Ozzy Osbourne už má dost: ruší koncerty, s vystupováním končí

Britská BBC oznámila pro fanoušky Ozzyho Osbourna nemilou zprávu. Zpěvák se rozhodl poslechnout své tělo a na dobu neurčitou přestat koncertovat. Jaké zdravotní komplikace ho k tomu vedly?

Ozzy Osbourne Foto: Profimedia

Ozzy Osbourne: Dreamer naživo neuslyšíme

Ozzy Osbourne prohlásil, že už na to jednoduše fyzicky nemá a koncertovat ho – alespoň v nejbližší budoucnosti – neuvidíme. Čtyřiasedmdesátiletý rocker se ve svém příspěvku na sociálních sítích omluvil všem fanouškům za zrušená vystoupení a posmutněle dodal, že nikdy nečekal, že s koncertováním skončí právě takhle.

Bohužel pro Ozzyho i pro jeho fanoušky už je to druhé turné, které je nucen zrušit. Můžou za to zdravotní komplikace, které se táhnou od nešťastného zranění v roce 2019. „Cením si toho, že jste na mě čekali... ale musel jsem si připustit, že už na vystupování fyzicky nemám.“ Největším problémem je cestování, které je nezbytnou součástí velkých turné.

Před čtyřmi lety se zpěvákovi po nepěkném pádu znovu ozvalo staré zranění páteře, které utrpěl v roce 2003 při nehodě na čtyřkolce. Od té doby Ozzy absolvoval celkem tři operace, ale jak sám avizoval, stále to není ono.

Ozzy Osbourne Praha 2023 – zrušený koncert

Ozzyho netrpělivě vyhlíželi i čeští fanoušci a 19. května se ho měli konečně dočkat v O2 areně, kde měl vystoupit společně s Judas Priest. Koncert byl už poněkolikáté odložený – kromě Ozzyho zdravotního stavu do programu hodila vidle také covidová pandemie. Původně měla akce proběhnout 29. února 2020, druhý termín byl 13. listopadu 2020 a pak 28. ledna 2022.

„Vědomí, že takhle zklamu své fanoušky, mě s**e víc, než si kdokoli z vás dokáže představit,“ okomentoval zrušené turné a dodal, že jeho tým se v současné chvíli pokouší najít alternativu, při níž by mohl koncertovat, aniž by to obnášelo pro něho momentálně nepřijatelné cestování. Člen Rokenrollové síně slávy přiznal, že to je pro něho to nejtěžší, co kdy musel fanouškům sdělit.

Ozzy své srdceryvné oznámení zakončil poděkováním nejen své rodině a přátelům, ale také kapele, svému týmu, klukům z Judas Priest a samozřejmě fanouškům. „I love you all...“ zakončil příspěvek.

Na tohle se všichni fanoušci těšili:

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matthew Perry

Matthew Perry: Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih - kniha a zpověď na Voyo

Známe ho jako poťouchlého a sarkastického Chandlera, nikdo ale dlouho netušil, co jeho představitel Matthew Perry prožívá. Jak přišel ke...

Josef Laufer

Herec Josef Laufer je stále v umělém spánku. Jaký je jeho aktuální stav?

Herec, zpěvák, scenárista a režisér Josef Laufer je už třetím rokem v umělém spánku a jeho kolegové jsou zdrceni. Jaká jsou umělcova...

Naďa Urbánková

Naďa Urbánková leží v nemocnici s covidem, její stav je vážný

Populární zpěvačka a herečka Naďa Urbánková skončila ve vážném zdravotním stavu v nemocnici s covidem. Prostřednictvím sociálních sítí o...