Oktagon 41: Vémola vs. Matavao ▶️ návod na sledování zdarma

V půlce dubna bude poprvé organizaci Oktagon hostit liberecká aréna a my kromě titulové bitvy Magard vs. Lopez uvidíme velký návrat Karlose Terminátora Vémoly. Jakou má proti němu jeho protivník Al Matavao šanci?

Karlos Vémola během turnaje Oktagonu Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení zápasu Vémola vs. Matavao: 8,3/10

  • 15. 4. 2023
  • Home Credit Arena, Liberec

Oktagon 41 Liberec

Už v sobotu se dočkáme v pořadí jednačtyřicátého turnaje Oktagonu a tentokrát, vůbec poprvé se odehraje v Liberci. Jak už je zvykem organizace, turnaj je nabitý velkými jmény světa MMA a budeme svědky nejednoho velkého návratu.

Po dlouhé rekonvalescenci se kupříkladu dočkáme dánského žraloka, který si zazápasí o titul v bantamové váze s bojovníkem UFC Gustavem Lopezem. „Od zápasu se Sivákem jsem se musel držet zpátky a teď jsem připraven na to vlítnout,“ prohlásil Magard.

Klikněte ZDE a vsaďte si na svého favorita

Fanoušci Oktagonu se ale třesou především na velký návrat Karlose „Terminátora“ Vémolu, který se má v kleci po dlouhé odmlce utkat s Američanem Alem Matavao.

Oktagon (Vémola vs. Matavao): Kde sledovat živě online – Tipsport TV a PPV na Oktagon TV

Celý turnaj můžete sledovat živě na Tipsport TV. Stačí se jen zaregistrovat na stránkách Tipsportu (s bonusem 300 Kč za registraci) a sledovat zdarma veškeré živé přenosy (kromě MMA také hokejové, fotbalové, tenisové a mnoho dalších), které si vždy vyhledáte pod záložkou Live. Podmínkou pro spuštění jakéhokoli streamu je vsadit tiket za alespoň 30 Kč v posledních sedmi dnech.

Další možností je PPV na Oktagon TV, tedy zhlédnutí za jednorázový poplatek, které lze pořídit na oficiálních stránkách Oktagonu. Tento konkrétní turnaj můžete tímto způsobem sledovat za 10.99 EUR (258 Kč).

Jestliže jste fanoušky sportu a hltáte jeden přenos za druhým, vyplatí se vám spíše jednou za čas vsadit tiket a sledovat zápasy zdarma na Tipsport TV. Jednorázové pay-per-view ocení naopak ti, kdo přenosy sledují příležitostně.

Jak a kde sledovat Oktagon – první zápas zdarma na YouTube

První zápas (free prelims) každého turnaje Oktagonu bývá obvykle ke zhlédnutí zdarma na Youtube (na oficiálním kanále Oktagonu). Tentokrát to bude dvojice Mané vs. Solaja, kdo zahájí celý turnaj.

Spoustu zápasů tady můžete zkouknout i zpětně a také tu lze sledovat bonusová videa s vašimi oblíbenými zápasníky zahrnující rozhovory, záběry z tréninků, reakce na trashtalk protivníků nebo zajímavosti z jejich soukromého života.

Oktagon MMA – Vémola vs. Matavao – první zápas po hospitalizaci

„Matavao podle mě udělal skvělej zápas s Pirátem,“ pronesl Vémola v oktagonském Na dohled a dodal, že si myslí, že lidi jeho soupeře podceňují. „Matavao dělá skvělý zápasy, má fakt ránu... to je přesně to, co potřebuju... já ho rozhodně nepodceňuju,“ prohlásil Vémola v dokumentu V kůži bojovníka organizace Oktagon.

Od chvíle, kdy byl zápas Vémola vs. Matavao oficiálně ohlášen, čelilo tohle spojení kritice a domněnkám, že to je pro Vémolu snadný zápas a že Američana slupne jako malinu.

Vémola vs. Matavao - poslední 3 zápasy, bilance
Karlos Vémola výsledek výsledek Al Matavao
Vémola vs. Ilič ✔️(SUB) ✔️ (KO) Matavao vs. Mazúch
Vémola vs. Pasternakl ✔️(SUB) ✔️ (TKO) Matavao vs. Salčák
Vémola vs. Marpo ✔️(TKO) ❌ (DEC) Matavao vs. Krištofič

„Výhra nad Karlosem by mě dostala na vrchol,“ říká Matavao v propagačním videu na instagramu, kde mimo jiné zazní, že i přes úspěšné zápasy, v nichž Matavao soupeře ukončil před limitem, je stále považovaný za outsidera.

Motivaci má Matavao určitě velkou, nutno ale podotknout, že měl v minulosti problémy na váze, což by mohlo zamíchat kartami v jeho neprospěch ještě před samotným zápasem.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Americký bojovník má rozhodně slušnou ránu a je zkušený postojář, jenže ve chvíli, kdy se boj přesune na zem, získá nad ním Terminátor nejspíš obrovskou převahu, a pokud by ho Matavao dokázal i v takovém případě udolat, rovnalo by se to malému zázraku.

