Counter Strike s Jiřím Babicou? Připravte si několik set korun

Množství zážitků, které si můžete objednat na slevových portálech je takřka neomezené. Některé jsou opravdu atraktivní, jiné přinejmenším bizarní. Pomyslná druhá skupina se může „pyšnit“ například hodinovou počítačovou online pařbou s Jiřím Babicou. Tento vskutku netradiční zážitek nabízí portál Slevomat.

Jiří Babica Foto: Profimedia

Babicova televize - ICH BIN EIN GAMER / Babica vaří pro hráče

Během covidové pandemie v roce 2020 Babica nelenil a založil si Youtube kanál s názvem Babišova televize. Kromě receptů zde divákům představil i jeho oblíbené restaurace z domovských Záběhlic.

Postupem času se však rozhodl zacílit na mladší cílovou skupinu, konkrétně na hráče počítačových her. Svá videa uváděl hláškou „Ich bin ein Gamer a jednoduché recepty adresoval právě hráčské komunitě. Nutno uznat, že celkem úspěšně. Videa mají i přes 300 tisíc zhlédnutí. Následně vznikla také Babicova komiksová kuchařka s totožným názvem – Ich bin ein Gamer.

Counter Strike s Babicou - Cena za dvě hodiny je 1 699,-

Kromě smažení na pánvi Babica ve svých videích několikrát předvedl, že to umí pořádně "rozpálit" také na počítači. Mezi jeho oblíbené kousky patří zejména Counter-Strike Global Offensive a League of Legends.Pokud byste chtěli známého kuchaře vyzvat na souboj, není problém. Portál Slevomat totiž nabízí hodinovou online pařbu s Jiřím Babicou pro 2 nebo 4 hráče. Servírovat se budou výše zmíněné hry dle vlastní chuti. Hodina pro dva hráče vyjde na 1 699 korun. Se čtyřmi hráči si pak Jirka Babica zastřílí za 2 199 korun. Vše ale probíhá online formou. K osobnímu setkání s „legendárním“ kuchařem tedy nedojde.

Babica v televizi: Babicovy dobroty jako televizní zábava pro každého

Mezi veřejně známé osoby vstoupil Jiří Babica v roce 2008 díky pořadu Babicovy dobroty, který TV Nova vysílala 6 let. Na rozdíl od jiných pořadů s gastronomickou tematikou se zde vsázelo na Babicovu lidovost a improvizaci při samotném vaření. Hláška o tom, že když nemáte to, dejte tam ono, je dnes už legendární.Kuchař, jenž získal praxi v pražských hotelích Palace, Alcron a Ambassador a který značnou část svého života pracoval v Německu, začal získávat na popularitě a záhy se dostal do křížku s „těžkou vahou“ české gastronomie Zdeňkem Pohlreichem. Ten toho času trhal divácké rekordy s oblíbeným pořadem Ano šéfe na TV Prima.

Babica vs. Polhreich

Mediální válku kuchařů zřejmě „odšpuntoval“ Zdeněk Polhreich, který ve svém pořadu často Babicu parodoval. O slovo se pak přihlásilo Babicovo ego a válečná sekyra byla vykopána. Ani jeden z nich si nenechal ujít příležitost, aby si „nekopl“ do svého soka a tento stav v podstatě trvá s větší či menší intenzitou do dnešních dní. Tito dva pánové si společný dvojdomek asi opravdu nikdy nepořídí.

Babica vs. Sapík

Zpátky před televizní kamery dostala Jiřího Babicu v roce 2015 TV Barrandov pořadem Babica vs. Sapík. Formát, ve kterém oba kuchaři tvořili ze stejných surovin své specifické recepty, však diváky příliš neoslovil a zhruba po roce se pořad přestal natáčet. Nyní už se pouze reprízuje.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Aneta Krejčíková alias Gábina Pumrová

Ulice seriál na TV Nova: herci, postavy, novinky a epizody online zdarma

Seriál Ulice nás na obrazovkách TV Nova provází už nějaký ten pátek. Co všechno se změnilo, jací herci jsou v seriálu nejdéle a co je v...