Horoskop na únor 2023: Čeká nás měsíc plný pohody i nových výzev

Horoskop Foto: Pixabay

Leden byl ve znamení spousty nových předsevzetí. Někteří s nimi skutečně začali a další je znechuceně odkládají, ostatně jako každý rok. Možná vás trápí, že jste ještě pořád nezačali pravidelně cvičit, že se nedokážete vzdát čokolády nebo sklenky vína přes spaním, ale nezoufejte, každé předsevzetí má svůj čas, a jestliže nemáte energii se do jeho plnění pustit, může to být jen nesprávným postavením hvězd.

Navíc letošní začátek roku nebyl právě klidný, dokončujeme věci, které jsme započali v roce předchozím, a tak místo abychom si oddychli, jedem pořád na plný plyn. To se ale v únoru změní, už začátkem měsíce naskočíme na vlnu klidu a budeme mít konečně chvilku rozjímat nad tím, co je skutečně třeba v tomto roce zvládnout.

Horoskop na únor 2023 – Co čeká v únoru jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Hned začátkem února si vlivem úplňku začneme řešit věci, které nás trápí jak v pracovním, tak osobním životě. Na plnění předsevzetí dojde až koncem měsíce, kdy zavládne novoluní, které nám v našem boji s našimi neřestmi pomůže. Obecně to bude pravý čas započít duševní rozvoj a kromě zlozvyků vyřešit i další dlouhodobé problémy.

Horoskop únor 2023 ♒ VODNÁŘ

Konečně jste sklidili roky plné práce a teď už bude jenom líp. Začátkem února v sobě začnete řešit nespecifikovaný vztah s osobou mužského pohlaví. Budete mít potřebu to v sobě nějak uzavřít. V půlce měsíce na vás bude působit Merkur, a tou dobou vás zaměstná spousta administrativní práce a některé z vás čeká služební cesta. Koncem února vás ocení v práci a vy budete mít konečně pocit zadostiučinění, který vás bude motivovat k dalším výkonům. Nebojte se mezi kolegy projevit svůj názor, i kdyby s ním nesouhlasili, budou ho plně respektovat.

Po celý únor budete plni elánu a motivace do nových výzev a úkolů, využijte toho k plnění svých tužeb. Je pravý čas na to rozhodit sítě a poohlédnout se po novém protějšku nebo u vodnářů s fungujícími vztahy udělat další krok v partnerském životě.

Horoskop únor 2023 ♓ RYBY

Začátkem měsíce vás úplněk přiměje k činům a vy si vyřešíte na pracovišti něco, co vás už nějakou dobu trápí. Budete možná uvažovat nad změnou zaměstnání, ale nedělejte ukvapené závěry a nechte si raději všechno v klidu projít hlavou alespoň do konce měsíce, kdy nastává novoluní a vy tou dobou budete v natolik dobré duševní kondici, že najednou budete vědět co a jak.

Postavení planet v únoru rozhodně hraje ve váš prospěch, vaše charisma je mnohem intenzivnější než jindy, využijte toho a vyřešte si s kolegy, příbuznými či partnery věci, ke kterým se odhodláváte už nějakou dobu. V únoru bude také ideální čas pro zahájení rekonstrukce, zařídit si nový obývací pokoj nebo třeba koupi zdánlivě obyčejného křesla.

RYBY Foto: Pixabay

Horoskop únor 2023 ♈ BERAN

V únoru si uděláte jasno v oblasti všech stávajících vztahů. V podstatě půjde o takovou inventuru, kdy někdo z vašeho života odejde a někdo do něj zase vstoupí. Nové začátky vás čekají až v březnu a dubnu, kdy nastane novoluní v Beranu a vy budete ve svém životě nastolovat nové pořádky. Ujasněte si během února, kam chcete, aby váš život směřoval a čeho chcete v nejbližší budoucnosti dosáhnout, abyste se měli v dalších měsících od čeho odrazit. Už koncem února ale bude vhodná chvíle na cestování nebo vzdělávání.

V oblasti vztahů také potřebujete přijít na to, kam se posunout. Dost možná si začnete pohrávat s myšlenkou na potomka nebo jiný zásadní krok v partnerském životě.

Horoskop únor 2023 ♉ BÝK

Váš rok bude ve znamení změn v rodině a domácnosti. Už začátkem února zapůsobí úplněk a věci se dají do pohybu, možná se vám chce osamostatnit potomek nebo naopak se k vám nastěhuje již dospělé dítě nebo jeden z vašich rodičů, zkrátka někdo, kdo bude potřebovat vaši pomoc.

