MS v hokeji 2022: Kde sledovat živé přenosy online? Livestreamy

Národní sportovní svátek právě začíná – Mistrovství světa v hokeji 2022, které se letos konají 13. až 29 května ve Finsku. Podle Českého národního panelu považuje hokej za národní sport až 60 % našinců. Nejbližší 2 týdny proto budeme nalepeni na obrazovkách televizorů, počítačů, tabletů i mobilů. Chcete mít přístup k živým přenosům zápasů našeho nároďáku vždy a všude? Sledujte MS v hokeji online! V tomto článku vám vysvětlíme, jak je to možné z jakéhokoli zařízení a navíc zdarma!

Česká hokejová reprezentace Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Hodnocení MS v hokeji 2022: 9,6/10

  • Datum začátku: 13. května 2022
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy MS v hokeji si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Kde sledovat MS v hokeji 2022 živě na internetu zdarma? Online přenosy

Česko se na šampionátu nachází ve skupině B, což znamená, že všechny zápasy základní skupiny odehraje v Tampere, buď v 15:20, nebo v 19:20. (Kompletní program najdete zde.) Pokud chcete fandit už odpoledne, „na tajňáka“ v práci, případně budete sledovat večerní zápasy reprezentace, ale nemáte přístup k televizi, absolutně nejjednodušší je pustit si živý přenos na stránkách sázkových kanceláří.

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tento způsob má hned několik výhod: stačí se zaregistrovat, pohodlně a z pohodlí domova, je to zdarma a v rámci registrace navíc dostanete bonus, za který si můžete zkusit vsadit.

Tyto sázkovky nabízejí dlouhodobě nejstabilnější přenosy a nejlepší služby:

  • Fortuna TV
  • Tipsport TV

Jelikož se jedná o sázkové kanceláře, v obou případech je výhodou, že můžete průběžně sledovat sázkové kurzy, které se během zápasu mění a vsadit si podle formy týmu v zápase. Fanoušci ledního hokeje jistě ocení možnost sledovat přenosy dalších soutěží jako například NHL, kde aktuálně probíhá play-off.

MS v hokeji 2022 Finsko: Základní informace
Datum konání: 13 – 29. května 2022
Místo konání: Helsinky a Tampere, Finsko
Pořadí: 86. ročník
Počet účastníků: 16
Počet skupin: 2 skupiny po 8 týmech
Počet plánovaných zápasů: 64

Sledujte živě přenosy MS v hokeji 2022 online a zdarma - Jak to funguje?

Ani Tipsport, ani Fortuna nemají aktuálně stanoven žádný měsíční nebo roční poplatek za sledování vysílání. Stačí splnit pár základních podmínek – je to jednoduché.

Podmínky sledování MS v hokeji 2022 na Fortuna TV:

Podmínky sledování MS v hokeji 2022 na Tipsport TV:

Podmínka kladného zůstatku na účtu, případně vsazeného tiketu přitom není žádnou komplikací, neboť každý nový hráč získá vstupní bonus už jen za registraci, případně v budoucnu i za první vklad.

Fortuna dává za online registraci 300 Kč a bonus 200 % na počáteční vklad. Tipsport vás za registraci odmění připsáním 500 Kč a případný vklad zdvojnásobí až do výše 50 000 Kč.

Založte si účet na Tipsportu Foto: Tipsport

Jak sledovat MS v hokeji 2022 na mobilu?

Na Fortuna TV i Tipsport TV můžeš sledovat živé přenosy na mobilu, tabletu i na PC. A případně i na televizi – stačí, když máš smart TV. Stačí, když se přihlásíš do svého účtu ve Fortuně či v Tipsportu, spustíš online přenos (například na laptopu) a poté obraz i se zvukem nasdílíš na smart TV.

Skupina A (Helsinky): Kanada (1), Německo (5), Švýcarsko (8), Slovensko (9), Dánsko (12), Kazachstán (13), Francie (15), Itálie (17)*
Skupina B (Tampere): Finsko (2), USA (4), Česko (6), Švédsko (7), Lotyšsko (10), Norsko (11), Velká Británie (16), Rakousko (18)*
Zajímavosti: Reprezentace Ruska a Běloruska byly kvůli invazi na Ukrajinu ze šampionátu vyloučeny.
Rusko a Bělorusko nahradí reprezentace Francie a Rakouska.
ČR/ČSSR má z Mistrovství světa v ledním hokeji dohromady 46 medailí, čímž se řadí na celkové 2. místo. Prvenství si drží Kanada, která vede o jednu medaili, s celkovým počtem 47.

*Čísla v závorkách představují pořadí národních týmů v žebříčku Mezinárodní federace ledního hokeje.

Mistrovství světa v hokeji 2022 přímé přenosy v TV na ČT SPORT

Přímé přenosy na MS v hokeji 2022 je možné sledovat i v televizi ČT SPORT. Zápasy českého týmu můžete vidět vždy na vašich televizních obrazovkách. Kompletně všechna utkání budou pak k dispozici ve streamu na webu ČT Sport.

Mistrovství světa v hokeji 2022 video

Mezinárodní federace ledního hokeje zveřejnila krátký medailonek české reprezentace, která na MS v hokeji 2021 obsadila 7. místo:

1️⃣ Jak sledovat živě MS v hokeji online i v TV?

Hokejové přenosy live lze sledovat jak online na internetu, tak živě v televizi. Pro kompletní informace se podívejte na tento článek.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tenisové zápasy přitahují velkou pozornost po celém světě

Kde sledovat tenis živě zdarma online? Informace a návod

Přímé přenosy tenisových zápasů, to je obrovská porce adrenalinu a napětí. Veškeré informace, jak můžete sledovat tenis živě, přinášíme v...