Vémola vs. Matavao (Oktagon 41) – kurzy

Jak už bylo řečeno, americký bijec je od počátku v tomto turnaji považovaný za outsidera, čemuž nasvědčují i kurzy, které jsou na zápasníky vypsané. České sázkové kanceláře naprosto jednomyslně favorizují Vémolu:

Vémola vs Matavao - kurzy (údaje k 12. 4. 2023 - 12:00)
Fortuna
Karlos Vémola 1.03 9.07 Al Matavao
Tipsport
Karlos Vémola 1.02 9.93 Al Matavao
Betano
Karlos Vémola 1.03 12 Al Matavao

Vémola vs. Kincl 2: po Alu Matavao dojde na velkou odvetu

Pro Vémolu každopádně půjde s Alem Matavao o první zápas po hospitalizaci a rekonvalescenci. „Já jsem byl měsíc v posteli a všechno mě bolelo,“ vzpomíná zpětně Terminátor v dokumentu Oktagonu na moment, kdy musel zrušit fight s Patrikem Kinclem. Spekulovalo se, že se chce Terminátor ze zápasu jen ulejt.

„Já jsem warrior, kterej zápasí už třicet let, nastoupil jsem proti borcům z celýho světa a najednou bych dostal po třiceti letech strach z někoho, koho už jsem jednou porazil? To přece nedává smysl,“ vyvrací domněnku, že se chtěl zápasu roku s Patrikem Kinclem vyhnout.

„Skloubil jsem přípravu na oba dva zápasy,“ podotknul Karlos, že se připravuje jak na Liberec, tak na zápas Vémola vs. Kincl 2. V rámci přípravy dokonce navštívil německý UFD gym, kde trénuje spousta špiček MMA, například i aktér jedenáctého zápasu libereckého Oktagonu Zoran Solaja.

Sledujte Oktagon 41 živě

Vémola vs. Attila Végh 2 – Kdy se odvety dočkáme?

Karlose čeká koncem roku ještě jedna odveta, a to s jeho pokořitelem Attilou Véghem. Zápas se podle vyjádření organizace odehraje na konci roku, na přesné datum si ale ještě budeme muset počkat. Jisté je, že pro Karlose půjde o velkou výzvu. Zatím plánovaný fight nijak nekomentuje, prý to pro něho momentálně není aktuální a plně se soutředí na bližší zápasy.

Oktagon 41: karta / program / zápasy / výsledky

Karta libereckého turnaje nabízí spoustu zajímavých zápasů, vedle duelu Vémola vs. Matavao se dočkáme například hlavního, titulového zápasu Magard vs. Lopez, ale v kleci uvidíme také Vaška Mikuláška nebo Jana Malacha.

OKTAGON 41 - KARTA
BANTAMWEIGHT TITLE FIGHT
JONAS MÅGÅRD BANTAMWEIGHT GUSTAVO LOPEZ
MAIN CARD
KARLOS VÉMOLA CATCHWEIGHT 89 KG AL MATAVAO
DANIEL ŠKVOR LIGHT HEAVYWEIGHT DAN VINNI
ADAM PAŁASZ HEAVYWEIGHT LAZAR TODEV
EBRAHIM HOSSEINPOUR CATCHWEIGHT 73KG JAN MALACH
PRELIMS
JORICK MONTAGNAC LIGHT HEAVYWEIGHT MATEUSZ STRZELCZYK
VÁCLAV MIKULÁŠEK CATCHWEIGHT 87 KG MATYAS VISZLAY
ROBIN FOŠUM CATCHWEIGHT 97 KG NERMIN HAJDARPAŠIĆ
ONDŘEJ RAŠKA MIDDLEWEIGHT JAIME CORDERO
PETER GABAL LIGHTWEIGHT HAFENI NAFUKA
FREE PRELIMS
MELVIN MANÉ LIGHT HEAVYWEIGHT ZORAN SOLAJA

Oktagon 41: vstupenky / kde koupit lístky?

Vstupenky na Oktagon 41, který se odehraje v liberecké Home Credit Areně, můžete zakoupit na stránkách Ticketportal.cz. Kromě klasických vstupenek jsou k dispozici také VIP vstupenky, které obvykle zahrnují exkluzivní místa, nebo dokonce jídlo a nápoje.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MOL Cup

MOL Cup, fotbal, semifinále 2023: Zápasy živě, online, livestreamy

Domácí fotbalový pohár MOL Cup přináší ve středu 5. dubna dva semifinálové zápasy, ze kterých vzejdou finalisté soutěže. Od 18 hodin...

Moldavsko - Česko

Moldavsko - Česko, kvalifikace na EURO 2024: Oslavíme další výhru?

Česká fotbalová reprezentace vstoupila do kvalifikace na EURO 2024 jako uragán a sousedy z Polska vyprovodila výhrou 3:1. Fanoušci tudíž...

MotoGP

MotoGP 2024: Kde sledovat online a v TV, program a výsledky

Jaké závody motocyklů jsou celosvětově nejpopulárnější? No samozřejmě MotoGP! Na konci března začala již 75. sezóna těchto strhujících...