Agáta Hanychová je trojnásobnou maminkou, porod proběhl bez potíží

Agáta Hanychová je čerstvou trojnásobnou maminkou. V úterý večer totiž přivedla na svět dceru Rozárku. Velkou radost pochopitelně prožívá i Agátin přítel Jaromír Soukup, který se stal nyní rovněž trojnásobným otcem.

Agáta Hanychová Foto: Profimedia

Velikonoční tušení Agáty Hanychové

Již během velikonočního víkendu Agáta tušila, že je porod "za dveřmi". "Mám sbaleno do porodnice, už to může přijít každým dnem. Jsem strašně nervózní, jak to bývá u všech žen," svěřila se během Velikonoc.

Dále pak doplnila, že se nebojí bolesti, nýbrž případných komplikací, a to i přes zkušenosti se dvěma porody.

Agáta Hanychová je totiž hrdou maminkou syna Kryšpína (11), jehož otcem je její bývalý přítel Mirek Dopita. S bývalým manželem – hercem Jakubem Prachařem – pak přivedla na svět dceru Miu (5).

Porod Hanychové se povedl, tak chtěla nahrát živák

Agáta rodila ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady a podle všeho proběhlo vše bez potíží. Krátce po porodu už dokonce měla energii na streamování pro své fanoušky. "Zvládla jsem to a Jaromír taky. Rozárka je teď na měření a vážení. Já už bych se šla osprchovat, ale musím ještě ležet. Dělala bych živák, ale Jaromír nechce, prý nejsem normální," sdělila svým příznivcům Hanychová v úterý večer.

Třetí potomek Jaromíra Soukupa, dvě děti jsou již dospělé

Také Jaromír Soukup se rád novým přírůstkem pochlubil na sociálních sítích. "Moje holky jsou úžasné a božské," informoval své sledující.

I on je tedy nyní trojnásobným otcem. Z prvního manželství s Monikou Drlíkovou má syna Lukáše (27) a dceru Natálii (21). Lukáš je v současné době manažerem otcovy reklamní agentury Médea Group. Dcera Natálie miluje koně a aktivně se věnuje parkuru.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup životopis: podnikání, majetek, partnerky

Známe ho především jako mediálního magnáta, bez jehož tváře už si nedokážeme TV Barrandov představit. Kdo je Jaromír Soukup, jaké má...

Silvio Berlusconi je vážně nemocný

Silvio Berlusconi má leukémii, bývalý italský premiér leží na JIPce

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi se potýká se zdravotními problémy, byla mu totiž diagnostikovaná leukémie. Lékaři z Milána sice...