Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová: Rozchod, zásnuby a svatba

Pár Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová plní stránky bulváru už nějakou tu dobu. Po červnových zásnubách na Maledivách se letos tajně vzali v Itálii.

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová: Rozchod, zásnuby a svatba Foto: Profimedia

Brzobohatý a Písařovicová: Svatba, Instagram, děti

Moderátorka a hudebník jsou spolu už přes rok. 15 září 2023 proběhla utajovaná svatba u Lago Di Garda v Itálii. Nechyběla rodina a blízcí přátelé.

Brzobohatý na svém instagramovém účtu napsal: „S tímhle se pochlubím víc, než rád. Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první češi, které to napadlo a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele.“

Italská atmosféra rozhodně nevytěsnila valašského ducha. Vždyť právě otec Ondřeje, Radoslav Brzobohatý, byl Valachem tělem i duší. „Rozbíjení talířů a jiné české tradice nahradila volná zábava podbarvená líbezně mečivým Erosem znějícím z reproduktorů, avšak žádná pálenka světa nedokázala nahradit poctivou valašskou kořalku, které tekly litry,“ dodává Brzobohatý.

Ani jeden zatím děti nemají.

Písařovicová a Brzobohatý: Rozchod

Na jaře 2023 se objevovaly různé spekulace o možném rozchodu Daniely s Ondřejem, protože dvojice nebyla tolik vidět ve společnosti. „Měli jsme náročnější období, kdy jsme oba byli zavaleni prací," vysvětlil tehdy serveru TN.cz Ondřej Gregor Brzobohatý.

Daniela k tomu pro online magazín Aha uvedla „My víme, že jsme spolu a není potřeba to řešit. Dokonce už jsem slyšela, že jsem se odstěhovala ze společného bydlení, to se nekoná a myslím, že není potřeba ukazovat: „Hele, my jsme tady!" Nám je dobře i bez přítomnosti ostatních."

Ondřej Brzobohatý: Přítelkyně

V době, kdy bylo manželství s Kuchařovou v krizi, se mluvilo o tanečnici Zuzaně Pilné jako o nové známosti. Pilná působila například v Hudebním divadle Karlín, Hybernia nebo v Divadle Broadway.

Ondřej Brzobohatý: První manželka, Johana Indráková (Arletová)

První manželkou Ondřeje Brzobohatého byla produkční TV Nova Johana Indráková, se kterou se vzali v roce 2008. Znali se od roku 2005. Radek Brzobohatý a Hana Gregorová svatbě moc nefandili, a proto se jí ani nezúčastnili. Prý jim vadil předchozí vztah Indrákové se ženou. Pár se nakonec rozvedl v roce 2013.

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová: Tiffany Richbitch, rozvod, církevní žaloba

V roce 2013 vyšel najevo vztah Brzobohatého s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou. Vzali se 30. června 2016 v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v pražském Strahovském klášteře. Na konci roku 2021 vztah ukončili. S rozvodem pak přišly i právní bitvy, které se vedly také kvůli církevní anulaci svazku.

Při rozvodu se řešila Ondřejova záliba v Drag Queen a tím pádem i jeho dámské alter ego Tiffany Richbitch. Podle magazínu Extra Kuchařová svého exmanžela nařkla, že „se s oblibou obléká do dámských šatů a v nich po ní požaduje sex.“ Kromě toho poskytla několik rozhovorů, ve kterých Brzobohatého obvinila ze lži a tvrdila, že je toxický narcista.

Ondřej Gregor Brzobohatý: Věk, výška, životopis

Ondřej Brzobohatý se narodil 2. února 1983 v Praze. Má nevlastní sestru Rolu, dceru Hany Gregorové a z otcovy strany nevlastní sestru Radanu Košťálovou. Brzobohatý údajně měří 186 cm.

Ondřej se od pěti let učil na housle na základní umělecké škole v Biskupské ulici. Poté se učil na piano a začal psát své první skladby a písničky. Vystudoval a absolvoval Konzervatoř Jaroslava Ježka v oboru skladba, klavír a dirigování.

Hrál ve skupině Bůhví a podílel se na albech známých interpretů, jako je Karel Gott, Helena Vondráčková aj. Dále je autorem filmové hudby, muzikálů a znělek k televizním pořadům.

Daniela Brzobohatá (Písařovicová): Výška, rodina

Moderátorka a redaktorka Daniela Brzobohatá, za svobodna Písařovicová, se narodila 12. prosince 1978 ve Znojmě, kde vystudovala gymnázium a v Praze pak Vysokou školu ekonomickou. Se svými 182 centimetry patří mezi naše nejvyšší moderátorky.

V letech 2013–2020 moderovala pořad Události a od roku 2018 do 2020 pořad Události, komentáře v České televizi. Od roku 2021 působí jako moderátorka internetové televize DVTV.

Daniela Písařovicová: Rozchod, vztahy, dítě

Daniela v rozhovoru pro Český rozhlas v pořadu Blízká setkání prohlásila „Dlouhou dobu jsem to brala tak, že jsem divná, když vedle mě nikdo není. Nebyla jsem s tím srovnaná. A lhala bych, kdybych řekla, že jsem. Samozřejmě si život bez lásky neumím představit. A vlastně i bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě.“

O Písařovicové je známo, že si velice střeží soukromí a o partnerech se toho moc neví. Mluvilo se o Lukáši Hejlíkovi nebo Jaromíru Jágrovi.

Zdroje:

  • www.extra.cz
  • www.TN.cz
  • www.ahaonline.cz

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

StarDance 2023

StarDance 2024: nová XIII série, soutěžící, hlasování, kdo vypadl

Na obrazovky ČT 1 znovu zamíří známá taneční show StarDance, která patří mezi nejoblíbenější české pořady. Podívejte se, kdo bude letos...

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup životopis: podnikání, majetek, partnerky

Známe ho především jako mediálního magnáta, bez jehož tváře už si nedokážeme TV Barrandov představit. Kdo je Jaromír Soukup, jaké má...

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Účinkováním v pořadu Výměna manželek se nechvalně proslavil manželský pár Marian a Iva Melišovy. Diváky vyděsil jejich propastný věkový...