Koncem února, kdy nastává novoluní, byste měli být otevření všem možnostem a neodmítat nová setkání, která vám můžou do života vnést něco užitečného. Stejně tak byste ale měli pečovat i o vztahy stávající, obzvlášť si hýčkejte své přátelé, protože nikdy nevíte, kdy vám vytrhnou trn z paty.

Pokud jde o finance, daří se vám skvěle a v únoru bude perfektní čas na to svou finanční pozici ještě upevnit, ale zároveň bude také prostor na trochu utrácení či investování.

Horoskop únor 2023 ♊ BLÍŽENCI

Už v minulém roce jste si toho na bedra nechali naložit až až a teď balancujete, jak nejlíp umíte. Ale navzdory překotným začátkům vám to jde skvěle. Zdá se, že vaše rozhodnutí přibrat si novou aktivitu nebo víc práce nese svoje ovoce – buď formou financí, relaxu nebo skvělého pocitu z nově nabytých dovedností. Takže, milí blíženci, jen tak dál. Protože už jste si na svou momentální, novou roli zvykli, v únoru už si to všechno definitivně takzvaně sedne a tak vám tento měsíc přinese více vnitřního klidu a pohody.

U zadaných blíženců zůstane vše při starém, akorát při všem tom zápřahu svého partnera ještě více oceníte. Nezadaní blíženci, soustřeďte se především na svůj rozvoj, až potkáte v průběhu roku nový zajímavý potenciální protějšek, budete mu mít rozhodně co nabídnout a zcela ho okouzlíte.

Horoskop únor 2023 ♋ RAK

V únoru se konečně začnou řešit staré finanční záležitosti, spojené s někým z vašich blízkých, které vás už dlouho trápí. Buďte opatrní na vážná finanční rozhodnutí a dejte přednost rozumu před emocemi.

Někteří z vás zatouží po cestování nebo nových vědomostech a dovednostech. Velké změny do vašeho života vnese Mars, který vás dovede k důležitým rozhodnutím stran práce nebo k ukončení nějakého projektu.

Únor byste měli využít k sebepoznávání, k bilanci a úvahám o tom, co vlastně od života chcete. Nebojte se být k sobě upřímní a dělat změny, které jsou třeba k tomu, abyste byli šťastní. Věnujte také náležitou pozornost snaze naučit se lidem ve vašem okolí říkat ne, obzvlášť těm nejbližším – můžete tak předejít mnoha problémům, které mají velký vliv na vaši duševní kondici.

Horoskop únor 2023 ♌ LEV

Dokončujete něco jako duševní obrození, se kterým jste začali už v minulém roce. Začátkem února do vašich snah zasáhne Černá luna a přiměje vás řešit dávno zapomenuté problémy s rodiči nebo partnerem.

Kromě toho bude pro vás velkým tématem práce a kreativní vyžití, které vám teď tolik schází a zároveň na ně nemáte energii. To se však po úplňku změní a všechno k vám přijde samo. Koncem února budete mít v mnoha věcech větší jasno a dost možná se pustíte do nového projektu. Velké změny vás čekají v osobním životě, v němž únor slibuje jen samé dobré věci.

V práci si naordinujte klid, protože teď má pro vás psychická pohoda mnohem větší cenu. Začněte si více vybírat, čemu jste ochotní věnovat čas a sem tam někomu řeknete zkrátka „ne“. Snažte se ale zlepšit vztahy na pracovišti, i přes neshody sami usoudíte, že se trocha iniciativy vyplatí.

LEV Foto: Pixabay

Horoskop únor 2023 ♍ PANNA

Měli jste velmi hektický konec roku a byli jste nuceni překonat nejeden hrbol na cestě a ještě teď to ve vás rezonuje.

Úplněk vám pomůže udělat si pořádek ve svých pocitech. Začněte konečně naslouchat svému srdci. S rozhodnutími v oblasti vztahů ale nespěchejte a dejte si čas nahlédnout do své duše, abyste si byli svými dalšími kroky jisti. Pokud se přestanete bát, únor pro vás bude znamenat nový začátek především v oblasti osobních vztahů: ať už to bude znamenat nové uspořádání ve vztazích stávajících nebo vztahy úplně nové.

Pokud jde o zaměstnání a finance, máte je v malíku, přesto byste se neměli bát vrhnout do nových aktivit nebo projektů, abyste se posunuli dál – v únoru je na to ten pravý čas, a navíc tak zaměstnáte věčně pracující mozek. Na problémy dokonale zapomenete třeba při nějaké bojovém umění nebo při nějaké kreativní činnosti.

Horoskop únor 2023 ♎ VÁHY

Letošek pro vás bude ve znamení filtrování osob ve vašem životě. Jste velmi přátelští a ve svém okolí máte spoustu lidí, začnete ale pociťovat touhu vytřídit ty, u nichž si nejste jistí, zda to s vámi myslí dobře.

