Horoskop květen 2023: Co nám přinese měsíc lásky?

Květen je měsícem lásky, a ne nadarmo ho pravidelně zahajujeme polibkem pod rozkvetlou třešní. Přečtěte si, co vás v květnu čeká nejen v milostných vztazích?

Horoskop květen 2023 Foto: Freepik

Horoskop na květen 2023 – Co čeká v květnu jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ne nadarmo považujeme květen za měsíc lásky. Začíná totiž období, které je nakloněné novým známostem a osvěžení těch stávajících. Jestliže se tedy dlouhodobě potýkáte s krizí v milostných vztazích, určitě byste měli přestat zoufat, protože teď konečně přijde ta pravá chvíle na pozitivní změny.

Někteří z nás budou konat změny, i co se týče zaměstnání, ti, co jsou spokojení tam, kde jsou, budou utužovat vztahy i na pracovišti, z čehož pak budou těžit po zbytek roku. S hezkým počasím přichází i skvělá nálada, a tak je správný čas na nepříjemné rozhovory, které jste dlouho odkládali, a dořešení problémů, které nad vámi už nějakou dobu visí.

Horoskop květen 2023 ♒ VODNÁŘ

Vodnáři budou mít v měsíci květnu krizi v práci. S teplým počasím vás to potáhne ven a za přáteli a práce vám bude připadat jako nutné zlo. Budete chtít rozvíjet svoje zájmy a dát prostor své kreativitě, ale pozor, snažte se věnovat svým povinnostem alespoň minimální pozornost, abyste si nezadělali na zbytečný problém.

I ve vztazích budete muset projevit značnou trpělivost, obzvlášť pak v těch milostných. Partner bude mít potřebu vám radit a promlouvat do duše a vás to bude dráždit. Snažte se však situaci ustát bez zbytečných hádek a uvědomte si, že to s vámi myslí dobře.

Koncem měsíce se začne vše ve vašem životě uklidňovat a vy zase budete ve své kůži. Stabilizujete se i po finanční stránce.

Tip: Když se necítíte dobře, měli byste být na sebe hodní a dopřát si trochu relaxu. Ideální je upnout své myšlenky na nadcházející dovolenou a začít vybírat, kam se letos vydáte.

Horoskop květen 2023 ♓ RYBY

Pro citlivé Ryby je květen měsícem utužování už tak dobrých osobních vztahů a šíření lásky a přátelství. Více než kdy dřív vás budou vaši přátelé vyhledávat a budou vás žádat o radu a vy jim velmi rádi vyhovíte. Stejně tak ochotně poradíte i partnerovi, který bude řešit složité vztahy v práci.

Díky vaší empatii se vám bude dařit i na poli pracovním. Vaši pozitivní energii vycítí vaši kolegové a půjdou vám díky tomu na ruku. Pokud už dlouho odkládáte řešení nějakého palčivého problému nebo pracovního sporu, teď je ta správná chvíle začít ho řešit.

S partnerem budete mít měsíc plný klidu a lásky. Ocení váš vhled do lidí a vaši schopnost řešit problémy mírumilovně.

Tip: Svou nezaměnitelnou auru byste měli využít i v utužování vztahů v rodině. Pozvěte mladší členy rodiny třeba na festival, ty starší pak vezměte na večeři.

Ryby Foto: Freepik

Horoskop květen 2023 ♈ BERAN

Berani budou v květnu plní energie a připraveni na nové pracovní výzvy. Cokoli jste si v profesním životě pro rok 2023 předsevzali, měsíc květen je ideální na to zahájit všechny potřebné snahy.

Elán vás neopustí, ani pokud jde o vztahy. Obzvlášť nezadaní berani budou mít vyloženě svůj měsíc a budou se seznamovat jak na běžícím páse. Někteří možná zjistí, že na obzoru je nový kolega (či kolegyně), na něhož svým zápalem pro práci udělali dojem.

Dařit se vám, milí Berani, bude i po finanční stránce, nejen že si svou aktivitou přímo říkáte o povýšení, ale sklízet plody budete i z předchozích zakázek či vedlejších pracovních aktivit.

Tip: Vy jste vyloženě naladění na seznamování. Jestliže máte pocit, že ve vašem okolí není nikdo, kdo by stál za to, můžete svou nově nabytou energii využít na nějaké šikovné seznamce.

Horoskop květen 2023 ♉ BÝK

Pro zadané Býky bude květen měsícem posilování jejich vztahu. Do vaší lásky dáte úplně všechno a dáte partnerovi jasně najevo, že je pro vás na prvním místě. Nezadaní Býci budou vyzařovat zcela speciální auru, která k nim přiláká spoustu zajímavých lidí a nových potenciálních partnerů.

Měli byste využít skvělé nálady, která vás bude po celý měsíc provázet, a odvážit se vyzkoušet věci, které už dlouho z nedostatku odvahy odkládáte. Když se do nich vrhnete po hlavě, možná najdete svou novou vášeň, která s vámi zůstane už do konce života.

K takovým experimentům vám naštěstí přeje i finanční situace, která vás v předchozích měsících trápila. Odhodlávali jste se říct si o zvýšení platu nebo jste sháněli nové zakázky a to se vám v současné době daří.

