Majáles Pardubice 2023: Program festivalu, za kolik koupíte lístky?

Populární festival Majáles Pardubice se 12. a 13. května dočká dalšího ročníku. U Koupaliště Cihelna se na třech pódiích vystřídá početná plejáda kapel a interpretů. Na koho se mohou fanoušci těšit a kolik stojí vstupenky? Vše se dozvíte v našem článku.

Majáles Pardubice Foto: Martin Veselý/ MAFRA/ Profimedia

Majáles Pardubice 2023 program: Dva dny zábavy na třech scénách

Pardubický majáles se uskuteční na třech pódiích. Kromě hlavních BARTH a ENTERIA stage, kde se bude program po hodině střídat, můžou návštěvníci "zapařit" také v párty stanu s názvem TRINITY CLUB STAGE. Tam bude probíhat takzvaná IBIZA EVOLUTION.

Podle pořadatelů bude letošní ročník rekordní, jelikož vystoupí celkem 28 kapel a 22 DJs.

Majáles Pardubice 2023 Leoš Mareš, Chinaski nebo David Koller

Kdo tedy na festivalu Majáles Pardubice zahraje? Těšit se můžete například na kapely Chinaski, Mirai, Wohnout, Vypsaná fiXa, UDG, Sto zvířat, Lunetic a mnoho dalších. Ze sólových interpretů se pak v Pardubicích představí třeba Leoš Mareš, David Koller, Anna K, Xindl X, Pokáč nebo Marpo.

Konkrétní line-up obou festivalových dnů bude podle organizátorů zveřejněn v následujících dnech a my vám ho v našem článku samozřejmě poskytneme. V tuto chvíli nabízíme v následujících tabulkách kompletní seznam účinkujících.

MAJÁLES PARDUBICE 2023: BARTH A ENTERIA STAGE
Chinaski
Marpo & Troublegang
Mirai
Leoš Mareš (DJ show)
Fast Food Orchestra
Lunetic
Pekař
B1NARY
Vypsaná fiXa
Xindl X
Kevin
Ready Kirken
David Koller
Anna K
UDG
Plující
Pokáč
Vojtaano
Monates
Labe
Skyline
Sto zvířat
Raego
Elektrick Mann
Libor Pavlata & Band
Light & Love
Byt číslo 4
Wohnout
MAJÁLES PARDUBICE 2023: IBIZA EVOLUTION STAGE
Michal Pesina
Tokátko
Enrico
Chris Sadler
Michael Burian
Džejár
Matamar
NFIX & CANDICE
Kanďa
Bocian
Franta Babka
Victor Tellagio
Brian
Angry Beats
Denis Weisz
Tigi
Richard Reynolds
Mairee

Majáles Pardubice 2023 vstupenky: Kolik stojí lístky na festival?

Vstupenky na pardubický majáles můžete koupit online na NFCtron. Celofestivalový lístek pro jednu osobu zde vyjde do 30. dubna na 850 korun. Poté vstupenka podraží na 960 korun. Jestliže chcete mít přístup do VIP zóny a do chill out VIP zóny, kde budete mít k dispozici samostatný bar, samostatný stánek s občerstvením a WC, kupte si celofestivalovou vstupenku - VIP. Její cena činí 2 100 korun.

Tištěné vstupenky se prodávají na předprodejních místech. Lístek na oba dny zde stojí do 30. dubna 799 korun, poté 899 korun.

Vstupenky na majáles si můžete pochopitelně koupit také přímo na místě. Lístek na pátek bude stát 850 korun, na sobotu rovněž 850 korun a na celý festival potom 1 250 korun.

Majáles Pardubice 2023 Afterparty v Trinity Clubu

Oba festivalové dny budou zakončeny afterparty v Trinity Clubu v centru Pardubic s klubovými djs. Návštěvníci Majálesu Pardubice budou mít samozřejmě výhodnější vstup. Konkrétně zaplatí pouze 70 korun. Běžný vstup do klubu pak bude stát 150 korun.

Divoká party bude mimo jiné zahrnovat hudbu na přání a Go-go tanečnice.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Depeche Mode a Memento Mori Tour

Depeche Mode: koncert v Praze 2023 – Memento Mori Tour

Koncem července se Praha konečně dočká koncertu hudební legendy Depeche Mode. Skupina vystoupí v rámci Memento Mori Tour, se kterou...

MFF Karlovy Vary

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary: Hosté, vstupenky a program

Pomalu ale jistě se opět blíží slavný Mezinárodní filmový festival (MFF) Karlovy Vary.✔️ Letošní 57. ročník se uskuteční od 30. června do...

Viktor Sheen

Viktor Sheen: Příběhy a sny a ROADTRIP ke slávě

Viktor Sheen je jednou z předních hvězd české rapové scény. Jak se vyvíjela jeho kariéra, než se stal známým rapperem, který se chystá...