Kde sledovat MMA turnaj Oktagon 35 v Brně: Kincl vs. Lohoré

V září se Oktagon MMA přesouvá do Brna. Hlavním tahákem večera je souboj o šampionský pás střední váhy Kincl vs. Lohoré. Vše, co potřebujete vědět o tomto turnaji, najdete v článku.

Spolumajitel, promotér a moderátor organizace Oktagon Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Oktagon online: Kincl, Lohoré, Boráros, Kalašnik, Roušal a další

Cirkus Oktagon MMA se tentokrát se svým představením ukáže v Brně. 12 ostrých zápasů, spoustu adrenalinu a skvělá podívaná. To je hlavní menu brněnského turnaje Oktagon 35, který startuje v sobotu 17. září od 18:00. Buďte u toho také a sledujte celý turnaj živě na Tipsport TV ZDE

Sledujte OKTAGON 35 živě ZDE

Oktagon MMA 2022 Brno aktuálně

Celé Brno momentálně žije velkolepou sportovní událostí bojových sportů. Turnaj Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré nabídne vynikající program a pestrý mix domácích i zahraničních bojovníků. Na domácí půdě jdou do boje Andrej Kalašnik, Jakub Dohnal, nebo kontroverzní Radek Roušal. Napínavý večer vyvrcholí titulovým souboje o krále váhy do 84 kilogramů mezi současným šampionem Patrikem Kinclem a jeho francouzským vyzyvatelem Alexem Lohoré. Během večera bude zároveň oznámeno několik novinek pro nadcházející období.

OKTAGON 35
📌Kdy: 17. 9. 2022, od 18:00
📌Kde: Winning Group Arena, Brno
📌Karta: Níže v článku
📌Livestream: Tipsport TV, PPV

Sledujte Oktagon 35 živě na Tipsport TV

Nabitá fight card turnaje Oktagon 35 nabídne i jeden hodně netradiční zápas. V kleci si to rozdají nedávní účastníci Reality show Survivor, Nathan s Adamem. Oba začínali s MMA od nuly a oba teď chtějí zúročit pot, krev a slzy během tvrdé přípravy.

Oktagon MMA live: Jak sledovat živě Oktagon live stream zdarma? Tipsport TV

Pokud nebudete přímo na místě ve Winning Group Areně (Rondo), máte několik možností, kde sledovat Oktagon přímý přenos online. Největší domácí organizace dlouhodobě spolupracuje se Sázkovou kanceláří Tipsport, kde si po jednoduché registraci přijdete na pěkný sázkový bonus 300 Kč a následně si můžete pustit všechny zápasy Oktagon 35 živě na Tipsport TV. Daný stream zápasu je potřeba vždy rozkliknout v sekci LIVE přes ikonu ▷.

Oficiální PPV stream je druhou, avšak placenou variantou, jak se podívat na turnaje Oktagon živě. Cena přenosu na oktagon.tv je 10,99 EUR. V den konání galavečeru je částka vyšší, konkrétně 13,99 EUR. Své štěstí můžete vyzkoušet v rámci pravidelných soutěží na Instagramu fightlive.cz, kde jsou pořádány soutěže o přístup k tomuto PPV streamu.

Brno Oktagon výsledky dnes: program (fight card)

V následující tabulce se podívejte na program a výsledky turnaje Oktagon 35 v Brně, které bude přímo místa dějiště pravidelně aktualizovat. Vyhrocený souboj nabídne také odložená slovenská přestřelka Ryšavý vs. Fodor, která bude hlavním předzápasem celé karty.

Oktagon 35: zápasy, program, výsledky, časy
HLAVNÍ KARTA
Middleweight title fight
Patrik Kincl (TKO) vs. Alex Lohoré
Lightweight Karol Ryšavý (TKO) vs. František Fodor
Welterweight Andrej Kalašnik (body) vs. Joel Dos Santos
Featherweight David Moon vs. Jakub Dohnal (body)
Welterweight Robert Pukač (body) vs. Tomáš Meliš
Lightweight Ronald Paradeiser (body) vs. Iamik Furtado
PRELIMS
Underground 71 kg Radek Roušal (body) vs. Marek Bartl
Middleweight Marek Mazuch vs. Jorge Bueno (submise)
Catchweight 81 kg
Selim Topuz vs. James Lewis (submise)
Middleweight
Nathan Dzaba vs. Adam Raiter (TKO)
Middleweight Denis Kurdinov vs. Radovan Úškrt (TKO)
FREE PRELIMS YOUTUBE
Light heavyweight Jan Gottvald (body) vs. Edilson Franca

1️⃣ Kolik stojí Oktagon TV pay-per-view?

Cena placeného livestreamu na turnaj Oktagon 35 se liší podle data nákupu. Detaily se dozvíte v článku, včetně toho, kde se podívat na turnaj živě a zdarma.

2️⃣ Je k dispozici na turnaj Oktagon MMA live stream free?

Volně dostupné online livestreamy na internetu nenajdete. Celý turnaj však bude vysílán na Tipsport TV, kde si po splnění registrace či vsazeného tiketu pustíte všechny zápasy živě. Více informací najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...