Tip: Vezměte svůj nový objev do kina. Pokud jste oba fanoušci filmů Marvelu, můžete se vydat na Strážci galaxie: Volume 3. To vás skvěle naladí.

Horoskop květen 2023 ♊ BLÍŽENCI

Po divokých předchozích měsících se vám podařilo ve vašem nabitém harmonogramu objevit systém, z něhož se stává kýžená rutina. Akorát v práci vás to moc nebaví a uvažujete, jak z toho ven. Chcete si ale užít léto a víte, že k tomu budou potřeba peníze, a tak se vám teď nechce riskovat, že přijdete o jediný příjem.

Pokud jde o milostné vztahy, motá se kolem vás více nápadníků, než zvládáte registrovat. Dejte si ale pozor, abyste pro hezké oči nepřehlédli někoho, kdo to s vámi myslí opravdu vážně.

Stále byste si měli myslet na pravidelný odpočinek a opakovat si, že méně je někdy více. Práci a aktivity si rozvrhněte tak, aby se vám do harmonogramu vešlo alespoň osm hodin spánku.

Tip: Máte kvůli spoustě neodbytných myšlenek problémy s usínáním? Zkuste si před spaním pustit audioknihu nebo podcast, uvidíte, že mluvené slovo někdy uspí lépe než ukolébavka.

Horoskop květen 2023 ♋ RAK

Některé neduhy, které vás trápily, se ukázaly jako dočasné, a tak jste si oddychli. Díky tomu však máte čas zoufat si nad svým zaměstnáním, ve kterém jste si sice už zvykli, ale pořád cítíte, že to není to pravé ořechové. Obzvlášť s přicházejícím létem to pocítíte více než kdy jindy a začnou vás znovu hlodat myšlenky na změnu.

Podobně to sem tam vidíte i se svým vztahem. S partnerem se vám nepodařilo dořešit některé záležitosti, které vidíte odlišně, a přestože jste po všech neshodách vždycky nakonec vztyčili bílou vlajku, vaše problémy ve vás zůstávají a vy se jimi nepřetržitě trápíte.

Dobré je, že po zdravotní stránce se cítíte skvěle. Virózy, jejichž následků jste se dlouho nemohli zbavit, se zdají definitivně pryč a vy jste stoprocentně naladěni na léto plné zábavy.

Tip: I přesto, že se cítíte fyzicky po dlouhé době na jedničku, měli byste svůj nový stav opečovávat a podpořit jej vitaminy nebo nějakým doplňkem stravy, který vám dodá energii.

Rak Foto: Freepik

Horoskop květen 2023 ♌ LEV

Lvi se rozhodli podstoupit cestu sebepoznání, ale zatím si nejsou jistí, jak to s nimi vlastně dopadne. Někteří se vydali na novou pracovní zkušenost a jiní se doslova ponořili do vlastního nitra. Ať už tak či onak, měsíc květen vaše rozhodnutí jen podpoří a vlije vám do žil novou energii, která vás dovede až do zdárného konce.

Zadaní Lvi jsou v současné době ve svých vztazích spokojeni. Vyrovnali se s některými nedostatky partnera, které je přiváděly k šílenství, a začalo se jim ve vztahu lépe dýchat. Nezadaní Lvi mají za sebou pár zklamání, a tak se teď vydýchávají, než se znovu vydají do víru nových známostí.

Po finanční stránce se vám daří lépe než kdy dřív. U mnohých z vás to souvisí i se sebepoznáváním a touhou se více realizovat. Mějte však na paměti, že to tak nemusí být navždy a je třeba si nově nabyté finanční zdroje hýčkat.

Tip: Dopřejte si také trochu odpočinku a po náročné práci si pusťte něco, u čeho si vaše hlava odpočine. Zkuste třeba nový komediální seriál Sex O´Clock na Nově či na Voyo.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Horoskop květen 2023 ♍ PANNA

S partnerem vás čeká další velká dovolená, ale hrozí, že se do té doby rozejdete. Mezi vás se stále vrací staré, nevyřešené problémy, které však nemají východisko, a tak se točíte v kruhu. Zkuste si zhodnotit, zda má smysl některé staré záležitosti vytahovat a jestli není čas je buď hodit za hlavu, nebo hodit za hlavu celý váš vztah.

Po pracovní stránce jste si dlouho užívali klidu, teď se ale znovu mezi vámi a kolegy začínají vzdouvat vášně, které vedou ke zbytečným sporům. V tomto případě byste určitě neměli ustupovat ze svých nároků, zkuste ale situaci řešit v klidu.

Finančně se vám podařilo od propadu, který vás stihl v minulém roce, jakž takž stabilizovat a už si zase užíváte života jako dřív. Připadá vám nepravděpodobné, že byste se v brzké době dostali do podobné situace jako před několika měsíci, ale přesto si raději odkládáte stranou na horší časy.

Tip: Zaměřte se na nadcházející dovolenou a naplánujte si s pomocí cestovních aplikací ubytování a aktivity.

