Ricky Gervais v Praze zanechal spoustu veselí a podepsaného krtečka

V sobotu vystoupil v Kongresovém centru Ricky Gervais se svým stand-upem, který nazval Armageddon. Jak se Rickymu líbilo v Praze a co tu po sobě zanechal?

Ricky Gervais Foto: Profimedia

Ricky Gervais – hvězda sitcomů The Office a After Life byla Praze

Ricky Gervais, britský herec a producent, zavítal se svým stand-upem i do Prahy, konkrétně do Kongresového centra. Pokud jste jeho návštěvu České republiky a vystoupení prošvihli, nezoufejte, jeho Armageddon by měl být příští rok dostupný i na Netflixu, budeme si ale muset počkat, až Ricky dokončí své turné.

Ricky přijel především za prací, ale užil si také trochu zábavy a nezapomněl během víkendu navštívit některá stěžejní místa v Praze jako třeba Hradčany. Praha se mu zřejmě líbila a Čechy na něho udělaly dojem přinejmenším, co se pitiva týče: „České pivo je kur*a brilantní!“ napsal na Twitteru.

Kromě příspěvku, který byl určený českým divákům: „Byli jste nejlepší,“ vzkázal Ricky prostřednictvím Twitteru ještě jednu věc, dalo by se říct výzvu: „Podepsal jsem tohoto malého krtečka a teď ho schovám v nádherné Praze, aby ho někdo našel.“ Tak také udělal a netrvalo dlouho a krteček našel svého nového vlastníka, tedy spíše majitelku, kterou je Eva Hanáková, poradkyně Ministerstva průmyslu a obchodu a autorka podcastu Vítejte v budoucnosti. „Mám ho. Díky, Ricky,“ odpověděla mu nadšeně.

Génius Ricky Gervais: Kultovní Kancl, černá komedie Po životě

Jestliže jste fanoušky britského tragikomického seriálu After Life (Po životě), kde hlavní postava v podání právě Rickyho Gervaise zpracovává odchod milované ženy, můžete si ho připomenout v Divadle Na Jezerce, kde se hraje jeho česká divadelní adaptace. Nejspíš i proto byli v hledišti Gervaisova stand-upu Jan Hrušínský nebo Milan Šteindler.

Ricky Gervais stojí za projektem Po životě nejen coby herec, ale také jako scenárista, producent a režisér, a tak není překvapením, že si seriál se specifickým britským humorem získal takovou oblibu.

Další klasikou, díky níž Rickyho milujeme, je dnes už kultovní Kancl, v němž se sám objevil, ale hlavně ho produkoval a podílel se na scénáři.

Ricky toho má na kontě samozřejmě mnohem více, vzpomeňte si například na jeho roli smolaře s pršáčkem v komedii Umění lhát nebo na seriál Derek.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Matějovský

Václav Matějovský životopis – z malého „Uličníka“ velkým hercem

Mladého herce Václava Matějovského vídáme na televizních obrazovkách čím dál častěji. Kdo vlastně Václav je a čemu všemu se věnuje?

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová je opět plná elánu, dokonce ji čeká svatba

Legendární česká herečka Jiřina Bohdalová, která v květnu oslaví již dvaadevadesáté narozeniny, je po vleklých zdravotních problémech opět...

Katka Bradáčová a Helena Třeštíková

Dcera narkomanky Katky válí na TikToku. Jak se Tereze vede?

Dcera nejslavnější české narkomanky Katky Bradáčové promluvila o své matce i o sobě. Jak se jí v životě daří?