Besky a Vacula: Randí kráska z MasterChefa s hvězdou Zlaté labutě?

Zdá se, že mezi celebritami vznikla nová láska. Vítězka MasterChef Česko 2021 Besky a představitel hlavní role v seriálu Zlatá labuť Adam Vacula spolu údajně randí. Jak se k tomu vyjádřili Adam s Veronikou?

Besky má novou lásku Foto: Michal Růžička / MAFRA /Profimedia

Besky a Vacula – láska, která prochází žaludkem?

V sobotu si spolu vyšli dvě výrazné osobnosti českého showbyznysu, což nemohlo ujít bedlivému oku médií ani fanouškům. Besky a hvězda seriálu TV Nova Zlatá labuť ale nedělali se svým vztahem žádné cavyky a bez skrupulí se jeden k druhému přihlásili.

Voyo - Zlatá Labuť

Prvně mohla veřejnost novinku zaznamenat na instagramovém účtu vítězky MasterChef Česko 2021 Besky, jež sdílela snímky z pražské botanické zahrady, které doplnila o fotku očividně zamilovaného Adama Vaculy.

Besky se ale nechtěla ke své nové lásce více vyjadřovat a detaily si nechává pro sebe. Na dotazování televize Nova akorát přiznala, že s Adamem Vaculou skutečně udržují vztah, víc však neprozradila.

Jméno Adam Vacula se v poslední době skloňuje čím dál víc, a není tajemstvím, že platí za velmi pohledného muže, a tak zatímco se jedna část ženské populace (ta, co Besky fandí) raduje, té druhé zbyly jen oči pro pláč.

Vaculovy fanynky zajímalo už dávno, zda je zadaný, když však na tuto otázku odpověděl kladně, nebylo ještě jasné, kdo je ta šťastná. Adam Vacula přiznal, že jsou s Besky skutečně spolu, avšak stejně jako Veronika to nerozváděl: „Ano, jsme spolu. Je to tak, ale nechci zacházet do detailů,“ odpověděl redakci Super.cz. Podobně stručně reagoval na nabízející se otázku, zda mu Besky vaří.

Není náhoda, že Adam vypadá tak dobře. Miluje sport a během života si vyzkoušel fotbal, tenis nebo florbal. Od jednoho ze zahraničních natáčení, které absolvoval v minulém roce, se navíc aktivně věnuje boxu a trénuje pod dohledem Olega Matuseviche z pražského klubu priMMAt, který je mimo jiné domovským gymem hvězdy MMA Davida Kozmy.

Pár je zřejmě odhodlaný si pečlivě střežit své soukromí, a tak nezbývá než čekat, zda se o vývoji jejich vztahu dozvíme něco víc.

Podívejte se na rozhovor s Adamem Vaculou o jeho roli ve Zlaté labuti:

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Herci ze seriálu ZOO

Seriál ZOO na TV Prima aneb Když je v hlavní roli zvěř

Seriál ZOO si hned první řadou získal srdce diváků a stal se z něj nejsledovanější pořad televize Prima. Co nám přinese druhá řada seriálu?

Karlos Vémola

Karlos Vémola natočen s vnadnou blondýnkou, pouhá náhoda?

Po velmi náročném období, ať už z hlediska osobního života či zdravotní stránky, je Karlos Vémola podle všeho zpátky se vším všudy....

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?