Trendy pro léto 2023

Víte, co pofrčí toto léto? Prozradíme, jaké jsou aktuální trendy pro letní sezónu 2023 a kde se můžete inspirovat.

Letní trendy 2023: Módní trendy, kosmetika, slevové kupóny, slevové kódy Foto: Freepik

Módní trendy pro léto 2023

Prosluněné dny přímo vybízejí k experimentování se střihy, materiály a vzory. Kdy také jindy vynést minimum vrstev oblečení a více se odhalit než v létě.

Módním molům tento rok kralovaly rafinované detaily inspirované přírodou, háčkované oblečení a průhledné šaty. Do módy se opět vracejí jednodílné plavky. Tentokrát však jednoduché střihy vystřídají odvážné výstřihy a krajka. Bikini s vysokým pasem a zdobenými podprsenkami doplní klasický plavkový styl.

S rostoucí teplotou venku se doporučuje nosit oblečení z přírodní bavlny, protože nejlépe saje. V případě, že se ale musíte zúčastnit nějaké společenské události, jsou vhodné např. rozevláté hedvábné šaty, které jsou velmi vzdušné. Oversize kousky jsou populárním trendem i pro letošní rok.

Vhodná kabelka je naprostý must-have. Vybírat můžete od háčkovaných, slaměných, velkých plážových tašek, elegantních kožených po lesklé s korálky či mušlemi. Letos je zkrátka povoleno vše, a to i v barvách. S kabelkami jasné barvy v čele s růžovou i v klasických neutrálních barvách neuděláte chybu. Na kabelky, peněženky, módní doplňky a oblečení se vám bude hodit Wuch slevový kód.

Kosmetické trendy pro léto 2023

O opalovací kosmetiku je každoročně velký zájem a nyní se prodeje vrátily na úroveň před covidem. Značný vliv na to má i všudypřítomná osvěta o nutnosti se chránit před sluníčkem. Myslete na to, že UV paprsky pronikají i skrze mraky, a tak ochranný faktor 30 je minimální nutností.

Pleťová a vlasová kosmetika je v parných dnech nezbytností, protože pleť i vlasy dostávají pořádně zabrat. Široký sortiment produktů si můžete v klidu projít online a pořídit v internetové parfumerii za rozumnou cenu, a navíc jako bonus budete mít na Notino doprava zdarma.

Kosmetickou taštičku můžete na léto vybavit hydratačním krémem, tvářenkou, micelární vodou a ochranným balzámem na rty. Určitě nebude od věci si pořídit i vlasovou kúru.

Místo, kde ušetříte: Vašekupony.cz

Pokud byste chtěli vybrané kousky pořídit za velmi výhodné ceny, navštivte portál Vašekupony.cz, kde naleznete nepřeberné množství slevových kupónu a kódů. A jestli ještě váháte, čím si letos oživit šatník, popřípadě někomu udělat radost a nezruinovat rodinný rozpočet, projděte si na portále jednotlivé obchody a jejich slevové nabídky.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost