Boxerský zápas roku živě: Usyk vs. Joshua 2 - přímý přenos

V sobotu 20. srpna je na programu odveta v boxu mezi Oleksandrem Usykem a Anthony Joshuou. Ve hře jsou tituly těžké váhy, obrovská prestiž i astronomické peníze. Kdy a kde sledovat zápas živě se dozvíte v článku.

Oleksandr Usyk vyzve podruhé Anthonyho Joshuu Foto: Profimedia

O mistra světa těžké váhy v boxu: Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua 2 - informace

Zraky všech fanoušků světového boxu se ubírají k Saúdské Arábii. Právě tam bude v sobotu 20. srpna okolo 23:00 současný šampion Usyk obhajovat své tituly. Anthony Joshua prahne po odplatě, v prvním vzájemném utkání totiž nečekaně padl. Složí úspěšný reparát? Sázejte na box s bonusem za registraci tady

Sledujte průběh zápasu u Tipsportu

Zápas v boxu Joshua – Usyk 2

Bude to skvělý sportovní zážitek a přehlídka TOP světového boxu. Sázkové predikce i kurzy na utkání Usyk vs. Joshua staví do role favorita současného ukrajinského šampiona. Ten přitom ještě před pár měsíci bránil s puškou v ruce svoji vlast před ruskými okupanty.

Na přání svého lidu a prezidenta nakonec souhlasil s obhajobou, což by podle jeho stoupenců mělo být to největší možné zviditelnění Ukrajiny v těžkých dobách. Jisté je, že půjde o nezapomenutelný sportovní zážitek, za který si oba boxeři odnesou astronomické výplaty.

Na kolik si oba boxeři přijdou?

  • 1 816 800 000.000 Kč + sponzoring (dohromady okolo 2 882 656 000.000 Kč
  • 1 816 800 000.000 Kč + sponzoring

Pořádající Matchroom Boxing se vytasila s dechberoucím promo videem, které nažhavý nejednoho fanouška této královské disciplíny bojových sportů. V současném světovém boxu se točí obrovské peníze, což epické promo ještě umocňuje svoji atmosférou zasazenou do kultury arabských šejků. Oba bijci jsou vykreslení coby bájní hrdinové, takže samotný zápas nepochybně přiláká obrovské masy lidí. V prvním měření sil porazil Usyk Joshuu na body. Jaký průběh bude mít zápas tentokrát?

sipka Na detailní bilanci obou boxerů se podívejte tady

Jak sledovat živě box Usyk - Joshua v televizi a online na internetu?

V rámci této sledované odvety se cena vysílacích práv vyšplhala skutečně enormně vysoko a například v České republice nenajdeme oproti minulosti boxerský duel na stanicích skupiny Nova, ani nikde jinde.

Vypadá to, že jediným způsobem pro sledování utkání Usyk – Joshua live bude nákup placeného pay-per-view (PPV) streamu od společností Sky Sports, nebo DAZN. Na volně dostupné streamy se nelze příliš spoléhat, často navíc nemají odpovídající kvalitu, což kazí celkový zážitek.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul

Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship✨ je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění✔️. Podívejte se, kde sledovat Ligu mistrů MMA živě...