Kde sledovat fotbal Sparta vs. Viktoria Plzeň v live streamu

Šlágrem desátého kola nejvyšší české fotbalové soutěže je utkání mezi první Spartou a třetí Plzní. Podívejte se, co o něm potřebujete vědět a kde ho můžete sledovat naživo.

Fotbalový šlágr mezi Spartou Praha a Viktorií Plzeň Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Po pražském derby, ke kterému směřovala pozornost většiny českých fotbalových fanoušků minulý týden, je tu další velký šlágr Fortuna ligy. I tentokrát u toho bude pražská Sparta a na druhé straně tentokrát bude stát její velký rival z posledních let Viktoria Plzeň. Sparta po devíti kolech drží první příčku o skóre před Slavií. Plzeň ale nebezpečně dotírá ze třetího místa. Na vedoucí duo ztrácí čtyři body, navíc má jeden zápas k dobru. Utkání začíná v sobotu v 18:00.

sipka Sledujte livestream Sparta - Plzeň ZDE

Fotbal - sleduj průběh zápasu zde

Sparta – Plzeň: kurzy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport (30. 9. 12:00)
Vítězství Sparty Remíza Vítězství Plzně
1,81 3,95 4,48

Spartě bude chybět kapitán Krejčí

Sparta vstupuje do zápasu v roli favorita. Doma na Letné ještě v letošní ligové sezoně neztratila ni bod. V posledním měření sil s Plzní sice doma prohrála (0:1), šlo ale poslední utkání loňského ročníku, do kterého Pražané vstupovali už jako jistí šampioni ligy.

Citelnou ztrátou v sestavě může být neúčast kapitána Ladislava Krečího, který bude pykat za červenou kartu z nedělního derby. V obraně by za něj měl zaskočit juniorský reprezentant Martin Vitík.

Po nedělní remíze se Slavií měla Sparta ještě ve středu na programu utkání domácího poháru, ve kterém si v pozměněné sestavě poradila nejtěsnějším možným rozdílem s Líšní.

Sestava Sparty v posledním ligovém utkání (Slavia, 1:1)

Kovář – Krejčí, Panák, Sorensen – Ryneš, Laci, Sadílek, Preciado – Birmančevič, Kuchta – Olatunji

Nejistota v plzeňské bráně

Plzeň se po slabším úvodu sezony rozehrála do velké formy a včetně domácích a evropských pohárových utkání vyhrála už 12 zápasů v řadě a v posledních dvou ligových zápasech nastřílela neuvěřitelných 13 branek.

Dnesi ale viktoriány čeká velmi těžká zkouška. V ohrožení je navíc start golmanské jedničky s reprezentačními skušenostmi Jindřicha Staňka. Ten se zranil minulý týden v utkání proti Pardubicím a nad jeho dnešní účastí se zatím vznáší otazník.

Sestava Plzně v posledním ligovém utkání (Pardubice, 6:2)

Staněk – Dweh, Hranáč, Hejda – Cadu, Traore, Kalvach, Jirka – Šulc – Durosinmi, Vydra

sipka Sledujte livestream Sparta - Plzeň ZDE

Fotbal - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Předčasné volby na Slovensku

Kdo vyhrál slovenské volby? Výsledky online

Podívejte se na průběžné a následně i konečně výsledky slovenských voleb. Co prozradí exit polly, které dělají agentury přímo u volebních...

Tipsport Extraliga ledního hokeje: Live stream, zápasy, tabulka

Tipsport Extraliga ledního hokeje: Live stream, zápasy, tabulka

Tipsport Extraliga českého hokeje patří mezi nejkvalitnější hokejové soutěže v Evropě.🏒 Podívejte se, na její nejbližší program a kde...

Poslední Velkou pardubickou vyhrál kůň Talent se žokejem Pavlem Složilem

Velká pardubická 2023 živě: koně, výsledky, přímý přenos

Velká pardubická je nejznámějším českým dostihem. 🐎 132. ročník Velké pardubické se koná už 9. října. Podívejte se na kompletní informace a...