Horoskop květen 2023 ♎ VÁHY

Ve vašem vztahu se objevily malé trhlinky. Paradoxně souvisejí se změnou práce vašeho partnera, po které jste tak dlouho volali, teď však zjišťujete, že se váš protějšek ve své nové profesi zhlédl a chce jí věnovat víc času, než je vám milé. To může souviset i s vaší dlouhodobou nespokojeností v zaměstnání. Zkuste si vzít z partnera příklad a poohlédnout se po nové práci, která vás bude také tak naplňovat.

Nezadané Váhy se nemohou dočkat léta, které je pro ně každoročně ve znamení dovolených a aktivit, na které nemají v průběhu zimy ani energii, ani náladu. Nadcházející období je pro vás, milé Váhy, ideální loveckou sezonou.

Vaše rodinné vztahy se jen utužují a nedávné problémy, které jste společně překonali, tomu ještě napomohly. Zatímco jste však přestali řešit jednoho člena rodiny, řešíte už dalšího, který se hodlá odstěhovat daleko od vás. Je to pro vás těžké, ale chápete, že to tak v životě chodí.

Tip: Nalaďte se na lásku a pusťte si doma večer něco romantického. Zkuste třeba dramatický seriál televize Nova Zlatá labuť.

Horoskop květen 2023 ♏ ŠTÍR

Váš pracovní život se trochu uklidnil, ale stále více se upínáte k věcem mimo práci, které by vás od ní mohly v budoucnu odpoutat úplně. Čím dál více zjišťujete, jak moc je pro vás důležité dělat něco, co vás naplňuje, zároveň se však nacházíte v období, kdy potřebujete každou korunu, a to vás staví před nepříjemné dilema.

Pokud jde o finance, v poslední době jste měli více vydání, než jste čekali a teď je vám při pohledu na váš účet smutno. Do toho vás ještě vyždímá nadcházející dovolená, ale nezoufejte, v průběhu příštího měsíce se to začne v dobré obracet a vy budete mít šanci zase něco ušetřit.

Pokud jde o vztahy, jste si vědomi, že se někdy ztrácíte ve vlastních pocitech a myšlenkách a občas zapomínáte dbát i o partnerovy potřeby. Zkuste na sobě ještě trochu víc zapracovat a snažte se svému protějšku více naslouchat.

Tip: Stále hledáte aktivitu, která by dokonale živila vaši duši. Nevzdávejte to a nebojte se navštívit nějaký zajímavý kurz.

Horoskop květen 2023 ♐ STŘELEC

Jste v jednom kole. Máte spoustu nákladů, které musíte hasit spoustou peněz, a tak jste v práci v podstatě pořád, což může někdy vést k velké krizi. Podobnou jste nedávno překonali a teď se snažíte vidět na svém zaměstnání to dobré a využít veškerých výhod, které nabízí.

Váš vztah je to jediné, v čem se cítíte skutečně jistí, i tak byste neměli zapomínat o vašeho partnera pečovat. Zkuste zavzpomínat, jestli si v poslední době na něco nepostěžoval a zamyslete se nad tím, co pro něj můžete udělat hezkého. Ve finále tím posloužíte i sami sobě, protože stabilita vašeho vztahu je pro vás to nejdůležitější.

Pokud jde o vaše finance, víte, že by to vždycky mohlo být ještě lepší, ale jste vděční za to, co se vám nabízí a jste si vědomi, že ne každý má takové štěstí. Navíc doufáte, že se vám časem vyplatí vaše investice.

Tip: Vaše drahá polovička miluje hudbu, vezměte ji na koncert nebo na nějaký letní festival.

Horoskop květen 2023 ♑ KOZOROH

Už dlouho máte období, kdy se vám zdá váš život tak trochu na mrtvém bodě. Rádi byste nějakou změnu, která by vám vlila novou energii do žil, ale stále ještě nevíte, co přesně by to mělo být. Ale nezoufejte, v průběhu letních měsíců na to přijdete a započnete tak přesun do nového životního období.

S vaším vztahem je to podobné, s partnerem se v hádkách vracíte stále ke stejným problémům, a to vás naplňuje frustrací a únavou. Je vám jasné, že váš vztah potřebuje nějaké změny, ale zatím nemáte odvahu to svému protějšku říct na rovinu. Naopak nezadaní Kozorozi doufají, že najdou někoho, s kým by mohli v budoucnu řešit obyčejné partnerské starosti.

Pokud jde o finance, nekonají se u vás v poslední době žádné velké výkyvy, vyděláváte, kolik potřebujete a to vám stačí.

Tip: Ujasněte si, co od vašeho vztahu chcete a řekněte to své drahé polovičce na nějakém hezkém místě.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup životopis: podnikání, majetek, partnerky

Známe ho především jako mediálního magnáta, bez jehož tváře už si nedokážeme TV Barrandov představit. Kdo je Jaromír Soukup, jaké má...

Jaroslav Vajgl

Těhotnej kuchař: český TikToker - životopis, recepty a videa

Stal se fenoménem české internetové scény. Kdo je Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař a jak celý nápad s krátkými videorecepty vznikl?