Zároveň byste se neměli během této inventury uzavírat před novými lidmi, kteří vám mohou vstoupit do života třeba v zaměstnání. Podobně budete smýšlet i o partnerském vztahu a dělat si pomyslný seznam pro a proti, pokud však vyhraje sloupeček s výhodami, váš vztah k partnerovi to jen upevní.

Někteří z vás odcestují do zahraničí, obecně ale budou mít váhy chuť se vzdělávat a naučit se novým dovednostem. Neváhejte tedy a začněte uvažovat o nějakém kurzu nebo rekvalifikaci, teď jste na to správně naladěni a budete z tohoto rozhodnutí v budoucnu těžit.

Horoskop únor 2023 ♏ ŠTÍR

Minulý rok byl pro vás doslova šílený, ti štíři, co naslouchali svému srdci a nebáli se dělat kroky do neznáma, si užili spousty změn a ještě začátkem roku se učili jejich následky kloubit dohromady.

Únor pro štíry bude ve znamení bilancování a uklízení toho, co si „nadrobili“ v roce minulém. I přes smršť změn máte pořád spoustu plánů, únor považujte za odrazový můstek a popřemýšlejte o tom, co v dalších měsících zrealizujete. Uvažujete, do jakého nového projektu se vrhnout, vsaďte na něco, co vás bude zaručeně bavit, zasloužíte si to. Zaměřte se také na budování silné finanční základny, na níž pak budete stavět celý rok.

Pokud jde o vztahy, pro vás, zadaní štíři, je ideální čas po náročném roce hodnotit a možná i přehodnocovat. Vy nezadaní, jste plni elánu a potřebujete upustit páru, ideální čas poznat nové lidi, vyrazte do světa nebo zkuste nějakou online seznamku.

Horoskop únor 2023 ♐ STŘELEC

Jste tvor, co chvíli neposedí, a podle toho vypadal i váš předchozí rok, z něhož budete těžit už po celý život. V roce 2022 jste udělali spoustu životních kroků, na něž je obvykle zapotřebí odvaha, ale pro vás to byly zcela přirozené volby, protože vy si zkrátka jdete za tím, co chcete.

Dopřejte si v únoru konečně nějaký relax, vyrazte s drahou polovičkou na hezký víkend, vyrazte si na kole nebo na túru a nebojte se pustit nějakou tu korunu za trochu romantiky. V práci se snažte vidět to pozitivní a pokuste se zlepšit komunikaci s lidmi, uvidíte, že se vám to vyplatí.

Ve všech oblastech života máte občas tendenci přehlížet to dobré, věnujte únor tomu, abyste si připomněli, co se vám nejen v předchozím roce povedlo a za co jste vděční. Tento rok je také pro vás pravá chvíle dělat změny v pracovním životě, první kroky byste si ale měli nechat na druhou polovinu roku, už teď však můžete uvažovat, kam povedou.

Horoskop únor 2023 ♑ KOZOROH

Začátkem roku se u vás snoubí vztahy s financemi a vy budete řešit záležitost s partnerem nebo s někým z rodiny týkající se peněz. Může jít o hypotéku nebo nesplacenou půjčku. Budete se v tomto ohledu potýkat s těžkostmi, zároveň vás ale celá situace začne posouvat k novým začátkům.

Koncem února zatoužíte po tom sbalit se a někam vypadnout. Možná si nemůžete dovolit dovolenou, dopřejte si však aspoň víkend někde mimo své problémy a povinnosti.

Koncem února vás můžou přepadnout nečekané zdravotní komplikace, které však budou jen dočasné. Mars vnese do vašeho života chuť k novým projektům a přivede vás na nové nápady, které vás budou motivovat k překonání všech překážek. Pokud ale můžete, pracujte v únoru v poklidu domova nebo své kanceláře a soustřeďte se na ty části vaší práce, které můžete plnit bez cizí pomoci.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Seznamovací aplikace Tinder

Nejlepší české seznamky - srovnání online seznamek: Jak se seznámit?

Dříve se četly seznamovací inzeráty a navštěvovaly seznamovací akce pro nezadané. Dnes jde najít lásku online. Jaké jsou nejlepší seznamky?

Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo svůj protějšek poznal v aplikaci Tinder

Tinder aplikace - recenze a zkušenosti s online seznamkou

Podle výzkumů až 45 % lidí hledá vztah přes seznamovací aplikace na internetu. Tinder je v tomto jedničkou na trhu. Vše o aplikaci Tinder...

Agoda

15 nejlepších cestovních aplikací: objevte užitečné travel appky

S nepřeberným množstvím cestovních aplikací všeho druhu už se dneska neztratí ani největší zabloudilec. Co je ve světě cestovních apek...