TMBK: Další trefná koláž – Vignerová, Nesvačilová a kolečko salámu

Tomáš Břínek alias TMBK je velmi dobře známý provokatér. Na jaké události v poslední době reagoval? A jak jeho trefné koláže komentují ti, kterých se to týká?

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová Foto: Profimedia

TMBK – politika i vztahy celebrit aneb Vignerová, Nesvačilová a kolečko salámu

Tomáš Břínek je zvyklý svými fotomontážemi glosovat všechno, co se v naší zemi šustne, a většině z nás – obvykle těm, jichž se to netýká – se to více než zamlouvá. Koneckonců humor tohoto typu je nám Čechům vlastní a není nad to, když se odlehčí napjatá situace, obzvlášť pak když jde o nějakou médii hojně propíranou kauzu.

Totéž se stalo i v případě dlouho řešeného milostného trojúhelníku Vignerová – Kolečko – Nesvačilová. Tomáš vytvořil velmi trefnou koláž, kde vedle sebe stojí rivalky Aneta Vignerová a Denisa Nesvačilová. Vignerová krájí štangli salámu hezky na kolečka a vedle ní stojí Denisa a se slovy „Můžu taky kolečko?“ se směje od ucha k uchu. Od Anety se však dočká jasného a důrazného „Ne!“.

Kromě pěkné slovní hříčky s příjmením hlavního aktéra jde také o reakci na událost, po níž Kolečko skončil v nemocnici na šití. Údajně se tak stalo během milenecké hádky s Nesvačilovou a Tomáši Břínkovi tahle kauza očividně neušla:

Vtípek okomentovala i samotná Aneta Vignerová, a dokonce i Denisa Nesvačilová, kterou to zřejmě hodně pobavilo. Dle očekávání se pak stala terčem jízlivých a odsuzujících komentářů a zřejmě nevědomky roznítila debatu o tom, zda je její reakce z pozice milenky vhodná.

Tomáš si v poslední době také vystřelil z prezidentského slibu, když udělal koláž fotografie, kde ho veřejnosti prezentuje předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Místo běžného prezidentské slibu v koláži stojí: „Slibuji, že nebudu říkat kunda.“

S inaugurací nového prezidenta souvisí také odchod Miloše Zemana z Hradu, což je pro TMBK stejně palčivé téma jako pro zbytek Česka, a tak si i tuhle aktualitu vzal do parády: V jedné koláži řidič Petr Pavel „vyhazuje“ se slovy „Konečná, pane, vstáváme“ klimbajícího cestujícího Miloše Zemana z tramvaje. Na další koláži TMBK Miloše Zemana nemilosrdně splachuje do záchodu.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost