Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové: datum a místo

Vémola a Ceterová mají ve čtvrtek svatbu Foto: Profimedia

Svatba Karlose a Lely se koná už dnes ve čtvrtek na pražské Občanské plovárně. Podívejte se na informace o jejich nadcházejícím sňatku.

Svatba Vémoly a Ceterové - informace, datum a místo obřadu

Karlos Vémola a Lela Ceterová vstoupí do svazku manželského už dnes ve čtvrtek 28. července. Svatba Vémoly a Ceterové poutá velkou pozornost a oba už několikrát naznačili, že se bude jednat skutečně o velkolepou oslavu. Svatba proběhne v Praze na Občanské plovárně, kam Karlos připluje na lodi. Obřad by měl začít přibližně v 16 hodin.

Vémola vyrazí na plavbu ve 14 hodin a sám tuto vyjížďku označuje jako takovou krátkou rozlučku se svobodou.

Karlos Vémola svatba kolotoče a lvi: Vémola a Ceterová budou slavit na kolotoči

Karlos Vémola si na své svatbě přál i lvi. Ty bohužel na pompézní akci nakonec budou chybět kvůli nařízení veteriny. Český bojovník MMA si ovšem spraví chuť alespoň přítomným kolotočem, který taky velmi chtěl. Vémola se už několikrát vyjádřil, že si přeje oslavu ve světském stylu, což kolotoč na párty bezesporu naplňuje. Celá svatba bude zkrátka gigantická oslava, které v Česku nejspíše nemá obdoby.

Karlos Vémola a Lela Ceterová svatba - celebrity, hosté a kapely

Na svatební oslavě Karlose VémolyLely Ceterové samozřejmě nebudou chybět ani známé osobnosti a celebrity. Očekává se, že dorazí všichni známí a populární přátelé známého páru. Výčet osobností zde budeme aktualizovat. Další zajímavostí je samozřejmě i vystoupení několika hudebních kapel na Vémolově svatbě. Hudebníky zatím Karlos tají, ale zmínil, že mu při výběru pomáhal i Václav "Noid" Bárta.

Kolik stojí svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové?

Samotná svatba by podle Karlose Vémoly vyšla přibližně na 2 miliony korun. Díky přátelům a sponzorům se ovšem celá svatební party vejde do jednoho milionu. V této částce nejsou započteny například prsteny, které byly dle slov Vémoly velmi drahé.

Karlos Vémola svatba s Lelou Ceterovou kompletní harmonogram

Zde se můžete podívat na kompletní harmonogram celého svatebního dne Lely a Karlose.

HARMONOGRAM SVATBY KARLOSE VÉMOLY A LELY CETEROVÉ
14:00 Začátek svatebního dne a plavba na lodi
16:00 Obřad
17:00 Svatební hostina
19:30 Tisková konference pro novináře

Vémola svatba: fotky, video a livestream

Ze svatby Karlose Vémoly s Lelou Ceterovou bude samozřejmě běžet mnoho streamů a živých přenosů na sociálních sítích. Sám Karlos pro svoje fanoušky plánuje livestream na Instagramu už ve 14 hodin. Dále se můžete těšit na fotografie a samozřejmě i video na platformě Youtube.

Zde se zatím můžete podívat na populární Karlos show, kde se Vémola potkal na natáčení se svou nastávající manželkou Lelou.

Vémola a Ceterová zrušená svatba

Karlos Vémola se měl s Lelou Ceterovou původně oženit už minulý rok. Kvůli zranění Terminátora a rizikovému těhotenství Lely ovšem raději svatbu odložili. Letos už jejich slavnostnímu obřadu nic nebrání.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lela Ceterová s Karlosem Vémolou a dcerou Lili

Lela Ceterová - životopis, vztah a děti s Karlosem Vémolou

Kdo je to Lela Ceterová a jak se dostala do pozice celebrity? Jak vypadá její rodina? Co víme o její historii? Čtěte dál a dozvíte se o...