Will Smith rozdával facky na Oscarech, schytal to Chris Rock

Proč Will Smith vyskočil na Oscarech ze židle a dal facku Chrisu Rockovi, za kterou by se nestyděla ani Helena Růžičková ve filmech Slunce, seno? Čtěte dál a dozvíte se, co ho k tomu přimělo.

Will Smith si na pódiu Oscarů podal moderátora, bránil svoji ženu Foto: Profimedia.cz

Facka od Willa Smitha - Chris Rock podle něj překročil čáru

Předávání Oscarů se letos stalo virálním díky skandálu, o který se postaral Will Smith a moderátor Chris Rock. Ten si v jednom z výstupů utahoval z lidí v publiku a jeden z jeho vtípků byl na adresu manželky Willa Smitha. Přesněji si utahoval z jejího účesu, který je následkem onemocnění Jady Pinkett Smith. To bylo pro Willa příliš a vydal se na pódium. Chris Rock si za svůj výstup vysloužil pořádnou facku od hollywoodské hvězdy a ten ho nešetřil ani slovy.

Jada Pinkett Smith a alopecie - onemocnění manželky Willa Smitha

V roce 2018 vystoupila Jada Pinkett Smith na veřejnost se svou nemocí, které se říká alopecie. Jde o vypadávání vlasů a ochlupení, které trápí miliony lidí po celém světě. Za svou situaci Jada rozhodně nemůže a přestože onemocnění není bolestivé, působí velké šrámy na mysli. Vyrovnat se s tím, že člověk přijde o část nebo i všechny své vlasy, rozhodně není jednoduché.

Will a Jada Smithovi

  • celým jménem Willard Carroll Smith IIJada Pinkett Smith
  • manželé od roku 1997
  • mají spolu dvě děti
  • syn Jaden Christopher Syre Smith se narodil v roce 1998
  • dcera Willow Camille Reign Smith se narodila v roce 2001

Reakce Willa Smitha, když Chris Rock šlápnul vedle

Chris Rock je komik a podle toho se také chová na veřejnosti. Jeho vtípky neznají hranic a opírat se do nemocné ženy je podle široké veřejnosti i pod jeho úroveň. Když Will Smith uslyšel vtip o své ženě, nejdříve ho rozesmál. Vzápětí nato ale přišla jiná emoce. Tou byl vztek, protože Jady se vtip očividně dotkl a Will se jí, jako její manžel, potřeboval v takové situaci zastat.

Reakce veřejnosti na Oscarovou facku - přehnal to Will, nebo Chris?

Komentářů k tomu, co se na Oscarech letos odehrálo, jsou už statisíce. Celebrity, které s Willem a Jadou seděly v sále, jeho chování spíše odsuzují. Říkají, že násilí na pódium Oscarů nepatří. Také tvrdí, že Will sám sebe vidí jako ztělesnění lásky a dobra, ale v jeho reakci chybělo obojí.

Veřejnost, která celý skandál sledovala na svých obrazovkách v televizi a později na internetu, má ovšem většinou opačný názor. Podle komentářů na internetu, a dokonce i hlasování na různých webech, to přehnal Chris a Will se ve své reakci ještě držel. Obouvat se do nemocné ženy v záři reflektorů není fér. Will Smith je navíc sám dobrým komikem a vtipy na svou adresu bere s úsměvem. Tohle prostě bylo přes čáru.

Will Smith se při přebírání své ceny v děkovné řeči omluvil všem přítomným za scénu, kterou způsobil. Omluva ale nesměrovala k moderátorovi.

Chris Rock se z facky rychle otřásl

Ať už za skandál může kdokoliv, jedno se Chrisovi musí nechat. To, jak situaci na pódiu ustál, si zaslouží respekt. Ačkoliv měl nutkání Willa dál popichovat, odpustil si to a celou situaci ustál s grácií. Možná i kvůli tomu, že si uvědomil svoji chybu. Každopádně mohlo být všechno daleko horší, kdyby se Chris Rock nezachoval jako opravdový profesionál v tak kritické chvíli.

Video - facka na Oscarech, Will Smith uhodil Chrise Rocka

Zde se podívejte na video:

Jaký je váš názor na skandál letošních Oscarů? Podělte se s námi o své názory v komentářích!

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Třetí řada reality show Like House odstartovala 7. března

Like House 3 na TV Prima - soutěžící, díly online a zajímavosti

O čem je reality show👍 Like House👍? Kdo se zapojil do třetí řady? O jakou výhru soutěžící usilují a kde to vše sledovat? Veškeré informace...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...

Netflix program 2022 - nejlepší seriály a filmy

Nejlepší filmy a seriály na Netflixu – novinky a program

Co chystá Netflix na rok 2024? ⭐ Co nejlepšího jsme mohli sledovat v roce předchozím? Objevte nejen nové filmy, ale také pokračování...