Herečka Pavla Vitázková se po 16 letech bude rozvádět, s manželem má dvě dcery

Není všechno zlato, co se třpytí. Asi tak by se dala popsat nečekaná zpráva o plánovaném rozvodu herečky Pavly Vitázkové se slovenským manželem Dušanem, který je taktéž herec. Na oko ideální pár spolu prý již dva roky nežije a oficiální ukončení manželského svazku je údajně na spadnutí.

Pavla Vitázková Foto: Profimedia

Necháme si společné jen dcery

Vitázková, která se proslavila zejména v seriálech Redakce, První krok, Kancl či V.I.P. vraždy, vychovává společně se svým manželem devítiletou Barborušestiletou Rozálii v Brně, kde mají oba řadu divadelních příležitostí. Fakt, že se Pavla v poslední době objevuje na veřejných akcích pouze ve společnosti kamarádek má tak nyní své opodstatnění.

Stejně tak tomu bylo také na oslavě šedesátého výročí veletrhu Styl a Kabo. "Manžel je doma. Problém mezi námi není, ale jak jsme spolu celý život, tak jsme si řekli, že si necháme společný jen dcery. Nežijeme spolu, už to budou dva roky," překvapila novináře Vitázková.

Se slovenským hercem Dušanem Vitázkem tvořila zamilovaný pár již 18 let, z toho 16 let ve svazku manželském.

Vztahy nejdou zakonzervovat, pro děti tu vždy budeme

Pavla Vitázková si kromě již zmíněných seriálů zahrála také v krimiseriálu Hlava Medúzy, na který se můžete podívat v rámci iVysílání České televize. Širokou škálu dalších filmů a seriálů pak najdete na platformě Voyo.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Ačkoliv nyní stojí těsně před rozvodem, svého manžela prý nadále miluje. "Ani jeden nemáme jiného partnera. Život jde dál, ale vztahy nejdou zakonzervovat. Nic není se zárukou, nic není nadosmrti. My se máme strašně rádi, milujeme se, ale je to opravdu ve velké úctě a vždy tu budeme pro naše děti. Život půjde hezky dál, i když nebudeme manželé," nechala se slyšet Vitázková a následně dodala, že rozvod proběhne v následujících měsících.

Nejznámější seriály s Pavlou Vitázkovou
Hlava Medúzy 2021
V.I.P. vraždy 2018
Doktorka Kellerová 2017
Kancl 2014
První krok 2009
Ordinace v růžové zahradě 2006
Redakce 2004

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Besky má novou lásku

Besky a Vacula: Randí kráska z MasterChefa s hvězdou Zlaté labutě?

Český showbyznys má zřejmě nový slavný pár. Vítězka MasterChef Česko 2021 Besky a představitel hlavní role v seriálu Zlatá labuť Adam...

Karlos Vémola

Karlos Vémola natočen s vnadnou blondýnkou, pouhá náhoda?

Po velmi náročném období, ať už z hlediska osobního života či zdravotní stránky, je Karlos Vémola podle všeho zpátky se vším všudy....

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?