Clash of the Stars 2: Kril vs. Koleso livestream návod a kurzy

Na turnaji Clash of the Stars 2 dojde na souboj, který v Česku nemá obdoby. Bizár toho nejvyššího kalibru předvedou v polštářové bitvě hvězdy internetu Lukáš Kril a Patrik Pešava, alias Koleso. Kde se na tento turnaj podívat? Tady je stručný návod!

Koleso a Kril se utkají v polštářové bitvě Foto: Facebook/Clash of the Stars

Clash of the Stars Koleso vs. Kril: Pillow fight - polštářová bitva

Bojové sporty mohou mít mnoho různých podob. O tom nás chce už v sobotu 25. června přesvědčit uskupení Clash of the Stars, které si zakládá na kontroverzních zápasech rapperů, youtuberů, influencerů, tiktokerů a dalších umělců. Fanoušky tenhle formát ohromně baví a stejně jako v případě prvního turnaje se očekává masivní sledovanost.

Jedním z těch nejbizarnějších „měření sil“ je duel Koleso vs. Kril. Dvě známé tváře současného internetu dostanou do rukou polštáře a vrhnout se do boje. Oba si dlouhé týdny vyměňují ostré názory a fyzická příprava jim nic moc neříká. Kdo bude nakonec po zápase slavit vítězství? Vsaďte si na Clash of the Stars s bonusem za jednoduchou registraci

Clash of the Stars 2 online: Silvia Dellai, Kluk s Kamením, Datel, Freescoot a další

Turnaj Clash of the Stars 2 přinese zápasy, které jsou daleko za hranicí běžných MMA eventů. Propojení bojových sportů s internetovými celebritami ale přináší svoje ovace a fanoušci tento formát doslova hltají.

V pražské hale Královka se v sobotu představí v boji celá řada hvězd sociálních sítí. V hlavním zápase si to rozdá Datel s Freescootem. Ještě předtím ale dojde na polštářovou válku tzv. Pillow Fight, ve kterém nastoupí Koleso a Lukáš Kril. Tento způsob boje se ve světě těší rostoucí popularitě, o čemž svědčí fakt, že si polštářový fight v USA vyzkoušel i elitní bojovník organizace Oktagon, Apollo Silva.

Ale zpět ke Kolesovi s Krilem. Oba mají podobné fyzické proporce a přístup k jakékoliv fyzické aktivitě. Lukáš Kril v poslední době vydatně holduje alkoholu, zatímco Koleso alespoň v rámci tréninku pracuje na statku. Těsně před samotným zápasem to ale vypadá, že v lepším fyzickém i psychickém rozpoložení bude právě Kril.

KURZY KRIL VS. KOLESO
Lukáš Kril (2,05) Patrik "Koleso" Pešava (2,05)

Kde sledovat livestream Koleso vs. Kril živě online? PPV stream

Jedinou cestou, jak se podívat na všechny utkání Clash of the Stars 2 živě na internetu je nákup pay-per-view (PPV) streamu za 8 eur. Je možné, že se sice na internetu objeví některé volně přístupné streamy, podobné pirátské sledování streamů však rozhodně nedoporučujeme.

Program Clash of the Stars 2 Datel vs. Freescoot

V tabulce níže najdete kompletní zápasy Clash of the Stars 2. Zajímavým duelem bude také souboj Grznár vs. Dynamic. I tady se před samotným zápasem hodně jiskřilo.

CLASH OF THE STARS
MMA -84 kg Marek „Datel“ Valášek vs. Jakub „Freescoot“ Smrek
MMA -100 kg Vojtěch „Sensey“ Prell vs. Miroslav „Fayne“ Loner
K-1 -52 kg Silvia Dellai vs. Nadia „Habibi“ Dridi
MMA -100 kg Filip Grznár vs. Adam „Dynamic“ Josef
MMA -80 kg Lukas „Lboy“ Nárovec vs. Jan „Geybn“ Havel
Pillow fight Patrik „Koleso“ Pešava vs. Lukáš Kril
MMA -open Karel Benda vs. Filip Roubíček
MMA -52 kg Barbora „Uhlířka“ Uhlířová remíza Angeli Mangombe
MMA -73 kg Ondřej „Kluk s Kamením“ Untermuller vs. Leoš „Rošťák Svobík“ Svoboda
MMA -93 kg Josef Kůrka vs. Michal „Psycho Michal“ Peštuka
MMA -95 kg Jiří Charizan vs. Radim Volák

Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 2: 6,1/10

  • Datum a místo: 25. 6. 2022, 18:00, Hala Královka, Praha
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy je možné vsadit si u Sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost