Jiří Krampol zažívá velké zklamání, jeho dokument nechce žádná televize

Legendární český herec Jiří Krampol zažívá velké zklamání. Dokumentární film o jeho životě totiž nechce vysílat žádná tuzemská televize, a to včetně Primy, která paradoxně i v současné době přináší divákům zábavný pořad Nikdo není dokonalý, který moderoval právě Jiří Krampol.

Jiří Krampol Foto: Profimedia

Prima se bojí, že by Krampola diváci nepřijali

Život je sranda, tak se jmenuje životopisný dokument Jiřího Krampola, který si populární herec nadělil ke svým blížícím se 85. narozeninám. Až taková legrace už ovšem není skutečnost, že Krampolův snímek nechce žádná tuzemská televize zařadit do svého vysílání.

Smůla provází nový Krampolův film již od premiéry, při které na konci loňského roku herec nepříjemně prochladl. Nyní zažívá zklamání z nezájmu o svou osobu. "Štve mě, že s naším dokumentem o mém životě nic nevychází. Každý naslibuje jen hory doly a výsledek je nula. Podle mě je to dobré, lidé na premiéře tleskali pět minut vestoje. Ale televize to nezajímá. Nově se to nehodí a Prima, a to je absurdní, to nemůže vysílat, protože neví, jestli by mě její diváci přijali. A to jsem každý den pět hodin v jejich vysílání s pořadem Nikdo není dokonalý," podivuje se Krampol.

Nejen snímky s Jiřím Krampolem, ale spoustu dalších filmů a seriálů můžete vidět na platformě Voyo.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

NEJZNÁMĚJŠÍ FILMY A SERIÁLY S JIŘÍM KRAMPOLEM
FILM/SERIÁL REŽISÉR ROK VZNIKU
Pasťák Hynek Bočan 1968
Ženy v ofsajdu Bořivoj Zeman 1971
Tři chlapy na cestách Oldřich Lipský 1973
Jak se točí rozmarýny Věra Plívová- Šimková 1977
Pumpaři od zlaté podkovy Otakar Fuka 1978
V týlu nepřítele Igor Gostev 1981
Noční jezdci Martin Hollý ml. 1981
Malý pitaval z velkého města Jaroslav Dudek 1982
Synové a dcery Jakuba skláře Jaroslav Dudek 1985
Smrt krásných srnců Karel Kachyňa 1986
Nahota na prodej Vít Olmer 1993
2Bobule Vlad Lanné 2009
Bastardi 2 Jan Lengyel 2011
Bastardi 3 Tomáš Magnusek 2012
Bastardi: Reparát Tomáš Magnusek 2023

Bohatý prý není, lidé žijí v omylu

Jiří Krampol také zdůrazňuje, že ačkoliv si lidé myslí, že se těší velkému bohatsví, opak je pravdou. "Jak jsem na Primě pořád, tak si lidé musí myslet, že jsem v těžkém balíku. Ale za nic z toho nemám ani korunu, na reprízné se nehraje," komentuje svoji finanční situaci.

Kanály Prima a Prima Star aktuálně vysílají celkem šest archivních epizod pořadu Nikdo není dokonalý, jenž moderuje Jiří Krampol, přesto ale vedení této televize odmítá odvysílat nový Krampolův dokument z důvodu obav z malé sledovanosti.

Zábavný pořad Nikdo není dokonalý se vysílal v letech 1997-2005. Na krátkou dobu se pak tato show vrátila v roce 2010. Diváci v ní mohli vidět známé osobnosti z řad herců a zpěváků, které vyprávěli humorné historky. Hlavním bodem pořadu však byla pouliční anketa, při které byli občané dotazováni na záludné i jednoduché otázky.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová slaví 92. narozeniny a stále baví diváky všech generací

Legendární česká herečka Jiřina Bohdalová slaví neuvěřitelné 92. narozeniny. Na konci loňského roku sice nezažívala snadné období, jelikož...

MFF Karlovy Vary

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary: Hosté, vstupenky a program

Pomalu ale jistě se opět blíží slavný Mezinárodní filmový festival (MFF) Karlovy Vary.✔️ Letošní 57. ročník se uskuteční od 30. června do...

Josef Laufer

Herec Josef Laufer je stále v umělém spánku. Jaký je jeho aktuální stav?

Herec, zpěvák, scenárista a režisér Josef Laufer je už třetím rokem v umělém spánku a jeho kolegové jsou zdrceni. Jaká jsou umělcova...