Inspirace na jaro: tenisky na platformě

Najít pár bot, který vám bude poskytovat pocit pohodlí po celý den, je obtížný úkol. Objevte tenisky na platformě, které můžete spatřit na ulici poslední dobou poměrně často díky své všestrannosti.

Inspirace na jaro jsou tenisky na platformě Foto: Shutterstock

Dámské tenisky na platformě nabízí vysokou podrážku, což znamená, že budou vaše nožky vypadat ještě delší a štíhlejší, aniž byste musela ubrat na pohodlí. Dámám nižšího vzrůstu přidá pár centimetrů na výšce a lodičky tak s klidnou hlavou můžete nechat doma. Rozmanitý výběr od klasických bílých tenisek po extravagantnější kousky umožňuje i těm náročnějším vybrat si to pravé. Dopřejte svým nožkám celodenní hýčkání díky pohodlné obuvi.

Pohodlí na každém kroku s Rieker

Tenisky na platformě osvěží váš celkový look a snadno je unosíte k džínám či šortkám. Pokud vyrážíte na událost formálnějšího rázu, k teniskám oblečte šaty, sukni či blůzku. Před pořízením tenisek zvažte, která barva vám přináší radost a co pro vás bude snadno kombinovatelné se zbytkem šatníku. Pro načerpání inspirace se podívejte na Rieker-eshop.cz a užijte si velký výběr obuvi.

Bílé tenisky na platformě díky jemnému odstínu sluší všem a jejich pořízením chybu rozhodně neuděláte. Díky univerzálnímu barevnému provedení nemusíte dlouze přemýšlet, s čím své botky sladit a tak máte téměř volnou ruku s výběrem ostatních svršků. Pravdou je, že se nehodí do deštivého počasí, ale během slunečných dní vás oslní zářivě bílou barvou. Některé modely tenisek jsou navíc doplněny o elegantní zip či jiné designové prvky. Pokud se nebojíte trochu experimentovat, pak oceníte tenisky se vzorem, které přilákají pozornost okolí.

Vsadíte na černou barvu?

Pokud přece jen usoudíte, že bílé tenisky nejsou nic pro vás, pravděpodobně vaše volba padne na černé tenisky na platformě. Výhodou bot v této elegantní barvě je jejich maximální všestrannost a snadná údržba. Tmavě černé provedení odpuzuje skvrny a hodí se do jakéhokoliv počasí. Unikátní provedení těchto bot vás zaujme na první pohled a po prvním obutí vás zahrnou nezapomenutelnými pocity pohodlí po celý den. To musíte zkusit!

Vsadíte na černé boty? Foto: Shutterstock

Bez ohledu na to, zda hledáte boty pro každodenní nošení nebo pro výjimečné příležitosti, tenisky na platformě jsou vynikající volbou, která se vám bude skvěle nosit. Pokud hledáte spojení stylu, pohodlí a praktičnosti zároveň, neváhejte vyzkoušet Rieker.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost