Jak sledovat Clash of the Stars live stream: Bejr vs. Grznár živě

Kontroverzní turnaj Clash of the Stars 3 se koná už tuto sobotu 29. října. V článku se dozvíte, kde se na bizarní souboje influencerů v kleci podívat živě online.

Filip Grznár je jednou z hlavních hvězd turnaje Clash of the Stars 3 Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 3: 9,5/10

  • Datum a místo: 29. října, 18:00, Sportovní hala Královka, Praha
  • Kurzy: Na všechny zápasy si můžete vsadit u Fortuny

Clash of the Stars 3 online: Bejr, Grznár, Kotlár, Luktuma, Pomalu Snejksi a další

Obrovsky diskutovaný galavečer bojových sportů Clash of the Stars 3 je tady. Známé tváře sociálních sítí jdou do akce v sobotu 29. října od 18:00 před zraky vyprodané pražské haly Královka. Hlavním zápasem večera je souboj mezi Filipem Grznárem a Psychopatem Alešem Bejrem. Oba se před utkáním několikrát slovně i fyzicky napadli. Jak to ale bude vypadat přímo v kleci? Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 3 s bonusem za online registraci ZDE

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

Clash of the Stars sázky, kurzy, tipy

Ve světě bojových sportů momentálně nic nebudí takové emoce, jako nadcházející turnaj Clash of the Stars 3. Pomocí tvrdých pěstí si to totiž hodlají vyříkat hvězdy Tik Toku, Instagramu či YouTube. Zápasy influencerů a internetových celebrit se těší obrovské popularitě a sledovanosti. Kde si pustíte online livestream se dozvíte v článku níže.

CLASH OF THE STARS 3
▶️Kdy: Sobota 29. 10. 2022
▶️Kde: Sportovní hala Královka, Praha
▶️Karta: Níže v článku
▶️Livestream: PPV na clashofthestars.tv
▶️Vstupenky: Vyprodáno

Některé duely doslova hýbou internetem. Jedním z nich je nepochybně souboj těžkých vah Jardy Kotlára s Karlosem Bendou. Pravdou je, že sledovanost těchto neuvěřitelných zápasů mohou menší tuzemské organizace jen tiše závidět.

To, co jedné skupině přijde absurdní a odsuzují to, druhá skupina fanoušků naprosto miluje a skvěle se u toho baví. V každém případě se Clash of the Stars veze na vlně sílícího trendu bojových sportů a speciálně MMA. Kromě nutného divadla a často kýčovité show mohou jednotlivé příběhy také inspirovat a motivovat, zejména mladší generace. Názor na tento formát si každý musí udělat sám.

sipka Na všechny zápasy si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna ZDE

Kde sledovat Clash of the Stars live free stream a bude přímý přenos v TV?

Očekávaný Clash of the Stars 3 živě poběží jen a pouze na placeném streamu. Cena pay-per-view je 199 Kč a přímý přenos spustíte přímo na platformě organizace. Vzhledem k obrovskému zájmu se možná objeví několik pirátských streamů napříč internetem, tuto variantu sledování ale rozhodně nemůžeme doporučit.

Přímý přenos Clash of the Stars 3 v TV nenajdete, jelikož organizace s žádnou tuzemskou televizí nespolupracuje. Na skvěle zpracovanou video upoutávku se podívejte v tomto videu:

Clash of the Stars zápasy, program, rozpis, výsledky

V tabulce najdete kompletní program a výsledky Clash of the Stars 3. Připomínáme, že Fortuna vypsala na všechna střetnutí sázkové kurzy.

CLASH OF THE STARS 3: FIGHT CARD OOO
Hlavní karta
Thaibox, 8 OZ rukavice Filip Grznár (KO) vs. Aleš Psychopat Bejr
MMA, 80 kg Jan "Geybn" Havel vs. Tomáš Križan (submise)
Kickbox, 52 kg Angeli Mangombe (TKO) vs. Klára Havlíková
MMA, 93 kg Lukáš "Luktuma" Tůma (body) vs. David "Olchič" Olchava
MMA, Open Karel Benda (TKO) vs. Jaroslav Kotlár
Prelims karta
MMA, 77 kg Ivan "Kid Ajvn" Kloc (TKO) vs. Nenad "Neny" Pleš
MMA, 70 kg Hana Gelnarová (TKO) vs. Tereza Stibalová
MMA, 120 kg Tadeáš Veselý (TKO) vs. Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček
Thaibox Buky / Střelec Dáňa (TKO) vs. Filip Roubíček
Free prelims / YouTube zdarma
MMA, 70 kg Jiří "Max Green" Janouch vs. Matouš Kaluba (TKO)
MMA, 70 kg Norbert Majkrič vs. Daniel "Seaser" Siruček (body)

1️⃣ Jak sledovat dnes Clash of the Stars live zdarma online?

Turnaj Clash of the Stars 3 se uskuteční v sobotu 29. října a budete ho moci sledovat prostřednictvím PPV živě online. Detaily a návod přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Bude někde Clash of the Stars free stream?

Jedinou oficiální variantou, jak sledovat Clash of the Stars živě na internetu, je nákup placeného PPV livestreamu. V televizi ani nikde jinde by se přímý přenos objevit neměl. Podrobnosti se dozvíte v článku

3️⃣ Jaká je pro turnaj Clash of the Stars 3 PPV cena?

Turnaj Clash of the Stars 3 s hlavním zápasem Bejr vs. Grznár je zcela vyprodán a jedinou možností je sledování placeného online livestreamu. Kolik stojí pay-per-view a kde ho koupit se dozvíte uvnitř tohoto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul

Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship✨ je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění✔️. Podívejte se, kde sledovat Ligu mistrů MMA živě...

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...