV

Brněnský turnaj RFA 5 můžete sledovat v livestreamu na Tipsport TV ZDE. Právě na tomto místě máte během sledování všech zápasů nejlepší možný přehled o všech sázkových live kurzech. Pokud zde ještě nemáte účet, tak za snadnou a rychlou registraci dostanete příjemný sázkový bonus. Přímý přenos RFA 5 poběží také na platformě Voyo a placeném PPV na realsport.tv.

RFA 5 fight card (pravidla Real Fight a MMA): karta RFA 5 Brno

Na RFA 5 nás opět čeká kvalitní mix stand-upu i klasického MMA. Mezi hlavní taháky večera patří jednoznačně duel Sivák vs. Laugeois Kromě programu najdete po skončení turnaje v přiložené tabulce i všechny výsledky.

RFA 5: Program a výsledky
Hlavní karta
Real Fight 92 kg
Tomáš Hron vs. Ivan Bartek
MMA light heavyweight Vojtěch Garba vs. Bruce Souto
Real Fight 67 kg
Václav Sivák vs. Alexis Laugeois
MMA lightweight Leo Brichta vs. Jackson Loureiro
Real Fight 70 kg
Tadeáš Růžička vs. Andrea Mascia
MMA welterweight
Alexander Butenko vs. Carlo Prater
Real Fight 85 kg Jiří Jaroš vs. Dawid Rozak
Prelims
Real Fight 70 kg Ladislav Krištůfek vs. Patrik Záděra
MMA lightweight
Julio Barreto vs. Arbi Mezhidov
Free prelims / YouTube
MMA welterweight Jan Fajk vs. Michael Rirsch

1️⃣ Kde a kdy se koná turnaj RFA 5?

Turnaj RFA 5 proběhne už tuto sobotu 29. října ve sportovní hale Vodova v Brně. Kompletní program a výsledky najdete uvnitř článku zde.

2️⃣ Kde sledovat RFA 5 na mobilu zdarma?

Očekávaný galavečer RFA 5 si můžete v sobotu pustit také živě online na internetu. Jak na to se dozvíte uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Filip Grznár je jednou z hlavních hvězd turnaje Clash of the Stars 3

Jak sledovat Clash of the Stars live stream: Bejr vs. Grznár živě

Kontroverzní turnaj Clash of the Stars 3 se koná už v sobotu 29. října. ⏰ V článku se dozvíte, kde se na bizarní souboje influencerů...